icon

Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa

barbina182
23. mar 2010

Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂

zuzulienkah
18. máj 2010

Ja ich mám doma sú super tie ich pesničky! 🙂

vejula
18. máj 2010

čavte kočky.. Vy ste tu niektorá pisali že by sa nemali natierať detičky tou genciankou violet????

katka22r
18. máj 2010

mne aj svokra ma doniest niejake lebo ona uci deti v skolke 🙂
vejulka ajooj

renatkas
18. máj 2010

Dani, Katka, poslala som do IP.

Dani ja mam fotky zo svadby tu, ale bolo to pred 4.rokmi, teraz by som si uz vybrala uplne rovne jednoduche saty.
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum...

vejula
18. máj 2010

ahoj katik ty mi nevieš poradiť, či môžem malemu vytrieť pusinku tou genciankou?? Ty si to davala niekedy malej? Niektorá kočka tu sa mi zda pisala že sa to neodparuča či take čosi

katka22r
18. máj 2010

nevytierala ja som pouzivala ruzovy med

katka22r
18. máj 2010

reni krasna nevesta dakujem uz mam stiahnute a uz sa len naucit

danula.ch
18. máj 2010

Vejulka uz sa to neodporuca, skus sa doktorky opytat na nieco ine

Reni no neskutocna kocka si, aj saty krasne, bizutka, vlasy, zavoj, make up, nevidim chybicku ,myslim ze to stalo za tie prachy 🙂

tintiniacik
18. máj 2010

aj mne posli tie uspavanky 😀

zuzulienkah
18. máj 2010

Reni,no krásna nevestička!Všetko dokonalé! 🙂

miska333
18. máj 2010

ahojte, neviem ci sa ma pamätate, ja som bola este v tehotenskom fore na zaciatku. teraz by som sa k vam rada pridala a pokecala a poradila sa o nasich detickach

renatkas
18. máj 2010

Tinti poslane...

baby ani neviete ako mi to zdvihlo sebadoveru, normalne ze rastiem 😀

mne sa z tych pesniciek najviac paci ta Moja mamicka alebo tak nejak sa to vola, spieva to dievcatko.

Miska ahoj, ja si ta pamatam... ako sa ma Marecek a ake je to babo? Pozerala som fotky, krasny bucko 🙂 Kojis este?

miska333
18. máj 2010

renatka nekojim maleho uz porodnici dokrmovali,tam sa nemala mlieko, doma mi nabehlo, ale namiesto toho aby priberal tak chudol, osomna vypil tych 20,50 raz aj 100ml. ale uz nekojim ,nemam vobec mlieko. ty kojis?

renatkas
18. máj 2010

ja tiez uz tyzden nekojim, ja som ani nekojila len som si odsavala mliecko lebo maly sa nechcel prisat ale potom som odsala uz len jednu flasku a teraz uz nemam mliecko vobec, aj prsia sa mi strasne zmensili. co davas, ake umele mliecko a kolko maly vypije a ako casto mu davas? Mrsku si uz dostala? Ja este nie

miska333
18. máj 2010

ani moj sa najprv nevedel prist , sme sa natrapili, nakoniec sa prisal ale zbytocne, davam nutrilon, ale skusala som aj bebu a hami ale grckal mi z nich a z beby mal zelenu stolicu, vypije mi 180ml a aj viac by stiahol ale ma smolu a davam kazdy 3 hodiny,samozrejeme okrem noci, a ja mam aj po kramoch
tvoj maly kolko vypije a ake mlieko davas ty? a ako ti maly spinka v noci?

matulienka.d
18. máj 2010

ahojte moje krásne,
no tak som nakoniec vyrazila do ulíc, prišla som k mamči mokrá ako myš, tak som sa prezliekla do suchého, počkala kým mi to vyschne a poďmeho naspäť.... 😉
doma som potom zamiesila na pizza rožteky, tak som nemala moc času, lebo som odbehovala aj k malej, teraz sme sa okupkali, napapali a teraz už je Sofia v postieľke a ja som vás konečne dočítala.....už aby prestalo pršať, lebo píšete jak šalené.... 😀 😀

renatka, krááááásna nevestička......zuzu to isté.....som videla len pár foto, čo si mi poslala na mail.....kočky ste baby.... 😉

katuš, neboj, rýchlo sa naučíš.....ja už mám tých pesničiek plnú hlavu a keď Sofia začne byť nervná, tak jej ,,zaspievam,, a ona sa začne smiať /čo sa ani nečudujem/ 😀 😀 😀

ahoj miska, no jasnačka pridaj sa.......ja si ťa nepamätám, ja som bola skôr ku koncu fora, ale nieje problém, rady privítame nové maminky, ktoré sa s nami podelia o všeličo............ 😉 😉 😉

matulienka.d
18. máj 2010

miska, no tak to si natom rovnako ako ja.....akurát, že ja ešte akotako kojím, ale každé kojenie je z oboch prsníkov a cez deň musím dokrmiť 60ml, tiež by vypila viac, ale nedám......a pekne mi vydrží 3-4 hodky.......tiež máme nutrilon, a používam aj nutriton,lebo mame trošku reflux.....už sa to zlepšilo keď ho používame...... no a večer na spanie, musím dať 120ml lebo to nemám mlieka vôbec.....potom cez noc sa mi tam čosi vytvorí a keď sa zobudí kolo 4-4.30 hod ráno, tak jej to stačí a spinkáme do 8.00 hod....... 😉 😉 😉

myslíte, že mi grcká z toho nutrilonu,????? mala by som vyskúšať niečo iné????? dr. mi povedala, že má reflux, môže grckať aj z toho, že jej to mliečko nerobí dobre na žalúdok???????????????? ☹

miska333
18. máj 2010

matulienka,ked ma reflux tak ti bude grckat zo vsetkeho, ono sa to bude stale zlepsovat ked bude starsia. aj maly ma nutrilon ar a striedam mu ho z klasickym lebo mi grckava. ale nechcem ist na gastroenterologiu ci nema reflux lebo mi budu do neho rypat uz stale. ale mozno tvojej sofii to mlieko nemusi vyhovovat, nam tak nesadlo francuzke mlieko, maly mal z neho jednu davku a prudom ju vyvratil

matulienka.d
18. máj 2010

hmm, no my to budeme mať asi ten reflux, lebo niekedy mi zvracká aj z materského..... ☹
no ja som našťastie nemusela na gastro, ani by som nechcela, len mi dr. povedala, že mám teda vyskúšať ten nutriton a ak to nepomôže, tak potom na vyšetrenia, tiež ju nechcela moc týrať....... 😒

matulienka.d
18. máj 2010

miska, tvoj marecek je krásny bambulko........koľko ti váži teraz???? mal krásnu váhu aj pri narodení.....poriadne chlapisko veru 🙂 🙂

miska333
18. máj 2010

nutrilon ar doza stoji okolo 10€ ale ak by jej potvrdili reflux mala by si ho za polovicu, ale to nestoji za to...
bolo som s nim na poradni zaciatkom maja a mal 6700g, teraz ma okolo 7kg.- to je aj co ho pestovat, niekedy si uz necitim ruky a chrbat, manzel je od rana do 5 v praci, bud ma futbal alebo je na dome- kupili sme dom tak tam dorabame veci a pride domov okolo 20tej. tak som na maleho sama.
matulienka od zaaciatku dokrmujes?

janyka
19. máj 2010

Pekné ránko....my sme mali otras noc! Včera malý spal od 14:00 do 22:00 s jednou prestávkou na kojenie!!! Zaspal až po pol noci a o 4:00 vyspatý 😠 😠 😠 tak zakiaľ sa vyškieral na hrazdičku som myslela, že si zapnem nb a on mi zaspal??! No tak ideme pokračovať....aj tak za hodinku vstávam, vychystať malú do škôlky 😖

janyka
19. máj 2010

no vy ste toho popísali! Budem mať čo čítať!

zuzulienkah
19. máj 2010

No,ahojte babule!
Ahoj Miška!Ja som tu nová,tak sa vôbec nepoznáme,ale vitaj!
Ja len kojím,ale môj malý hladoš má také obdobie,že niekedy sa napapá,unaví,zaspinká,pohoda,inokedy nie a nie poriadne zaspať,alebo zaspí pri papaní a o chvíľu sa zobudí a zase papáme!No,ako si pýta,tak dávam!My stále grckáme a niekedy fest hodne,aj Nutriton mám,ale malý mi ho už nechce!Vypľúva!Keďže kojím,musím ho rozrábať v prevarenej vode a dávať mu ho lyžičkou,tak sa nečudujem,lebo je to bez chuti!Boli sme aj na vyšetrení refluxu,ale nepotvrdili ho!Mne rýchlo tečie mlieko a malý hltavo pije,tak preto grcká!A inak,ten reflux nám nevyšetrovali na gastre,ale primárka novorod.odd. a to ultrazvukom!Bolo to v pohode!Malému som dala jesť a ona potom sledovala 10 minút,či sa mu to vracia zo žalúdka!Asi tak!

Krásne ránko!Pozerám Markízu a tam v Teleráne ukazujú,ako svieti v Blave slniečko!Aj ja chcem! ☹

tintiniacik
19. máj 2010

Dobre ranko tak nas drobec spinuskal od siedmej az do piatej 😀 potom uz sice nechcel zaspinkat tak sme sa asi hodku rozpravali a teraz zase spinka

tintiniacik
19. máj 2010

Miska takze niesom sama co ma takeho obrika 😀

katka22r
19. máj 2010

dobre ranko...miska vitaj 🙂
tini krasny je maly

natalia777
19. máj 2010

dobre ranko kocky 🙂

zuzulienkah
19. máj 2010