Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
😒
veji co ja viem tak canesten je len na vonkajsie pouzitie tiez by som ho nedavala malemu do pusy. 😒
veji mne ako to napisala annag tak som si to davala asi 1 cely den co som si to tiez nezmyvala, potom som na druhy den na odporucenie lekarnicky isla k lekarke. S infekciou sa v pohode moze kojit, len to viac boli a musis mat tie bradavky umyte tou sodou bikarbonou ked davas bradavku malemu.
my mame tu infekciu v ustach neviem s coho sa mu to urobilo asi z flasky vraj mam vyvarat cumle vo vode do ktorej dam sodu a doktorka nam dala taky prasok diflusac som to rozriedila s vodou a kvapkam mu to do pusi a to tou sodou ste si potierali bradavki alebo pusu krpcom?? Ozaj tie co nekojite ako casto maju vasi krpci stolicu??Lebo my teraz kazdy druhy den ale vraj je to v pohode pokial nema problemi s bolestou bruska no co som citala tak vraj u nekojenych deti ma byt stolica tuhsia no my ju mame riedku neviem ci to nieje aj s toho ze uzivame tie probiotika lebo mal pred tym problem ze ho zapekalo
tinti posledny tyzden ma maly stolicu 3x za den, prvy krat v noci o 4-tej, potom o 7-mej a potom este doobeda, vzdy ma trochu sprcnute, take ako ked som ho kojila.
moj marek ma tiez tak 2-3x ze den a to riadne nalozene take pekne zlte ako po materskom aj taka konzistencia, sem tam pevnejsie, ale tlaci aj 15min
my sme vyskusali zatial len pampers actibe baby, ale chcem vyskusat tesco a babylove. s pamperskami som spokojna, dva krat ich sice zozadu prekakal, ale to aj bola nadielka vtedy 😀 a obrusky tiez pampers, sensitive, kupujem 4-balenie vzdy v akcii, vychadzaju tak lacno
no ja som si to len tak prešla vlhkou rukou a utrela do plienky. Raz som si prso neumyla potom som už nenabrala odvahu.
Ale anag pisla že aj nejaka svetova orgabizacia neviem čoho radi ako prvu pomoc ten canesten, tak ja neviem.
dani ja kupujem len pampersky, zo zaciatku som na ne nadavala lebo maly ich stale precikal zozadu ale to som mu ich asi zle zapinala naslabo. A vyskusala som tie newborn - zlte, uz aj jedno balenie tych active baby - tie su modre tie su fajn a mam do zasoby kopec tych sleep and play - tie su oranzove a tie maju teraz skoro vsade 78ks za 6,99 Eur, ale su take tenucke ale ja som spokojna, za tu cenu a maly ich ani neprecikal ani neprekakal, tusim su kamilkove. Jak sa teraz citam, tak som jak reklama na pampers 😀
renatka 😀 , newborn sme mali prvy mesiac a odvtedy activ baby, o nejaky tyzden vyskusam uz velkost 4. na sleep and play dost nadavaju, tak tie som ani neskusala, ale kazdemu babu vyhovuje nieco ine
a co ste nakoniec dali kamoske na rozlucke so slobodou?
dani ja padnem na zadok, ako je mozne, ze na tych sleep and play co mam dvojky je ta sponovacia gumicka kde sa to zapina a na tych trojkach to nesponuje, tie trojky su polske a tie dvojky ani neviem, tusim rakuske. Inak tie dvojky co mam sleep and play su take iste ako active baby, teraz som si to porovnavala. Nechapem, som zvedava ci tie vacsie precika alebo nie, ked to nesponuje to bude riadny shit... Vy uz idete na 4-ky??? Nesedkla si sa? Ved to je 9-20, nie? Kolko vazi Dadko?
nakoniec sme kamaratke kupili sexi spodne pradlo
sa potesila? 😀
my sme prisli s prechadzky,celkom fajne je aj ked zamracene
jasne ze sa potesila 🙂
kati davala si malej aj fusak ci nie?
ja mam maleho na balkone, lebo vchod ktorym nemusim nosit kocik po schodoch je cely od blata, tam nemame vybetonovany chodnik a su tam same mlaky a prednym vchodom by som musela vlacit kocik po 20-tich schodoch, tak som si to takto ulahcila. Ale zajtra uz pojdeme aj my na prechadzku. Mam ho vo fusaku ale asi mu je teplo.
aj mi teraz pojdeme konecne von manzel prisiel domov z prace a pomoze mi s kocikom. mi byvam na tretom poschodi, nemame vytah a mame uzke balkonove dvere kde sa nam nezmesti kocik, uz nech sa stahujeme. ja uz som vyskusala vela plienok a naj su my love, to sme dostali do daru a nikde ich neviem najst,skusali ste helen harper? fixis su zevraj super ale ani tie neviem nikde najst? a co jednotarske?
renatkas a tu rozrobenu sodu bikarbonu nechať v tej flaške a natierať si to pravidelne??? Kolko krat mam malemu namačať ten cumlik a ako často???
Ďakujem za odpoved 😉
veji nechaj to tam len jeden deň a potom rob stále čerstvú. natieraj si to pravidelne stále keď si zmyslíš, aby to čím skôr prešlo, ja som cumlík namáčala tak na pol hodinku raz dvakrát denne.
reni jjj dala som aj fusak istota
Reni nesekla som sa, Davidko je dost buckos, ma buclate nozky a tieto3-ky su mu uz tak-tak. niekedy ma otlacene okolo noziciek. vraj aj tak viac zalezi na tom ake buclate ma babo nozky a prdelku, ako na vahe. a tie 4-ky su od 7kg. inak vazi presne 5,5kg a meria 60cm. a co tvoj Luki?
a to spodne pradlo super napad 🙂
Barbinka vy mate zajtra 3 mesiace, ake mate miery? 😉
Miska helen harper som videla tusim v tescu
aha, ty zhanas fixies, tak tie neviem....
Reni a sleep and play su aj dvojky? tosom ani nevedela. na trojkach gumicka nie je, pozriem stvorky a napisem, uz ich mam kupene 🙂
renatkas a potom stačí ten cumlik oprskať a dať do pusy????
ja mám tiež pampersky sleep and play 2 a veľmi som s nimi spokojná....... 😉
horšie to bude s tými 3-kami, keď nie sú na gumičku.... ☹
baby a to biele v pusinke, čo majú alebo mali vaši drobčekovia, to ako vyzerá??? dnes som sa jej ráno kukla do pusy a mala pri kútiku zvnútra takú bielu bodku....je to ono???? 😖
Kati, Laurika užasná.....a riadne veľká kočka už z nej.... 😉
matka to biele to neni toto to by mala v celej pusinke...ja som to moc neriesila soor je nieco ine ako ked to ma od mliecka
matka dakujeme noo ale keby si pocula ako kricala ked sa jej to nedari
a dnes sme bolli opäť vonku, poprchalo, ale nebolo to také strašné, tiež sme boli vo fusaku, ale nie moc naobliekaný...len tak ľahšie....keď mám aj igelit na kočíku, tak tam skoro vôbec ani nefúka.... 😉
bola som sa objednať u kaderníčky, v piatok o 10.30 budem mať kraaaaaaaaaaaaaaaatšie vlasy..... 😀 😀 😀
ahaaaa, no jasné, tak to už viem, čo to je.......to mala aj sofinka, ale kaaždý deň som jej to čistila prevarenou vodou a pekne jej to zišlo......som jej to len vyčistila, aby sa jej to nezapálilo..... 😒
mati hod potom foto. mne za posledne 3 tyzdne ostala na hlave polovica vlasov, takze tiez zvazujem skratenie, asi to chce nieco nove 🙂

to faaaakt??? bože a to annag hovorila že sa to nema umyvať lebo že to obbsahuje nejaku latku čo sa nevstrebava. A kolko krat si si dala ten canesten??? JA dva dni som si ho po kojeni natierala, snad som malemu neubližila ☹