icon

Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa

barbina182
23. mar 2010

Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂

janyka
20. máj 2010

Ešte som zabudla, dostať sa dá k fotkám aj v zablokovanom albume. Neverila som, ale videla som to. Takže, ak máte pocit, že vaše fotky sú chranené pred cudzími ľuďmi, bohužiaľ, nieje to pravda 😖

zuzulienkah
20. máj 2010

Janyka,ďakujem za radu!Začínam to praktizovať a uvidíme!Fakt to môže byť pravda,ale keď som písala dr. na mama a ja o radu,tak mi odpísala,že mu mám dať papať,keď si pýta,aj keby to malo byť každých 10 minút!Asi tak!Ale to vracanie ma hnevá a podľa mňa to môže byť aj tým!Vôbec si ma neurazila a ďakujem za radu!Už spinká a som ho uspala na rukách!🙂A deti saním skúmajú okolie,preto by stále len niečo cuckali,to viem,ale najradšej mám tie keci od svokry a spol.,keď sme u nich a on po papaní strašne cmúľa cumlík a papá si ručičky a už je to tu:On je hladný,nie?A nedávajte mu cumlík a nedávaj mu z fľašky,lebo Ťa nechá!No,nervy!A čo sa týka fotiek,čo už?Keď niekto chce,dostane sa k nim,aj keby boli ako zablokované a zaheslované!☹

janyka
20. máj 2010

Zuzi, nám to pomohlo, tak snáď to bude aj váš prípad a pomôže aj vám. Bože, že aj každých 10min., to by moja dr. krútila hlavou a to naozaj nieje zo starej školy, ako sa hovorí 😉

ja som si sem dala minimum fotiek, ale aj tie si idem vymazať, potom, čo som si prečítala. To je vážna schizofrenička, založiť toľko nickov?!? A povymýšlať si také príbehy a zneužiť na to cudzie fotky, to je naozaj choré 😕

katka22r
20. máj 2010

zuzi aj ja som sa naucila ze nie stale dat prsnik

zuzulienkah
20. máj 2010

Kati,ja som tiež stále nedávala,zase to nepreháňam!To malý robí posledné asi 2 týždne,inak sa vždy napapal a bolo,teraz je to naše papanie nejaké divné!Musím ho dať počas jedenia odgrgnúť,lebo hltavo papá,potom aj plače pri tom,tak aj strácam prehľad,koľko vlastne vypije a tak je to divné! ☹

katka22r
20. máj 2010

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zablokovani-uzivatelia/ taketo nicky mala ta kocka

zuzi nehnevkaj sa snad si sa neurazila 😒 ja som napr dala vzdy ked mrncala ale teraz jej uz na nalady neskocim 😀 😀

zuzulienkah
20. máj 2010

Jeeeeeežišmária,Kati,na čo by som sa mala uraziť?Veď na to sme tu,aby sme si pokecali!🙂 Ja som si už foto vymazala!Nemienim malého vidieť niekde,kde nechcem!Nie je to tu bezpečné!Škoda! ☹

zuzulienkah
20. máj 2010

To ich mala až toľko?No,to je fakt na psychiatra! 😠

matulienka.d
20. máj 2010

tak to je riadna krava baby, tak šup do nejakej témy, alebo sa nedá táto uzamknúť???????? 😒
ja som si blokla fotoalbumy, teda ak to tak je, tak mi kuknite, či tam vidno dáke foto..... 😖
ale asi ich aj ja pre istotu pekne krásne vymažem....... 😒

zatiaľ tu neprší, tak teraz čakám kedy sa Sofinka zobudí, dáme papať a hajde na prechádzku.... Zuzu, tak keď je mm doma, tak hajde do auta a poď ho do Krásna....... 😉

natalia777
20. máj 2010

no ved aj mna manzel hresil ze tu davam fotky chiary a teraz uz viem ze mal pravdu 😠 nejeden krat som tu precitala ako si kocky nasli svoje fotky z konika niekde uplne inde na nete 😠 😕

natalia777
20. máj 2010

matulienka nevidno 😅

natalia777
20. máj 2010

baby ona to bola aj pod nickom marhulka20 najdite si temu trojcatka strana 19 ja uz fakt nerozumiem kde je pravda 😕

barbina182
autor
20. máj 2010

ahojte tak vas docitat bozinku,,ja som tu nebola mylsim 2dni a kolko stranok,,
Borisko važi 5150kg ameria 59cm,,a bol zaockovani 2 inejekc,,to bolo placu,,vecer mal horusku ale rano uz oki,,

matulka saty mam v albume asi svojom,,

tak a tu pizzu som zjedla ,,a objavili sa mu male vyrazky,,neviem ci z ockovanie ci z pizzii?

renatkas
20. máj 2010

baby hodte mi do IP link na tie diskusie, ja to neviem najst...

barbi takze pekne rastiete 🙂
Dani ty si vcera pisala vase miery, my sme boli v poradni 3.5. a 5,5kg a 60cm

ja som si album zmazala a ides si aj na FB zablokovat tak aby ma videli len priatelia. A tiez som za sukromnu temu

katka22r
20. máj 2010

tato diskusia sa neda zamknut jedine ze poprosime admin aby nam ju presunula do sukromnej ak sa da 😒

barbina182
autor
20. máj 2010

ako sa da vitvorit ta sukromna tema,,,ak bude tak dajte vedieť,,

my pouzivame tiez len Pampers hoci to cenovo nas vide dost na mesiac,,ale co uz su take fajne jemne,,sem tam davam aj ine,,napr.z lidlu,ci tesco,,ale len zriedka..a pouzivame uz tie co pre 4-9kg,,
a obrusky len Pampers Baby fresh,,ine nie,,

maly spinka tak ja si vas docitavam,,

Renatka aj vy pekne rastiete,,a malinky este nebol ockovany moj uz heej,,

Danulka no vidis aj Davidkovi sa urcite polepsi,,pozdravujem

neviem ja som sem dlho nedala foto a uz sa aj bojim dat ked existuju taky ludia,,je to des,,

Ja Boriska iba kojim,,sem tam cajik,,

katka22r
20. máj 2010

barbi ja uz som jednu vytvorila ale tak chod na sukromne temy a tam je zalozit novu a budes zakladatelka a pripisujes clenov ktorym posles ip

renatkas
20. máj 2010

barbi aj my sme uz boli ockovani 🙂 a dufam ze tak skoro teraz ockovani nebudeme, potom to dost zle znasal.

renatkas
20. máj 2010

u nas svieti slniecko 😀 huraaa

renatkas
20. máj 2010

ja tu sukromnu temu zalozim a potom dam vediet, ok?

danula.ch
20. máj 2010

caute, aj ja som za sukromnu temu, aj ked si nemyslim ze to pomoze s tym problemom, sikovny hacker sa dostane vsade..... 😖
Reni, tak to ste o kusok vacsi, ale Lukasko bol uz pri narodeni vacsi, nie? Davidko mal 52cm a 3,5kg

ma skoro porazilo, dala som malemu papat, ze potom pojdeme do kocika na zahradu, ale sme po tej dnesnej noci pri papani na hodinku zaspali. ked som sa zobudila, tak som ho este ochrapana obliekla, dala do kocika , otvorim dvere a prsalo!!! vobec som sa nepozrela von oknom, skoro ma trtlo. teraz uz neprsi, ale trava mokra......

katka22r
20. máj 2010

reni tak nas potom oboznam

renatkas
20. máj 2010

chcela som to zalozit ale bol nejaky problem so strankou, tak skusim teraz...

dani boli sme o nieco mensi, mali sme pri narodeni 50cm a 3,5 kg. Neviem po kom ten nas krpec tak strasne rastie, ked ja mam 158cm a manzel 175cm.

renatkas
20. máj 2010

Nefunguje mi to, pise ze nastala neocakavana chyba. Keby sa to podarilo vam, tak tu je zoznam povolenych userov: janyka,zuzulienkah,katka22r,matulienka.d,natalia777,barbina182,renatkas,tintiniacik,danula.ch,vejula,zanin,miska333,nikush,garonka,vefi89,bronula26,stani08,nikush4,

renatkas
20. máj 2010

babulky kuk na tento bungalov, ako sa vam paci rozlozenim izieb? je to jediny na ktorom sme sa s manzelom zhodli
http://prodom.sk/?p=projekty&project=72&PHPSESS...

danula.ch
20. máj 2010

Reni no tak to som zvedava co nam povedia na poradni, dufam ze mam dost mliecka, no ale od hladu neplace..... 😕 mozno je to tym ze je plne kojeny, lebo ze z umeleho mliecka deticky viac priberaju
Barbinka a co Borisko? hm? nech nemam komplexy 😅

Reni a domcek je super, rozlozenie izieb idealne, ziadne zbytocne chodby, oddelena spalnova cast od dennej, kopec okien, nadherny. aj akurat velke miestnosti. taky bol aj mojim snom, kludne by som si aj tento vybrala, ale moj mm snival o poschodovom a nedal si to vyhovorit, tak staviame poschodovy

renatkas
20. máj 2010

dani a staviate svojpomocne? v akom to mate stadiu, kedy to vyzera na dokoncenie? my sme mali stavat uz pred 2 rokmi ale mali sme problem s prijazdovou cestou tak sme zatial kupili byt, ale chceme stavat. Ja som doteraz byvala v poschodovom rodinnom dome - nasi maju 7 izbovy dom a tak preto ja nechcem taky velky a ani poschodovy, behat stale hore dole po schodoch kvoli niecomu sa mi nechce. A moj manzel nechce podkrovne izby a stresne okna, tak jedina moznost je bungalov 😀

a preco by si nemala mat dost mliecka? ved ti pekne pribera.

renatkas
20. máj 2010

kde ste vsetky?

matulienka.d
20. máj 2010

ahojte,
tak nakoniec som radšej tie foto vymazala...... ☹
Sofinka spinká a mne sa akosi nechce a potom bude ona vymýšlať, keď mne sa bude chcieť spať......je to možné??? 😒

renatka, bungalov kráááásny...... 😉

baby, tak kto teda založí tu novú temu.....katuš, ty si už nejakú založila?????

Zuzu, tak ako??????

katka22r
21. máj 2010

dobre ranko hej reni aj kamoska s inej temy mi pisala ze problem so sukromnou temou 😒 snad sa ti dnes podari alebo ak budes mat cas
domcek je krasny idete taky kupovat?
matka nooo hej presovcanky som zakladala 😀
pridavam foto malej a jej kniziek plus plienka do vody 🙂