icon

Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa

barbina182
23. mar 2010

Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂

matulienka.d
21. máj 2010

ahojte
tak ako ste sa vyspinkali.....mi tak pobiedne, zasa o pol 3 sme boli na 1,5 hodky vyspatý, ale tak dalo sa.....aspoň som si krížovky polúštila.... 😀 😀 😀

držte palce, dnes idem ku kaderníčke....to som zvedavá, ako to bude vyzerať.... 😉

matulienka.d
21. máj 2010

Pytačky....... 😀 😀 😀

Zuzu a ty sa kade flákaš......mm má dovolenku, tak tu ani nepáchneš, čo????? 😀 😀 😀

natalia777
21. máj 2010

ahojte 🙂 katka laura je fesanda 🙂 a kde to chodite plavat? ja tiez chcem chodit s chiarou ked dojdeme...... mozme aj spolu nie???

katka22r
21. máj 2010

matka tak teraz ma sofinka take noci?nasu to uz preslo ale tiez som si stihla aspon precitat casopisy 😀
natalka este nikde ale asi budeme do kid fit dost drahe ale aspon nieco 😉

natalia777
21. máj 2010

a to kde je to kid fit? a kolko to stoji?

tintiniacik
21. máj 2010

ahojte tak aj my sme sa zobudili o pol tretej potom sa napapal a od siestej sme hore ale aspon som si poupratovala 😀

katka22r
21. máj 2010
tintiniacik
21. máj 2010

jaaaj dnes ideme na Liptov na vikend priatelovi rodicia maju narodky tak sa chysta nejaka grilovacka 😝 mnaaam. A zajtra ideme aj za fararom ohladom tej svadby a krstu tak som zvedava dufam ze bude volny ten termin co sme si vybrali

natalia777
21. máj 2010

tinti, zavidim ti 😝 milujem grilovacky 😝 inac my nasu budeme krstit v auguste 😅 slecna uz bude mat 7 mesiacov 😅

tintiniacik
21. máj 2010

My to budeme mat v septembri spolu so svadbou takze Lukasko bude mat 6mesiacov nevadi ale bude to pekne 😀

natalia777
21. máj 2010

no ved jasne nevadi hlavne ze to bude za nami 😀

natalia777
21. máj 2010

katka pozerala som tu stranku to stoji ako 120 eur?
a je to od 6 mesiacov, to mozme chodit spolu 😀

katka22r
21. máj 2010

natalka ved ak budes na sk dohodneme laura bude mat v juli pol roka

katka22r
21. máj 2010

co uz mate svoju temu ze tu nieste?????????????a namna ste zabudli???? ☹ 😀

vefi89
21. máj 2010

@matulienka.d ´my podstivo každý deň od druhej do šiestej hore.....takkže to je spánok - tri hodiny a dosť....preto sa už ani na ulici neukazujem 😀 😀

zuzulienkah
21. máj 2010

Ahojte baby!No,ja som sa konečne dostala k písaniu!Mala som toho dnes veľa,pranie,varenie obeda,upratovanie a malý sa teraz trošku začal hrať,ale neviem,dokedy! ☹Maťulík,my v pohode,spinkali sme celú noc,len na papanie sme 3krát zobudili,ale fajn a pytačky super,si ma predbehla s fotkami a poslala som ti na mail tie naše,čo sme nafotili! 🙂Reni,pekunký domček!Aj mne sa strašne páči bungalov,ale musí byť veľký,tie malé sú nepraktické!My sme mali pozemok u babči zadarmo,ale na poriadny bungalov,aký by sme si želali to nebolo,tak máme prízemie a podkrovie!Stačí nám to!Nie je to veľké,ale v pohode!Začali sme základmi v lete 2008 a už bývame od novembra 2009!Je tu ešte čo dorábať,ale sme tu sami(hoci ja sa tu cítim sama,lebo tu nikoho nepoznám) a je to super pocit!Máme svoj domov! 🙂Prajem každému! 🙂

danula.ch
21. máj 2010

ahojte
my sme zacali stavat mminule leto, buduci tyzden nam budu robit okna, dokoncit by sme chceli buduci rok. na tento rok si najede nerobime. potom budeme mat aj my grilovacky, z kuchyne sa nam da ist rovno na terasu 🙂
mame to tak ze na prizemi mame jednu izbu aj malu kupelnu, takze najprv dokoncime prizemie, nastahujeme sa a potom dokoncime poschodie. ta izba na prizemi bola moja podmienka k poschodovemu domu 😉
zatial sme u svokry, ale ja som aj tak polovicu casu u nasich aj s Dadkom
Zuzi sa mas ze uz byvate, aj ja uz chceeeeem, doteraz som len tak kocovala kade tade, uz mi to lezie na nervy byvat niekde kde nemam domov ☹
Teraz som sa nastahovala do NR a ked uz tam ako-tak niekoho spoznam, tak sa prestahujem zase inam, lebo staviame v dedine pri NR a zase tam nebudem nikoho poznat

aj ja chcem chodit s Dadkom plavat, Jani vy sa nechystate nahodou? 😉

danula.ch
21. máj 2010

a po tyzdni paseni konikov uz takto krasne drzime hlavicku 🙂
fakt som s tym mohla zacat skor

danula.ch
21. máj 2010

Reni staviame svojpomocne, ved inak by sme si to nemohli dovolit, firmy su neskutocne drahe. niekedy tam aj mm chodi makat, zaklady a upratovanie bordelu zvladol s par kamaratmi 🙂
no a mliecka mam urcite dost, to ja len tak stresujem 😀 , ved cierne pivko sa mi o to stara 🙂

barbina182
autor
21. máj 2010

ahojte,,
no tak novu temu nech zalozi Renatka a dajte vediet zeby som vedela,,

Danulka Borisko my uz az tak neplacka ako pretym nemal koliku a ani nema mal s crievkami bakteriie bral dobre antib.Ospamox250 asi 5dni a preslo asi lebo uz kaka lepsie dufam ze sa mu to nevrati,,Espumisan pijeme len 2x denne alebo ked nazabudnem mu dať,,inak dobre,,place mi iba ked nevie zaspať,,
Davidkoj to este nepreslo??no neviem co to moze byt,,ale ked ma koliku tak niektora kolika trva aj do 6.mesiacov,,

moja mama kupila Boriskoj takeho pyskajuceho kohutika a placka tak utekam asi sa bojí..:((

danula.ch
21. máj 2010

Barbinka skusala som pred dvoma tyzdnami espumisan vysadit a vecer krcovito plakal, tak som to nasadila opat. ale skusim to zase dnes, uvidime. davam mu aj tak uz len poobede a pred spanim
super ze Borisko ma brusko uz v poriadku 🙂

matulienka.d
21. máj 2010

tak babule, ja som ostrihaná, som spokojná, konečne mám pocit ľahšej hlavy, už som tie vlasiská nemohla viac mať také dlhé....išla dom dole o skoro 20cm.... 😀 😀 😀
dala som si tzv. mikádo, ale v dlhšom prevedení, aby som to mohla hodiť do gumky....pri malej s rozpustenými vlasmi by to asi nebolo bohviečo....

Zuzu, idem veru posťahovať tie vaše a ty si stiahni z fb čo som tam dala, viac ich nemám..... 😉

matulienka.d
21. máj 2010

Takto dáko..... len ten make-up chýba, ale tak nevadí.....vy to určite pochopíte.... 😉

katka22r
21. máj 2010

pekneeeeee

tintiniacik
21. máj 2010

MAti kocka si ja som zajtra donutena ist s priatelovou segrou do kadernictva ze si mam ist pozriet nejaky uces ale ked mne sa tak nechce nemam ziadnu predstavu na tu moju svadbu

katka22r
21. máj 2010

ahpj kocky kupujete alebo mali ste niektora plienky BABYLOVE s dm?ak ano ako su natom s velkostou??lebo zajtra ich idem kupit a huggiesky co mame od 4-9 su male a pritom ma laura vahu 6.60.tak neviem ci kupit tie babylove od 4-9 alebo uz vacsie dakujem

danula.ch
21. máj 2010

Matka mas to super, ja rozmyslam nad podobnym ale spopstupnenym a strapatyk koli objemu 🙂

zuzulienkah
21. máj 2010

Maťulík,kráááááásne!Ti to sekne! 🙂Pár foto domčeka! 🙂Ešte je veľa čo dorábať!Stavali sme svojpomocne,hlavne môj manžel,jeho otec a bratia!Ideme sa akurát kupkať! 🙂

katka22r
21. máj 2010

zuziii no nadhera
normalne zasnem jak to dokazu chlopi 😀

matulienka.d
21. máj 2010

Zuzu no super, už sa teším na tú kolaudáciu...... 😉

chlopi sú veru fest šikovní.... 😀