Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
🙂
Zuzi pekne to tam mate ja tiez tuzim po domceku tu na Liptove mame aj pozemok len ked toho mojho priatela nie a nie prevelit blizsie k domovu 😠
Kati a ja mam tie plienky z DM od 4-Okg a su fajnove a Lukasko ma 6100g takze su v pohodke
Ďakujem babule!Tinti,ten tvoj je vojak?Mati a už Ťa očakávam! 🙂My sme sa ukupkali a papáme!
No,jednoducho krásne!
Zuzi krasna kupelna, odkial mate obklady? aj kuchyna, schody, kozub, krasne 🙂 a vsetko svojpomocne, to musim ukazat mojmu mm nech sa inspiruje 😀
Ďakujeme!Obklady a dlažby ,na to sme boli v Poľskom Tešíne,Poliaci majú proste bezkonkurenčné ceny!Tá kuchynská linka je slovenská z Decodomu a bola robená na mieru a drahá,ale pred týždňom sme ju splatili,paráda! 🙂
Krásne!Mne sa tiež páčia kvety na aute!Tinti a kedy tomáte?
Pekné sú!Tinti,aj ja som chcela na ramienka,ale vošla som do salónu a holky mi vybrali len korzetové!🙂Boli super a vôbec nepadali!Oni Ti ich upravia,aby nepadali! 🙂Je to Tvoj deň,tak si vyber také,aby si neľutovala,že si si vybrala iné!
No,to budeš mať ten pocit,keď ich budeš mať na seba a povieš si: tak toto sú tie šaty! 🙂Uvidíš! 🙂Som na ne už teraz zvedavá! 🙂
Ahojte baby....
Tinti - krásne šaty 🙂
Mati - pekný účes
Reni - domček je super! Aj my sme mali pôvodne stavať, ale chceli sme rýchlo bývať, tak sme kúpili byt....
Dani - nechystám sa na plávanie. Na to treba mať zahojené očkovanie a malému sa to nejako zapálilo?? Má to nejaké zdurené 😲 a kam sa to budete sťahovať?
tinti, ja som mala tiež šaty bez ramienok a maximálna spokojnosť, takže sa neboj, že by ti padali, kočky v svadboných salonoch sú šikovné a upravia ti to namieru.....ja som dokonca pod šatami nemala ani podprdu....nakoľko som mala dosť veľké prsia aj bez nej, tak mi šaty super sadli..... 😉
my sme mali auto tiež ozdobené živými kvetmi a srdiečkami..... 😉
dobre ranko,,
Zuzi krasny domcek,,a hlavne spalna s postielkou pekne,a kupelna,a ta kuchyna tiez aj ja planujem daco do buducna dik za inspraciu,,
Danulka neboj aj Davidka to prejde len asi by si natom mala dat zalezat tvoja doktorka,,skusala si laktobacili,my berieme INfants Duphilos a mylsim ze tie pomahaju,lebo ked som cysadila tak bol plac,su na volny predaj stali 15e,porad sa zo svojou dr,
Titinacik,,aj ja som mala saty bez ramienok korzetove,,a tiez som sa bala ze budu padat ale nebuddu,,neboj,a kvety pekne,,
Baby preco mi nejde pridavat foto seeem???
My sme mali na aute umele robene a poziciane s kvetinarstva,,a kyticu som mala z sv.broskynovej farby ruze 20 lebo som lala dvaciatku,,este pred sobasom u nas v dedine je taky zvyk zekolko ma nevesta rokou tolko kvitin,neviem ci aj inde,,ale nie kazdy sa tym riadi,,:D
Titinacik ak chces v albume mam svadobne foto kukni mam tam ozdobeny svadobny stôl..
barb i krasota 🙂
dobre ranko tak aj my sme uz hore 🙂 chiara kazde rano vstava o siestej 😅
Dobre ranko my sme spali do pol stvrtej napapkali sme sa a este sme potiahli do siedmej a o chvylku pojdeme k priatelovim rodicom
pekné ránko, my tiež vstávame medzi piatou-šiestou, ale väčšinou je to už o piatej 😅
my tiež používame pampers active baby, sú mäkučké, vzdušné, voňavé, ale mne na nich vzadu chýba gumička, malý mi ich tade pravidelne prekaká a preciká 😠 skúšali sme aj tesco a bella happy, ale nerobili mu dobre. Tak idem sa teraz s deťmi prejsť do DM a skúsime tie babylove, obrúsky používame tiež len babylove biele a som max. spokojná. Od pampers a nievea sa mi vyhádzal 😠 a na pampers sleep&play som tiež počula len zlé. Teraz ich napúšťajú kamilkami a deťi na ne zle reagujú 😒
A ešte som zabudla, malý spal od ôsmej do jednej a potom spal do pol šiestej 😀
čavte, no janyka presne.......ja tiež používam len biele z babylove.....sú aj zelené, ale tie neboli dobré....tiež sa z nich vyhádzala.... ☹
baby a čo s tou súkromnou témou??????
Renatka kde si?????????????? 🙂
a my sme spali do pol tretej a potom od štvrtej do pol 8.....a teraz zaspinkala o5............a mne sa chce straaaašne spať..... 😒
baby moja chiarka sa uz vie krasne pretacat z chrbatika na brusko 😵 kazde ranko ju najdem na brusku ako pasie koniky a steboce si 😵
inac dakujem za tipy na pampersky ked dojdem na svk uz o 3 tyzdne 😵 tak aspon viem kde nakupovat a co vyskusat 😵
tinti, korzetove saty ti isto nebudu padat, ja som mala tiez korzet a nepadali mi a este som nemala ani podrpsenku lebo tie moje saty mali taku vystuhu, proste super 🙂

a ďakujem za pochvalu....fakt sa teraz fest lepšie cítim, hlavne tá zmena......odporúčam.... 😉