icon

Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa

barbina182
23. mar 2010

Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂

katka22r
8. apr 2010

reni no ony to tam niejako cistia..vraj

janyka
8. apr 2010

Ahojte...
Katka, ten Infadol(nie Infadolan? 😅 )je super na tieto suché nôžky, rúčky, aj my sme mali 🙂

Reni - koliky nemáme, neporadím. Náš malý prdí, odkedy pijem čajík pre kojace mamičky, ale nesmrdí to.

Barbi a z čoho máš obavy? Veď keď nič nebolelo 😉 ....my sme už včera nevydržali..... 😅 🤐

Tinti - aj u nás sa tak chodí. Tiež sme boli na nožičky, všetko ok, naširoko netreba baliť, ale za 2 mesiace ešte jedna kontrola.

tintiniacik
8. apr 2010

janyla ale my mame este balit nasiroko

janyka
8. apr 2010

aha, no my už nie, vraj všetko v poriadku, tak potom neviem... 😕

renatkas
8. apr 2010

tintiniacik aj ja som mala zo zaciatku len tolko, ale teraz odsavam len rano a vecer tak sa mi to nazbiera, keby som odsavala castejsie tak tolko neodsajem. rozbehlo sa mi to prave tou odsavackou. ale aj tak kazdy druhy prikrm musi byt umele mliecko, lebo tolko toho neviem odsat a trva mi to stale hodinu kym si odsajem.

my mame zevraj klbiky 1- a lekarka s tym bola spokojna, nemusime balit nasiroko a kontrola o 8 mesiacov.

baby, date vasim babatkam tie vakciny na rotavirusove hnacky? my sme sa s manzelom rozhodli ze to dame, aj lekarka nam to odporucila

katka22r
8. apr 2010

noo reni my sme rozmyslali nad tymi vakcinamy a este stale rozmyslame ale vela casu uz nemame ,no neviem ale skor nie jak ano a kolko sa plati?

janyka noo asi tak sa to vola ja neviem jak pojdem dnes vonku este raz tak kupime....

a inak nasa laura vsetko oki len tie hnusne vecere by nemuseli byt tak nam place no proste strasne ale to len asi 5 minut ale aj tak to da zabrat inak zlate bejby 😀 teraz tu ma sesternicu 2rocnu s plzne tak sa viki k nej stale prihovara ale nevie pochopit ze preco nasa laura len blabota a nerozprava 😀

renatkas
8. apr 2010

kati stoji to do 120 Eur, neviem presne, manzel isiel prave do lekarne.

kati a preco vam vecer place? aj ja chcem aby uz nas maly blabotal a on stale nic 😒 ale tak aj to snad pride...

prave svokra zobrala maleho na prechadzku, takze ja sa idem ucit na poslednu skusku...

baby a nemate doma kos na pouzite plienky? ja to mam doma a je to taka perfektna vecicka... sme to dostali od mojho brata.

danula.ch
8. apr 2010

baby skuste odsavat hlavne rano, je viac mliecka ako vecer 😉

barbina182
autor
8. apr 2010

Renatka moj maly uz blabota ale normalne reaguje,,akoby sa maznal a vydava hlasky 😅
pekne ti malinky priberá..kolko pribral od poslednej navstevy dokt..,? 😉

Janyka mam obavy lebo som bola zle zosita tak sa bojim no. 😒 ..ale stehy uz necitim tak asi ok chystam sa k dokimu na kontrolu a beries neajaki antikonc..,?ci nic,?

titinacik aj my balime nasiroko ako to balis ty...ja som mu davala uz aj tak ze ibalatkovu ale tak ju zakakal bolo prania,, 😵

danulka atvoj malicky kolko vazi..my mame skoro rovnako starych drobcov 🙂 😉 🙂

renatkas
8. apr 2010

ja este skusim teraz klobuciky a ked ani to nepomoze, tak uplne kojenie zabalim a bude uz len odsavanie.

barbi za 3 tyzdne pribral 800g...

katka22r
8. apr 2010

barbi neviem preco place ale kolika to nieje,dr sa zasmiala a povedala len no nemoze sa stale len smiat 🙂 cize asi tak ona sa zrejme potrebuje pred spankom vynervovat a potom to je dobre

reni noo myslela som si ze taka cena ale budu maleho ockovat az v 3 mesiacoch ze?ci to skor?

my na druhy tyzden na ocne bola ste uz niektora?joj ja normalne uz teraz sa bojm za malu,ked mame ist dakde na vysetrenia ta ja som chora s toho 😀

dala som nove foto tak ktora chcete spravte kuuk 🙂

noo a co maju vase drobci nove?ako postupili?nasa rastie a rastie 😀 ale zvuky ked sa smeje este nevydava

tinuskaha
8. apr 2010

Katka my chodime na ocne skoro kazde 2 mesiace.Zvykli sme si.Ku komu ides?Ku Gresovej?Asi ano ked si zo sekcova mas to blizsie.Inac odporucam velmi dobra odbornicka.Som s nou spokojna 😉

renatkas
8. apr 2010

kati vsetky 3 ockovania musime stihnut do 26 tyzdna, prve dostane v 11.tyzdni a potom v kazdej dalsej poradni dalsie 2, ale to neni klasicke ockovanie, tu vakcinu mu daju vypit.
Mala je nadherna, nas sa smeje este len rano po papani, cez den ho neviem rozosmiat, dufam ze nebude taky strasne vazny 😀

a na ocka sa chodieva kedy? nam lekarka o tom este nic nehovorila...

katka22r
8. apr 2010

tinuskaha ano ku gresovej viem ze je odbornicka aj ja k nej chodim 🙂 moja a ak ma laure kontrolovat ocne pozadie ako to vlastne bude prebiehat?sestricka mi povedala ze mam pocitat s tym ze taku hodku tam budeme 😒

reni noo a neviem ci kazdy ide s ockamy nam kazala nasa dr.lebo bola prenasana

tintiniacik
8. apr 2010

fuuuu tak my mame za sebou 2,5hod. prechadzku 🙂 tak ak takto nezhodim tie hnusne kila co na mne ostali tak uz neviem 😠
Baby mna asi porazi vo vlaskoch sa nam robia poriadne supiny. Volala som mamine a ta mi povedala ze mu mam natriet hlavu olejcekom a nechat posobit tak dufam sa toho nejak zbavime nemate niekto skusenosti alebo nejake dobre rady

katka22r
8. apr 2010

tintiniacik to je vraj normalne aspon mne tak povedala detska sestricka ale zaroven nam poradila to iste a nam to zmizlo...cize asi hodku pred kupkanim lukaskovi naolejuj hlavicku poroztieraj a potom zmy a precesaj

renatkas
8. apr 2010

my sme mali vcera supinky, po kupani som mu to poriadne precesala kefkou , natrela olivovym olejom a dala ciapocku a do rana boli supinky prec.

tinuskaha
8. apr 2010

Katka to jej najprv budu rozkvapkavat ocka.asi 3x po 10min.ak sa jej zrenicky nerozsiria tak potom budu este kvapkat.Neviem ako vam to budu pozerat ale asi len takou ako lupou so svetlom alebo ten horsi pripad da jej take ako klieste ktorymi poriadne roztvori ocka a s takou(mne to pripada ako hackovka)si akoby nadvihovala tu ocnu bulvu.Vyzera to strasne deti straaaaaaaaaaaaaaasne revu ale pytala som sa sestricky ci to boli.Vravela ze nie len je to neprijemne.Kedy idete k ocnej?

katka22r
8. apr 2010

ach panecku esteze ide mm zomnou....13.4 o 8 rano sme objednane,,,,

tak kocky my ideme spinkat dnes do obyvacky lebo mm ma crevnu chripku tak pekne sny vam prajeme

tinuskaha
8. apr 2010

my ideme 14.4 🙂

katka22r
9. apr 2010

noo tak skoda ze nie 13,ze?boli by sme sa stretli...a kde to ty byvas?

nikush
9. apr 2010

no a ja idem so simonom ku gresovej 15.4 😀 tak to je teda paradna postupnost...ma asi upchate slzne kanaliky, dufam, ze bude stacit len preplach, lebo nemam chut ani naladu ho tam drzat pri prepichovani ☹ ... inac je tazky jak jeden a to ma len 7200g, samostatny je asi jak cerstvo narodene dieta 😠 ...pane zem a uz sa zacina tocit na vsetky svetove strany, pomaly mi ani periny okolo neho nezachrania situaciui bo ich prelezie 😖 co uz.... zacina sa tvrdy boj...

katka22r
9. apr 2010

ako obliekate svoje deti ked idete v takom jarnom pocasi vonku?este pouzivate niektore fusaky?

nikush a ako si prisla na tie slzne kanaliky?

janyka
9. apr 2010

awojte...

tinti - baby ti už poradili...my sme robili to isté, pred kúpaním naolejovala, vyčesala kefkou a zmyla...a bolo po nich. Len sme to viac krát opakovali.

Katka - no veď to je super, keď len večer plače a len 5 min. Ja som zistila, že náš malý plače vtedy, keď je veľmi unavený, tak sa mu ťažko zaspáva a vtedy aj poplače. Musím ho uložiť hneď, ako vidím únavu.

Nikush - najlepšie je dávať dieťatko na zem, nech sa realizuje, tam nehrozí žiaden pád. Môže nacvičovať plazenie a lozenie o stodesať 😉 ...juuuj, už sa teším na to obdobie 😵

Barbi - ja som antikoncepciu nikdy nebrala a ani neplánujem. A nechceného tehotenstva sa neobávam, také sa nám za toľko rokov nepodarilo a myslím, že ani nepodarí 😉

...my už máme krásnu nožičku...počítam, ešte ešte pár dní a bude to úplne zahojené. Tá masť nám pomohla.

janyka
9. apr 2010

Katka, my máme taký jarný, tenší fusak. Tak ten a nič viac. Ale myslím, že už aj v tom mu je teplo, keď bude bývať okolo 20°C, asi vymeníme len za deku, alebo menej oblečiem....a chcela som ti pochváliť krásnu fotečku, čo si si dala do pasu. Ste zlaté 😵

tinuskaha
9. apr 2010

Katka my sidl.3

katka22r
9. apr 2010

janyka dakujeme a ako adriana obliekas?ja som blazon ako mam obliect lauru myslim si ze jej teplo a ak jej dam menej tak mam strach aby jej nebola zima

tintiniacik
9. apr 2010

Kati ty si presne taka ista ako ja. Vcera bolo teplo a ja som ho naobliekala a ked sme boli vonku tak som ho iba odokrivala aby sa nespotil a zase dnes ked som mu dala len taku teplakovu supravu a do fusaku tak sa mi zdalo ze som ho obliekla slabo ☹ som s toho debil ako ho mam obliect

katka22r
9. apr 2010

a ja som dnes malu obliekla len ze body na to kosielku teplaky a ponozky a ciapocku a tak do fusaka asme prisli domou a bbola spotena ta cert vie ako och obliect ne?

a ostatne su kde?

tintiniacik
9. apr 2010

No to ti poviem ze ja som volala mame ze ako ho mam obliect 😠