icon

Trvalá na vlasy. Ako budem vyzerať?

minimi2111
12. okt 2011

ahojte dievcata uz by aj stacilo maminkovania co tak trosku zmenit temu nemate niekto skusenosti s trvolou objemovou pise sa to nejak headlines dakujem som objednana a trpim ako dopadnem mam dlhe vlasy nefarbene aj som pristupila ze ma kadernicka ostriha po ramena netusim ako dopadnem chcem si ju dat spravit na velke natacky dakujem za vsetky rady a este aky je dobry vosk na vlasy ktory neposobi moc mokro dakujem a ako sa nanasa vlastne votriet do vlasov klasika ako tuzidlo dikyy

Strana
z2
ivkapetko3
29. dec 2013

Ahojte 🙂 tiež si chcem dať trvalu ale neviem ako budem vyzerať a bojím sa že to doapdne zle 🙂 🤐

beaska
4. aug 2014

ahojte otvaram temu:
Chcem si dať trvalu na polodlhe vlasy, ktore si farbím lebo ich mam šedivé, ale mám ich huste a tvrdé, bojím sa že budem vlasy ako helmu.poradte prosim 🙂

13simonel13
27. okt 2014

Ahojte mám otázku keby som si dala urobiť trvalú tak po každom umytí si tie vlasy treba natáčať alebo nie a či pri rannom alebo inom česaní vlasov po trvalej nezničia tie kučery ci ich neroztrapkajú alebo inak nepokazia ? ďakujem 😉

mystery7
28. okt 2014

ahojky
aj ja by som chcela objemovu trvalu. odporucajte nieco 🙂

bubutko
28. okt 2014
lucyka1
6. jan 2015

@minimi2111 mozem sa spytat na ake velke natacky ti to kadernicka davala?lebo aj ja nad nou uvazujem len sa bojim velkosti vln...vdaka 😉

rosalin
31. jan 2015

Ahojte dievcence, prosim Vas mate skusenosti so Studenou vlnou? Dakujem

rossio
31. jan 2015

@rosalin studena vlna je klasicka trvala 😉

rossio
31. jan 2015

@13simonel13 nie po umyvani si to netreba natacat, staci dat tuzidlo, gel aby boli kucery pekne. Ak je objemova trvala tak fukat. Cesanim sa roztrapkaju, ale tiez zalezi od toho o aku trvalu ide

rosalin
31. jan 2015

@rossio a neposkodi mi vlasy?pred tyzdnom som si ju kupila a stale vaham ci ju mam vobec pouzit.

rossio
31. jan 2015

@rosalin v podstate kazda ti poskodi vlasy, s tym musis ratat, no zalezi uz aj od vlasov a kadernicky, aby to urobila najsetrnejsie. Neodporucam robit sama, mozno keby niekto iny ti to urobil hlavne kvoli tomu, ze ako si to sama natocis ked napr. Krivo tak to budes mat stale. Pripadne potom konceky ostrihat a bude to super

rosalin
31. jan 2015

@rossio dakujem, skusim to.

katarinatibi
15. máj 2016

ahojte , bolo to davno dali ste si tu trvalu co ste sem pisali? Boli ste spokojne?

marorlinko
16. máj 2016

@jarunka111 divne, lebo ja som si davala robit trvalu kazdy rok, vlasy som mala dlhe a farbene na blond, hoc moje su plave, ale vzdy som si ich farbila na svetlejsie, nikdy s tym nebol problem a vlasy boli pekne vlnite, neznicili sa mi, osetrovala som ich,poslednu trvalu som mala asi pred 14 rokmi,co si zober ze teraz su ovela lepsie pripravky ma vlasy a trvele ako predtym. Drzim palce🙂

andrea2011
13. okt 2016

@minimi2111 ahoj, môžem sa opýtať, v ktorom salóne Ti robil tú objemovú trvalú? Bolo to v ZA? Zdá sa, že si bola spokojná.

Strana
z2