Ťuknutie na parkovisku
Ahoj dasa riešiť tuknutie bez polície čiže čisto cez poisťovňu?
Načo si chceš fotiť OP? To by som v živote nikomu nedovolila, aby si cudzí človek fotil môj OP... Treba vypísať papiere ktoré máš od poisťovne a dať ich podpísať obom stranám
Treba aby obidve strany spísali tlačivo záznam o nehode a aj ho podpísali. Originál tlačiva je pre poškodeného a kópiu dáte vinníkovi. Pošlete to cez internet každý do svojej poisťovne spolu so svojím veľkým techničákom a vodičským preukazom.
btw baby nosite tie tlaciva v aute? lebo ja veru nie. este som nezazila tuto situaciu a nejak kaslem na to. treba ich mat?
@macilaci ďakujem za opravu 🙂 Riešila som poistnú udalosť presne pred rokom, keď mi do zaparkovaného auta ťukla pani a ušla. Našťastie podľa kamerových záznamov ju našli a zavolali na policajné oddelenie, kde sme sa dohodli, že spíšeme záznam o nehode. Mohla som trvať na tom, že to budeme riešiť cez políciu, ale nechcela som jej zle... Aj keď ona sa zachovala zbabelo, keď ušla :/
zalezi od poistovne, vacsinou sa to zacne riesit do tyzdna (ak to hned nahlasite) tj. do tyzdna pride obhliadajuci technik a vyriesi sa do cca mesiaca. rychlejsie to je, ked mate rovnaku poistovnu.

Áno, keď sa dohodnete že nechcete volať políciu, vypíšete papiere a je