icon

Ťuknutie na parkovisku

17. apr 2022

Ahoj dasa riešiť tuknutie bez polície čiže čisto cez poisťovňu?

janai1
17. apr 2022

Áno, keď sa dohodnete že nechcete volať políciu, vypíšete papiere a je

simona92101
17. apr 2022

Urcite ano,treba spisat papiere,cislo poistky a vybavene

autor
17. apr 2022

@janai1 stačí si aj odfotografovať OP a poistku?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
janai1
17. apr 2022

Načo si chceš fotiť OP? To by som v živote nikomu nedovolila, aby si cudzí človek fotil môj OP... Treba vypísať papiere ktoré máš od poisťovne a dať ich podpísať obom stranám

lucik90
17. apr 2022

Treba aby obidve strany spísali tlačivo záznam o nehode a aj ho podpísali. Originál tlačiva je pre poškodeného a kópiu dáte vinníkovi. Pošlete to cez internet každý do svojej poisťovne spolu so svojím veľkým techničákom a vodičským preukazom.

lija22
17. apr 2022

btw baby nosite tie tlaciva v aute? lebo ja veru nie. este som nezazila tuto situaciu a nejak kaslem na to. treba ich mat?

ibrunova
17. apr 2022

@lija22 áno treba

koniarova
17. apr 2022

@lija22 povinné to nie je, ale je dobré ich mať v aute.

lija22
17. apr 2022

@ibrunova
@koniarova ach. muz mi to prizvukuje uz par rokov. dobre nakopli ste ma. dakujem vam 🌷

ibrunova
17. apr 2022

@lija22 to stiahneš z netu za minútu

lucik90
18. apr 2022

@ibrunova stiahneš to síce z netu, ale je to nanič. Lepšie je originál prepisovacie

autor
18. apr 2022

@lucik90 A do koľko dní sa vyjadrí poisťovňa?prosím

janai1
18. apr 2022

Vyjadrí k čomu? Na obliadku mi volali hneď na druhý deň

macilaci
18. apr 2022

@lucik90 posielaš do poisťovne vinníka 😉

tncka
18. apr 2022

@lija22 ano treba

lucik90
18. apr 2022

@macilaci ďakujem za opravu 🙂 Riešila som poistnú udalosť presne pred rokom, keď mi do zaparkovaného auta ťukla pani a ušla. Našťastie podľa kamerových záznamov ju našli a zavolali na policajné oddelenie, kde sme sa dohodli, že spíšeme záznam o nehode. Mohla som trvať na tom, že to budeme riešiť cez políciu, ale nechcela som jej zle... Aj keď ona sa zachovala zbabelo, keď ušla :/

ibrunova
18. apr 2022

@lucik90 to nie že zbabelo, ale keby tam ostala, kľudne mohla napr. nafúkať.. Preto sa nesmie z miesta nehody odísť, ani keď necháš za stieračom číslo.

michaela_koc
18. apr 2022

zalezi od poistovne, vacsinou sa to zacne riesit do tyzdna (ak to hned nahlasite) tj. do tyzdna pride obhliadajuci technik a vyriesi sa do cca mesiaca. rychlejsie to je, ked mate rovnaku poistovnu.