Turecký seriál Sultán
a jeje nigar je tarchava 😝
sem uz nikto nechodi? 😲
@helenkasabinka ja citam, ale moc sa to tu nerozbieha.... sa neviem dockat zajtrajska.. uz len poslednych par casti .... 😅 😖
@lucka1987 kolko ich este bude? nevies? 😲 ☹
@helenkasabinka no uz asi len 7 ci ? sak ich je 120 ... a teraz bezala 113 cast. takze na dalsi tyzden by to malo koncit.. dalsie casti uz markiza neodkupila, kedze sa este len natacaju.. aspon tak som tomu teda rozumela ja co sa pisalo na strankach markizy 😅 😕
@lucka1987 no uzasne,takze ani nedaju ako zomrel sultan a to ostane???? 😠 😠
@helenkasabinka chodim...ale tu nikto nikde...nie je s kym kecat 😀
@apolenka6
@helenkasabinka
@zuzky1104 ahojte v tejto casti sa dozvie Ibrahim, ze Nigar je tehotka .. no som zvedava 😅
@zuzky1104 😀 tak to ano
@lucka1987 jemine no chuda nigar ale tato cast bude dost smutna 😝
@helenkasabinka necitala som presne o com bude. tak uvidim...nevies ci sa vobec nigar to babo narodi ? ten ibrahim, je strasne nesympaticky.. taky hnusny uchyl mi pride.. od zaciatku filmu mi tak prisiel.... 🙄
@lucka1987 aj ja ho od zaciatku neznasam 🙄 je nechutny ale veru neviem,ci sa jej narodi ,tiez by som to rada vedela
na yotoube si inak môžete pozrieť koniec, ale je to po turecky. Niekde som čítala, že tú sériu čo teraz natáčajú, začnú tak, že umrie Ibrahim aj Mustafa, aj Hatidže, po pár dieloch aj Hurrem a jej deti, a celé to bude už len o bojoch a o tom ako Selim vyrastie a bude alkoholik. Dúfam že to nebude pravda, lebo ak to tak natočili naozaj, a naši to budú dávať, tak to pozerať nebudem. 😠
no fuuuuha, sledovali ste Ibrahima, ked sedel na tom trone a rozpraval sa s vyslancami ? si nejako osebe naozaj mysli.. za toto on veru onedlho bude trpiet 😅
A teraz co bude? S Nigar, kokso....
Ahojte ! prišla som z poobednej práce a nevidela som sultána určite to bolo napínavé 😨 musí mi stačiť obsah epizódy aspoň niečo viem 😝 🙂
Ahoj dievcata, pridam sa k vam 🙂 nevedela som, ze tu taka tema je ale dala som si ju vyhladavat. Neviem v ktorej casti to bolo ale prosim vas neviete kde by som nasla tu pesnicku, ktoru spievala Hyrem (ci ako sa to pise) svojim detom predtym ako mala byt vyhnana z palaca ? Alebo aspon ako sa to vola....
@zuzikak nemyslis tuto ?
https://www.youtube.com/watch?v=PRbpIu47hVwmne sa tato velmi paci
@zuzikak tak ono je to velmi o mentalite.. vyrastali tam a brali to ako cest, ze mohli sluzit v hareme.. aj tato je dobra
https://www.youtube.com/watch?v=gT87QvBx4YY
joooj a ten pasa je ale hovado...tak mi prislo luto tej Hatidze, taka bola krasne smutna v tom kresle ako ho cakala, ale fakt smutna.... ☹ hovado 😠