icon
cellesta
13. mar 2012

@14petulka88 ja inak posledne casti ani nepozeram, staci mi, ze si precitam o com bude cast 😝 takze nekonecny serial, ze? podla toho co pises, asi do smrti sulltana to pojde, ze? a hatice nebude mat nejake dieta s ibrahimom?

14petulka88
13. mar 2012

@cellesta no neviem ci to pojde az tam... blizsie detajli nepisu... hatice bude mat asi dve deti jedno urcite ale zda sa mi ze dve lebo ibrahim im pred smrtou da pusu... no nemala som to ani ja kukat do predu lebo mi to normalne pokazilo den heh :D

cellesta
14. mar 2012

@14petulka88 aka bola vcerajsia cast? popravili ibrahima? a preco?

lucka1987
14. mar 2012

@cellesta sorry ze sa vtrem.. nie nepopravili ho.. nebol dovod.. cast bola super... leo umrel, hurem je z toho zniena, sultan dal hurem toho kona... no vlaste sa to tu vsetko uz popisali, ale dobra cast to vcera ozaj bola... esteze nemam doma mm ze som mohla kukat 😀

lucka1987
14. mar 2012

@cellesta aj toto bude zaujimava cast veru... jaaj do kelu ale dnes nebude zase koli vilovi co? 😠

14petulka88
14. mar 2012

@cellesta ibrahim zomrie v nejakej 100 casti

mimomu
19. mar 2012

ahojte baby....mam taku netradicnu otazku.....nosi sultan zelene traky?ak ano preco?dakujem

emily_666
4. apr 2012

nuž tak mne zostane už len čítanie o epizodach, pretože spoplatnili cele voyo na nete a v realnom case to pozerat nemozem. juj, tak ma tym nasrali 😠 😠 😠 😠

lucka1987
6. apr 2012

@emily_666 a doobeda ? ani to sa ti neda ? ked to opakuju ?

mirka099
7. apr 2012

Spoznavate ich 🙂

lucka1987
7. apr 2012

@mirka099 krajsi ako v serialy 😀 😀 😀 inak ten Sumbul mi pride strasny ulizny a akoby teply bol . 😅 Ibrahim sa mi vobec nepaci... a najma nie ked sa rozculi a vyplesti tie ociska.. sak by som sa skor zlakla ako vzrusila 😀 😀 😀 ale tu na foto vyzera obstojne 😨 Mahidevran je velmi pekna.. krajsia ako hurem.. Hurem sa mi vobec nepaci, strasne skaredo sa tvary a najma ked sa ide rozplakat.. taky vyraz ako zaba 😕
no ale nespoznala som prvu foto.. a ani tu poslednu tu zenu v ciernom.. na valide mi to pride velmi mlada.. ci ? 😕

traktor
7. apr 2012

@lucka1987 aj na prvej foto je Mahidevran , je fakt krasna 🙂

lucka1987
7. apr 2012

@traktor a na poslednej ? ta v tom ciernom .. aj to je ona ? hej hej je velmi pekna...

traktor
7. apr 2012

@lucka1987 ano, aj na tej poslednej

mirka099
7. apr 2012

@lucka1987 vsade je Mahidevran.... aj podla mna je to pekna zenska... Pri obsahoch na markiza stranke mas aj mena hercov, tie som si dala do googlu a hladala som len obrazky.... pokukaj si 😉 Hurem ako nenamalovana mi strasne pripomina Meleg z TaJN... 😅

a Ibrahim s tou bradou je hnusny..a veru dobre si napisala o tych ociach 😀 no na realnych fotkach bez brady je zlaty..teda kym nevypuli ociska 😀 😀 podla nich ho spoznas aj v dave ludi 😀

helenkasabinka
24. apr 2012

pomooooooc to je strasne s tym babatkom ☹ ☹

lucka1987
25. apr 2012

@helenkasabinka ☹ ani nevrav .. ja som dosla k telke az ked jej ho sli brat... ale slzy som mala hned v ociach

helenkasabinka
25. apr 2012

@lucka1987 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

lucka1987
26. apr 2012

@helenkasabinka som zvedava, kedy opat otehotnie.... narodia sa jej dvojicky a tie zit budu ... chuda... aj ked viem , ze je to len vo filme .. ale vsetko sa to stalo podla skutocnosti .. aj ona aj ibrahim si museli vela vytrpiet

helenkasabinka
26. apr 2012

@lucka1987 vraj jedno z dvojiciek jej zomrie :-/

slnieckokati
27. apr 2012

@emily_666 ja si serial stahujem na ulozto.sk a pozrem si to ked mam cas. vacsinou hned na druhy den doobeda je tam uz cast z predchadajuceho vecera. 😉
http://www.ulozto.sk/hledej/?q=sultan

emily_666
27. apr 2012

@slnieckokati
dobrý nápad, a že ma ani nenapadlo sa pozrieť, či to tam je.To je asi tou jarou a tým, že väčšinu času trávime s drobcom vonku. A keďže som ich už dosť nevidela, môžem ísť na to. dakujem za info

helenkasabinka
1. jún 2012

ako budepokracovat sultan?

lucka1987
1. jún 2012

@helenkasabinka hurem sice vcera odisla, no o cca tyzden / na buduci stvrtok / sa uz bude hovorit o ich svadbe. sultan ju na rukach donesie do palaca v topkapi . hatice bude tehotna o par casti.. dvojicky.. chytia ju bolesti a pocas nich si bude ibrahim a nigar kalfa uzivat 😅 v neskorsej casti .. bude aj nigar tehotna . valide umrie v cca nejakej 100 casti, predtyms a vsak zmiery so sultankou hurem .. .. potom aj ibrahima popravia.. to je priblizen co viem.. ale umrie aj mustafa len neviem kedy

helenkasabinka
1. jún 2012

@lucka1987 ty kokso ti poviem,ze krasny osud ich caka,vedela som,ze hurem bude sultanka,ale teda mame,co pozerat,uz teraz sa tesim co bude dalej,kiez by sultan nikdy neskoncil,lebo velmi ma to bavi a rada to pozeram,to je jedine ,co pozeravam,teda myslim ako serialy a telenovely....

lucka1987
1. jún 2012

@helenkasabinka hej hej aj ja to rada kukam.... no ich ano.. ale hatice.. aj tie dvojicky jej neskor umru.. ta si toho velmi vela prezila 😔 a je mi luto aj mahidevran, lebo v podstate je to dobra zena. trosku mi chyba nejaka charakteristika postav podla skutocnosti.. napr hurem bola velmi vzdelana zena, ovladala 6 jazykov a mala vedomosti zo svetovej literatury, ale aj vedecke odory jej neboli cudzie.. a vo filme sa mi jeavi len ako prefikana intriganka, ktora nevie nic len chodit do sultanovej postele 😅 mohli ju trosku lepsie stvarnit.. ale inak mam aj ja ten film veeelmi rada