Turecký seriál Sultán
dakujem za info 🙂,no to je ,a ona asi bude s nim tehotna 🙂,juuj skoda,ze dens nie je sultan
zaujímalo by ma, či Hatidže príde na to, že ju paša podvádza s Niger?! neviete niekto ako to dopadne?
jedna pani pisala co to sleduje cez youtube ,ze pride na to a pasa bude popraveny,tak uvidime 🙂
Neviete kedy končí Sultán? už by ho mohli dávať aj častejšie 😕 🙂
inak babenky kedy ho teraz budu davat??? poculi ste o nejakej novej televizii "star" ??? je to pravda ze tam? 😠
Ahojte, práve som si na stránke tv markíza prečítala čo bude v pondelok. Neviete niektorá čo bude ďalej?
caute .. a vcera bol , lebo bol pisany, ale prepla som uz ked mal akoze koncit, lebo som nevedela ze ma byt... a nic akosi.. 😅
baby,prosim vas,kde si viem pozriet prve casi sultana?v archyve markizy na vojo to nieje,su tam len posladne casi.dakujem 😉
@hanuska09 sorry...vyhodilo mi tam nejakú somarinu...tak druhý pokus
http://ulozto.sk/hledej/?q=sultan
Baby nestihla som vcera zaciatok, co povedala Daje hatum Hurem, ked ich Hurem nasla spolu ked Nigar plakala 😉 hahaha a to vazne na to pride Hatidze a ta Nigar bude cakat babo....? odpadnem 😀
pozerám len sem-tam,ale malá princezná Huremina dcéra akoby mojej dcére z oka vypadla,keď bola moja Lucka malá 😉 ešteže to mm nekuká,by som dostala,že čo som mala so sultánom 🙂
joooj, co povedala ta Hurem tomu gulovi na konci....? nepocula som pre "domaci krik" 🙂 zapocula som, ze ma nieco ten gul povedat tej gilsach.....nech ta to dalej roznesie...ale co??? 😀

baby ,nevidela som zaciatok zo vcerajsieho dielu,ako prisiel k Niger pasa ,spali spolu alebo nie ?