icon
jully81
20. jún 2012

baby ,nevidela som zaciatok zo vcerajsieho dielu,ako prisiel k Niger pasa ,spali spolu alebo nie ?

babulatko
20. jún 2012

@jully81 spali spolu....strávili spolu "svadobnú noc". ten paša je ale hnusák 😉

jully81
20. jún 2012

dakujem za info 🙂,no to je ,a ona asi bude s nim tehotna 🙂,juuj skoda,ze dens nie je sultan

babulatko
20. jún 2012

zaujímalo by ma, či Hatidže príde na to, že ju paša podvádza s Niger?! neviete niekto ako to dopadne?

lucka1987
20. jún 2012

@jully81 kurnik ja som aj zabudla ze dnes nie je. a to som sa tesila na pohodicku vecer 😠
@babulatko veru neviem ci na to pride . by zaujimalo aj mna 😕

jully81
20. jún 2012

jedna pani pisala co to sleduje cez youtube ,ze pride na to a pasa bude popraveny,tak uvidime 🙂

apolenka6
20. jún 2012

Neviete kedy končí Sultán? už by ho mohli dávať aj častejšie 😕 🙂

lucyka1
22. jún 2012

@babulatko viem ze mu da sultan vraj stat hlavu...

lucyka1
22. jún 2012

inak babenky kedy ho teraz budu davat??? poculi ste o nejakej novej televizii "star" ??? je to pravda ze tam? 😠

babulatko
22. jún 2012

@lucyka1 ja som čítala, ževraj v skutočnosti podľa histórie bol paša buď obesený alebo uškrtený a to na príkaz sultána, pretože sfalšoval sultánov podpis....samozrejme, že do toho bola zapletená Hurem 😉

lucyka1
22. jún 2012

@babulatko ano presne tak.. ale nevies nahodou ci je ´pravda" o tom vysielani v TV?

babulatko
22. jún 2012

@lucyka1 o tej star som nepočula....a cez prázdniny ho budú dávať na TV Doma?

lucyka1
22. jún 2012

@babulatko pocas vcerajsieho dielu som pozerala na televizori v "info" na telke o com je sultan a tam to bolo napisane.... a cez prazdniny veru neviem... dufam ze hej 😉

traktor
22. jún 2012

@babulatko Hatidže pride na to, Nigar bude cakat babo 😉

pami27
30. jún 2012

Ahojte, práve som si na stránke tv markíza prečítala čo bude v pondelok. Neviete niektorá čo bude ďalej?

lucka1987
11. júl 2012

caute .. a vcera bol , lebo bol pisany, ale prepla som uz ked mal akoze koncit, lebo som nevedela ze ma byt... a nic akosi.. 😅

lucka1987
11. júl 2012

@babulatko dnes davalůi opakovanie na tv doma. tak som to stihla nastastie 😀 😀 ale dakujem za link

hanuska09
15. júl 2012

baby,prosim vas,kde si viem pozriet prve casi sultana?v archyve markizy na vojo to nieje,su tam len posladne casi.dakujem 😉

babulatko
16. júl 2012

@hanuska09 sorry...vyhodilo mi tam nejakú somarinu...tak druhý pokus
http://ulozto.sk/hledej/?q=sultan

hanuska09
16. júl 2012

@babulatko jej,dakujem 🙂

zuzky1104
20. júl 2012

Baby nestihla som vcera zaciatok, co povedala Daje hatum Hurem, ked ich Hurem nasla spolu ked Nigar plakala 😉 hahaha a to vazne na to pride Hatidze a ta Nigar bude cakat babo....? odpadnem 😀

babulatko
21. júl 2012

@zuzky1104 Daye povedala, že Niger je nešťastná z toho, že sa rozsobášili s Matrakčim a že Niger chcela spáchať samovraždu ☹

zuzky1104
22. júl 2012

@babulatko Aha....jasne, dobre sa ta Daye vynasla 🙂)

janinah
24. júl 2012

pozerám len sem-tam,ale malá princezná Huremina dcéra akoby mojej dcére z oka vypadla,keď bola moja Lucka malá 😉 ešteže to mm nekuká,by som dostala,že čo som mala so sultánom 🙂

zuzky1104
2. aug 2012

joooj, co povedala ta Hurem tomu gulovi na konci....? nepocula som pre "domaci krik" 🙂 zapocula som, ze ma nieco ten gul povedat tej gilsach.....nech ta to dalej roznesie...ale co??? 😀

sevi
3. aug 2012

@zuzky1104 ma povedat gulsah ze aybige hatum a malkoculu balibej sa lubiaaaa....hurem ocakava ze sa to dostane k mahidevran od gulsah.

zuzky1104
3. aug 2012

@sevi dakujem 😉 hrozna ta Hurem, uz som jej uverila, ze hadam aybige je jej kamoska...ved im ide o hlavu a ona to vie bestia 😀