Turistické oblečenie a nepremokavá obuv
Dobrý deň, prosím vás nejaké odporučenie na dobrú kvalitnú teplu nepremokavú obuv na turistiku pripadne aj vetrovku a nohavice🙂) ďakujem
Topanky na turistiku vysokohorsku Trepass, taku skor len trekingovu adidas terrex a oblecwnie mam znacku regatta a salomon
@deti95060810 súhlasím, ja mam tiež Zajovku a neviem si ju vynachváliť. Ochráni ma proti vetru dažďu + plus ešte mam Polartec mikiny, ktoré príjemné zahreju.
Ja mam topánky Mammut mam ich už hádam aj 10 rokov ak nie aj viac a nosím ich normálne na turistiku ale aj v zime s hrubou ponozkou a sú stále super čiže za mňa isto Mammut...
My máme všetci salomon obuv a sme spokojní.. Oblečenie kvalitné sa tiež dá kúpiť hocikde, naozaj je veľa dobrých znaciek. Termopradlo, mikina, bunda, nohavice... Zajo ma všetko v ponuke ak si dobre pamätám. My najčastejšie kupujem malej, naše dospelácke veci už majú hádam 5 rokov 🤦♀️
Aj garmontky sú super už mám tretie nizke dvoje som normálne zodrala ale tak ze som ich roky nosila proste už nevydržali 😀
@mirage hanwag banks stoja cca 160e a su top. pohodlne od prechadzky v lese po stredne tazku turu. mam aj za 220, ale vobec ich nenosim. ak chces do 100e dobre vysoke boty na turistiku, tak kup radsej dobre nizke a zmestis sa do tej ceny. ja mam napr. adidas.
na tych hanwagoch je skvele aj to, ze nepoznam nikoho, koho by otlacili a netreba ich rozchodit. otlaky v lacnych botach a 20km pred tebou neni zrovna zabava.
oblecenie zajo je fajn. maju velmi dobre strihy a ich veci dobre sedia. cena je tiez super. kvalita priemer
popripade skusit daco z decathlonu
@deedol ja mám hanwagy a bola to veľmi zlá kúpa. Neprejdem v nich ani 5 km, derú mi päty do krvi. Pri skúšaní sa zdalo byť všetko v poriadku. Predtým som mala 25 rokov Planiky, tie mi robili pľuzgiere na palcoch, ale to až po takých 40 km a viac. Preto som chcela zmeniť značku a dopadla som takto...
@mirage Planiky úzke? Tak Hanwag je podľa mojej skúsenosti na extra úzku nohu. Ja mám nohu širokú a vysoký priehlavok, mám žiaľ Hanwag a na túrach v nich prežívam peklo. Mala som aj Planiky a tie rozhodne úzke neboli. Teraz všade chodím v nízkych Merelloch za 30 e, síce ich za rok rozbijem, ale ma netlačia, nederú a ani sa mi v nich nešmýka. Na zimu a do náročnejšieho terénu to žiaľ nie je riešenie.

@6kristina obuv hanwag, oblecenie fjallraven. obuv na turistiku nebyva zateplena. pouzivaju sa hrubsie ponozky