icon

Tušili ste pohlavie dieťatka v tehotenstve?

kepassa
18. jan 2011

pri prvej som automaticky ani neuvazovala nadtym, zeby to mal byt chlapec, mala som taky vnutorny pocit, ze to bude dievcatko a ultrazvuk mi to len potvrdil, chcem sa opytat ci ste mali odzaciatku /pripadne odkedy/ taky ten vnutorny pocit co to bude a ci sa to vyplnilo 🙂

alexandrah
18. jan 2011

ja som sa tak strasne snazila nieco "vycitit", a necitila som vobec nic, mozno keby som sa na to tak neupinala, by som mala nejakeho citaka, ale takto sa to menilo kazdym dnom ... hlavne, ked clovek nieco chce trochu viacej, ze ja napr. chlapceka, tak raz ze hej, potom ze nie ... a takto mam chlapceka a dievcatko 🙂

sakura77
18. jan 2011

pri prvom som od zaciatku citila ze to bude chlapcek a uz od 3.mesiaca tehu kupovala modre a aj to bol chlapcek 🙂 😉 dozvedela som sa to az v 36.tyzdni
druhe som nemala sajny ale dufala ze bude baba a aj bola 🙂 🙂 🙂

rosalinda64
18. jan 2011

ahojte všetky 🙂ja by som sa chchela len spitat ci sa da naplanovat dievcatko? 🙂 Zatial som nič take neskušala ale strašne tužime s maželom po dievčatku,doma mame dvoch chlapcekoch no keby sa to postastilo bola by som velmy rada.Ale keby bol chlapecek tak by sa nič nestalo.Viem vravi sa nech je to čo chche hlavne nech je to zdravučke,no ale dievcatko by potešilo- 🙂 .Dakujem. 🙂

lucka287
18. jan 2011

ja som už od začiatku mala pocit, že to bude chlapček....v kutiku duše som dufala, že by mohlo byť dievčatko, ale ten pocit ma npustil 😀 ked sme navštevovali znamych, hlavne moje a manželove babky, tak tvrdili-podľa ich starodavnych povier, že to bude chlapec.. 😀 😀 😀 .vraj jem veľa jablk,nenarastol mi zadok a všetky kila, ktore som nabrala, boli vidieť len na brušku.....atd....a dnes mame krasneho 2-ročneho chlapčeka....tak niečo na tom asi bude 🙂

son1cka
18. jan 2011

nie. bola som si ista, ze to bude chlapec...aj som spociatku nakupovala modre vecicky. Ale narodilo sa krasne dievcatko.♥

lensam
18. jan 2011

ano mali sme spravne tusenie...skor by sa dalo povedat presvedcenie...my sme s dievcatkom vobec neratali...aj meno sme mali iba chlapcenske...pre dievca sme sa nevedeli zhodnut

martaniana
18. jan 2011

ja som chcela strašne dievčatko...ale vnútorný pocit mi vravel , že to bude chlapček..a je to chlapček 🙂

amadora
18. jan 2011

pri prvom mi všetci hovorili že to bude dievča ale ja som cítila že chlapec a vyplnilo sa 🙂 pri druhom všetko vrátane môjho pocitu hovorilo že to bude dievčatko ale tentoraz to nevyšlo a je to druhý chlapček 😉

cmulinko
18. jan 2011

pri prvom som vedela na beton,ze to bude chlapec,ale pri druhom mi zlyhal senzor a uz som nemala ziadny pocit co to asi moze byt ....a nemam ani teraz.

ba80
18. jan 2011

ano, od zaciatku som vedela, ze to je dievcatko... 🙂 ...aj ked mi vsetci hovorili, ze to bude zarucene chlapec (velkost a tvar bruska a pod...)... 😀 😀

lucinka1104
18. jan 2011

pri oboch ano

ingrid77
18. jan 2011

Pri dcere ma doktor informoval uz v 4 mesiaci a potom na kazdom sone, vraj to bolo velmi dobre vidiet, no s manzelom sme si to nechali pre seba a vsetci nam vraveli, ze budeme mat chlapca, tak sme ich v tom nechali, pri synovi som mala nejake tusenie, ktore sa aj potvrdilo, lebo som bola na amniocenteze, no mja mam mi vravela, ze pri kazdej dcere/mam dve sestry/ mala ine pocity, no nejak to nevyslo, tak zelam vela zdaru a zdravicka 😔 😔 😔

benne
18. jan 2011

sebe aj iným, vždy som sa netrafila... tak to akoby som sa trafila 🙂

mircalla
18. jan 2011

@kvetinqa uplne presne to iste

miriam11
19. jan 2011

na zaciatku tehu sa mi snivalo o chlapcekovi, stale dokola. Mozno som podvedome viac tuzila po chlapcovi.... vnutorne som citila a myslela si, ze to bude chlapec. A ..... narodilo sa nam dievcatko. Sme samozrejme stastni, len viem, ze na vnutorne pocity by som sa uz nespoliehala 🙂 🙂 🙂

hviezdickamaria
19. jan 2011

hned ako som si spravila tehot. test som vedela, ze to bude dievcatko 😉 a v novembri sa narodila Klarka 😵

horalka777
19. jan 2011

nemala som spravne tusenie 🙂 a to si myslim, ze ink mi intuicia funguje spolahlivo, pri oboch detoch zlyhala 😀 ale baby su krasne 😵

helsinka
19. jan 2011

Všetci si myslia, že to bude dievča, ale ja mám skôr opačný pocit a niečo mi hovorí, že to bude chlapec 😉 takže uvidíme 😀

mia78
19. jan 2011

vždy som chcela prvého chlapca a druhé dievča 😀 aj sa my to naplnilo 😀
pri prvom každý vravel že bude dievka ja som stále tvrdila aj cítila že to bude chlap a pri druhom som kupovala ružové ešte som sa len dozvedela že som v tom a vyšlo to 😀

mmmartina83
19. jan 2011

no mne na poslednom sone pán doktor povedal že to vyzerá na chlapčeka, ale ja som akosi nastavená aj vnútorne na dievčatko... Tak teda v júni uvidíme .-)))

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
jerryjanka
19. jan 2011

od začiatku som vedela že to bude chlapec , nakupene bolo vela veci do modra a v 26tt že dievčatko 😅 😅
no tak čo - teraz mame modre dievčatko ale jasne dokupili sa aj veci do ružova 😵

majulienka27
19. jan 2011

ja som pri prvom mala ciťák že to bude dievča a aj bolo, teraz pri druhom som mala pocit že chlapček a podľa ultrazvuku to vyzerá na chlapčeka tak sa tešíme, aj z pohlavia aj z toho že ma intuícia nesklamala

miska246
19. jan 2011

Ja som od zaciatku tehulkovania tusila, ze to bude dievcatko a aj bolo, ani na chvilku som nezavahala 🙂

danko74
19. jan 2011

Ja som nemala žiaden "citák" o pohlaví bábätka, ale v treťom mesiaci som mala nie práve najkrajší sen o dievčatku, ktoré zomrelo a tak som si v duchu priala chlapčeka aj napriek tomu že priateľ túžil po dievčatku - vyhrala som ja🙂 a dnes sme obaja šťastní z nášho malého tigríka.
Pohlavie sme sa dozvedeli na sone v 19tt ale nechali sme si to len pre seba a celé tehotenstvo sme sa bavili na väčšine príbuzných, ktorí si boli na 100% istí, že to bude dievčatko. Predovšetkým moja mama si bola istá, že to bude dievčatko - a ona sa pri predpovediach tákéhoto typu takmer nikdy nezmýlila!!! - no zrejme pri vlastnom vnúčati jej inštinkt nefunguje 😀

evickapooh
19. jan 2011

nevedela , netusila ,necitila som nic, ale chcela som aby to bolo dievcatko , ,az pri porode som t ozvedela ze mame dievcatko ,ani 4 ultrzvuk nam nepotrvdili pohlavie,u leusky som tiez necitila ale dufala a verila ze to bude dievcatko dozveela som v 24 tt ze budeme mat zas dievcatko!!

silvuska267
20. jan 2011

ahoj ja som si pri mojom terajsom tehotenstve myslela ,ze to bude dievcatko a dnes mi doktor povedal ze to bude urcite chlapec ,este ze som lezala na tom sone 🙂))

mathildica168
20. jan 2011

ja som bola presvedcena o tom, ze to bude chlapec, od prveho okamihu som to citila tak sme sa tesili na chlaoceka... na utz v 21-om tyzdni nam dr. povedal ze budeme mat dievcatko. tak teraz sa momentalne tesime na dievcatko. ale co to bude naozaj uvidime az ked sa nam narodi. 🙂 hlavne dufam ze bude zdrave. inak mi je to jedno.

aaddeell
20. jan 2011

ja som mala od zaciatku tusenie ze to bude chlapcek a aj sa to potvrdilo

suzzi_
21. jan 2011

ja som mala od sameho zaciatku pocit ze je to chlapcek a mame Kristinku 🙂. Dievcatko nam potvrdili az v 29tt, kedze dovtedy bolo babetko hanblive 🙂. Raz sa mi pocas tehotenstva snivalo ze sa mi narodilo dievcatko, ale moje presvedcenie ze je to chlapcek bolo take silne, ze som tomu nepripisovala ziaden vyznam. Tak ci onak, byt maminkou je krasne!