Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@nata_ a ako ste to nakoniec spravili s tzm kombinovanym platenim ? Mne pridu 2 baliky, cize aj 2 postovne, inak baby cez vikend ideme k nasim a tam je celkom dobry textil, tak popozeram ceny a prepocitam a ak sa to neoplati, tak spravim vacsiu objednavku na ebay a potom sa mozete pridat ak budete chciet, dam vediet.. 🙂
@miri.b
@janka_pn http://www.ebay.co.uk/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x2...
pri kazdej jednej rolke sme zaklikli buy it now, potom bola taka moznost dokupit iny tovar, alebo nieco v tom zmysle, klikli sme, hodilo nas to naspat, pricom hore uz svietila ta jedna rolka, znova sme vybrali, znova klikli buy it now, klikli opat dokupit, opat vybrali rolku, potom zaplatit a tam uz bolo vsetko krasne zosumarizovane a jedno postovne....jezis jak hotentot som to napisala, hadam si pochopila....
@nata_ ja chcem napr, riadne hustu tu suknicku, mne sa paci, ked az tak stoji a dlzku si treba priblizne zmerat, mne sa napr. tych 23 m yda nie vela,
skuste si pozriet tu diskusiu na mimibazari, tam vela bab robilo tie suknickz su tam aj ich fotkz a vela ich pisalo aj kolko coho spotrebovalo
@janka_pn ano ma cca tolko, oni ma miery v yardoch...ja mam krajinu uz prednastavenu, tak neviem...ano a potom si kliknes na nejaky sumar alebo nieco v tom zmysle, ja som si tie vyrazy anglicke nezapamatala, sme to tak nikdy neplatili este...tam sa nemas ako pomylit myslim...lebo stale treba vsetko potvrdit
maminky chcela by som objednat dcerke tuto ale v zivote som cez ebay nenakupovala ..paypal mame lebo manzel zvykne nieco cez ine stranky objednavat....poradite mi? dorucenie bude zdarma? nebude treba ist na colnicu koli tomu?http://www.ebay.co.uk/itm/280772334660?ssPageNa... dakujem.
@nata_ - ja som este doobednala dve rolky, takze 6 tych roliek spolu, no uvidime, hadam bude stacit. Dve ruzove, dve fialove, jedna biela, zelena. Sasenka sa na to taaaaak tesi uz 😅 Ale tie posledne dve som doobjednala z UK, nechce sa mi tolko cakat, ved to trva aspon 10 dni z usa...
@anjelicek26 jak z UK? to kde najdem? 😅
@anjelicek26 ja som tiez nic nenasla z uk 😠 das link?

@miri.b aku hustu a dlhu...hmmm teraz som na pochybach, ci budem mat dost 😖