icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

nata_
19. jan 2012

@miri.b aku hustu a dlhu...hmmm teraz som na pochybach, ci budem mat dost 😖

janka_pn
19. jan 2012

@nata_ no ved to, mne sa paci ta syta ruzova, co si ty objednala. nebyvas niekde v mojom okoli ? 😅

nata_
19. jan 2012

@janka_pn sestra byva v tapkove 🙂)

miri.b
19. jan 2012

@nata_ a ako ste to nakoniec spravili s tzm kombinovanym platenim ? Mne pridu 2 baliky, cize aj 2 postovne, inak baby cez vikend ideme k nasim a tam je celkom dobry textil, tak popozeram ceny a prepocitam a ak sa to neoplati, tak spravim vacsiu objednavku na ebay a potom sa mozete pridat ak budete chciet, dam vediet.. 🙂

janka_pn
19. jan 2012

@nata_ v zivote som cez ebay nekupovala, daj, pls, link kde si nasla tu ruzovu, moc dakujem

janka_pn
19. jan 2012

@nata_ kde?? 😅 😕

janka_pn
19. jan 2012

@miri.b co kombinovane, jak kombinovane???? 😅 ja neviem cez ebay ani normalne nakupit, nechcem kombinovaneeeeeeee 😅 🙄

nata_
19. jan 2012

@miri.b
@janka_pn http://www.ebay.co.uk/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x2...

pri kazdej jednej rolke sme zaklikli buy it now, potom bola taka moznost dokupit iny tovar, alebo nieco v tom zmysle, klikli sme, hodilo nas to naspat, pricom hore uz svietila ta jedna rolka, znova sme vybrali, znova klikli buy it now, klikli opat dokupit, opat vybrali rolku, potom zaplatit a tam uz bolo vsetko krasne zosumarizovane a jedno postovne....jezis jak hotentot som to napisala, hadam si pochopila....

miri.b
19. jan 2012

@nata_ ja chcem napr, riadne hustu tu suknicku, mne sa paci, ked az tak stoji a dlzku si treba priblizne zmerat, mne sa napr. tych 23 m yda nie vela,

skuste si pozriet tu diskusiu na mimibazari, tam vela bab robilo tie suknickz su tam aj ich fotkz a vela ich pisalo aj kolko coho spotrebovalo

nata_
19. jan 2012

@janka_pn si z okolia piestan, nie? tapkove pri vrbovom byva sestra, nepoznas?

miri.b
19. jan 2012

@nata_ dakujem takto som to potrebovala mat napisane 😀

nata_
19. jan 2012

@miri.b tak ako pisala anjelicek nam to neslo vobec 😒

janka_pn
19. jan 2012

@nata_ som priamo z pn, ale tapkove nepoznam 🙂))

nata_
19. jan 2012

@janka_pn to je okres piestany 🙂 asi 13km od piestan....

nata_
19. jan 2012

@miri.b ja pripadne skombinujem tri farby, aj ked som to povodne nemala tak v plane...toto ma ale dostalo, som nasla vcera ...uz je aj v albume

janka_pn
19. jan 2012

@nata_ takze ta jedna rolka (si to asi preratala, lebo mne sa uz nechce🙂) ma tych 23/15 a objednam najprv jednu, potom druhu, potom zadam slovakia a to mi vyhodi celu sumu a cez paypal potom .... no snad sa nepomylim 🙂)

nata_
19. jan 2012

@janka_pn ano ma cca tolko, oni ma miery v yardoch...ja mam krajinu uz prednastavenu, tak neviem...ano a potom si kliknes na nejaky sumar alebo nieco v tom zmysle, ja som si tie vyrazy anglicke nezapamatala, sme to tak nikdy neplatili este...tam sa nemas ako pomylit myslim...lebo stale treba vsetko potvrdit

nata_
19. jan 2012

@janka_pn janka ak si nenakupovala, mas kreditku, alebo si tam zaregistrovana? neviem, ci sa da platiti obycajnou platobnou kartou 😒

janka_pn
19. jan 2012

@nata_ moj exos ma paypale, budem cez neho 😉 a paci sa mi ta fuchsia, schockpink a mozno aj red.... 🙂 teda pacia sa mi takmer vsetky, ale nebudeme prehanat, vsakze 😀

nella1
19. jan 2012

maminky chcela by som objednat dcerke tuto ale v zivote som cez ebay nenakupovala ..paypal mame lebo manzel zvykne nieco cez ine stranky objednavat....poradite mi? dorucenie bude zdarma? nebude treba ist na colnicu koli tomu?http://www.ebay.co.uk/itm/280772334660?ssPageNa... dakujem.

nata_
19. jan 2012

@janka_pn ake prehananie 😉 ako sme odoslali objednavku som v sekunde lutovala, ze som nezobrala este ajhnedu a vinovu 😠

nata_
19. jan 2012

@nella1 pise, ze ma zadarmo aj postovne aj balke.... a pojde z honkongu, tak to neviem ako je to s clom :( skus zistit v teme o ebay...

janka_pn
19. jan 2012

@nata_ no ja len ze co to bude za kvalitu a tak.... ja musim este pockat, kym mi odpise, ze ci mozem cez neho....

nata_
19. jan 2012

@janka_pn dam ti vediet, ci neprisiel papier 😀

janka_pn
19. jan 2012

@nata_ prdim na to, idem objednat dnes aj ja a hotovo, 10e ma nevytrhne 😀

anjelicek26
19. jan 2012

@nata_ - ja som este doobednala dve rolky, takze 6 tych roliek spolu, no uvidime, hadam bude stacit. Dve ruzove, dve fialove, jedna biela, zelena. Sasenka sa na to taaaaak tesi uz 😅 Ale tie posledne dve som doobjednala z UK, nechce sa mi tolko cakat, ved to trva aspon 10 dni z usa...

janka_pn
19. jan 2012

@anjelicek26 jak z UK? to kde najdem? 😅

nata_
19. jan 2012

@anjelicek26 ja som tiez nic nenasla z uk 😠 das link?