Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@gega no podla toho aku chces dlhu tu suknu a aku hustu. Ja som kupovala rolky 15cm siroke a 9m dlhe. Nastrihala som si 50cm pasy a vyslo mi presne 18ks z jednej rolky. Na jednu suknu som davala dve rolky ale keby som dala aspon este polovicku z dalsej tak by bola trosku viac hustejsia. Takze podla toho aku ju fakt chces hustu. Jednu suknu som robila z jednej rolky tylu a z jednej rolky organzy s trblietkami 🙂
@gega ano mam aj fialovy...momentalne nie som dima tak mi este napiste ohladom foto 🙂
ahojte baby, pridávam sa k Vám ..chcem spraviť dcére tutu sukničku lebo sa jej to veľmi páči a neviem aký tyl na to použiť môže byť aj tento http://www.stuhy.cz/svatebni-dekorace/svatebni-...
našla som aj na ebay ale to sa bojím objednávať tade ani by som to asi nevedela
sú lepšie 15cm pásiky alebo menšie napr. 7cm?
@demeterka nádrherné sukničky ..klobúčik dolu je vôbec neviem hačkovať 🙂
@bombicka19 farba by nam pasovala tak prosim nezabudnite foto 🙂
Ahojte zienky 🙂 kde na bazariku sa daju najst rolky tylu? davnejsie som kupovala od jednej mamicky rolku toho uzkeho tylu a teraz to vobec neviem na bazariku najst 🙂 dakujem za kazdu radu, potrebovala by som modry tyl.
@mima_vanes Ahoj, lepšie sú podľa mňa 7 cm pásiky.
@mimi21mimi ja si tiež myslím ale zasa ten tyl neviem aky lebo je mäkký a potom aj tvrdý ale asi ten tvrdý ..
@mima_vanes ja som robila teraz suknicku z makkeho,sice je na dotyk prijemna,ale hned sa cela skrcila.
@bombicka19 mozem vas poprosit o foto ak by ste to chceli predat 🙂
zienky este som to nepopozerala cele- ale mam otazku uvodnu 🙂 tutu sukne sa robia na hackovany pas ? ( neviem hackovat 😒 ) ci je aj nejaka ina moznost ? ( strikovany napr ? ) v diskusii ste su postupy ako to vyrobit ? preklikavat 100 stran nie je malo 😀 poradte, kde si to obhliadnem najlepsie, dik 🙂
@gega ano 🙂
@mimi21mimi ďakujem za info ..tak budem robiť z tvrdeho tylu
Zienky potrebujem radu,chcem dcerke tutu satocky vel. 104,no chcem objednat tyl,radsej tvrdsi alebo makky? A kolko asi metrov potrebujem?dakujem pekne za rady
@dena30 ahoj, no podla toho aku dlhu chces tu suknu z tylu na satach. ja som vyssie pisala, ze som strihala na 50cm pasy a tie som potom dala na polovicku a pretahovala cez dierky a zauzlila. vyslo mi tak 18ks z jednej rolky. Ked ju chces dlhsiu tak nastrihat dlhsie pasy. alebo urobit napr. 3 rady v celenke kde bude tyl a dole bude najdlhsi, potom trosku kratsi a dalsi rad este kratsi a bude mozno vyzerat aj taka hustejsia. a na take saty toho budes potrebovat asi viac. na suknu som davala 2 rolky a lepsie by to vyzeralo keby boli 3 aspon...skusim pridat fotku mojich sukniciek. 🙂
ahojte baby chcem mojej 3ročnej Karolínke urobiť tutu sukničku poradite mi prosim aký týl mám kupiť,kolko a hlavne kde a poradiť na akú širku a dlžku ho treba nastrihať dakujem za všetky rady
ahojte,pohravam sa s myslienkou,ze i ja urobim tutu suknicku,len potrebujem vediet,ked si kupim tyl a nastriham, nieje potrebne ho obsit? nepara sa? moc dakujem 🙂 som sice vyucena krajcirka,ale nesijem a prave opat zacinam...tak vela veci mi vyfuklo z hlavy 😀
este ma napadlo,chcela by som urobit taku suknu ktora sa bude skladat z viacerych tutu sukniciek...ale dlhu, neviete mi prosim poradit ako to mam urobit? aby to vyzeralo tak, ze najdlhsie budu na spodu a potom pojdu kratsie a kratsie?
Mohli by ste mi prosim poradit? chcem robit tutu saty na cca 120 cm vysoke dievcatko, kolko tylu mam objednat? budu z dvoch farieb....moc vam dakujem.
prosim vas, u nas neviem nikde zohnat tyl. Odkial objednavate vy? kludne aj zahranicne stranky...dakujem

@bombicka19 poprosim vas mate este ten vrch na predaj a aj foto ako to vyzera? Chceli by sme zacat s vyrobou 🙂 tak sa obzerame 🙂