Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
Ahojte chystám sa na prvú tutu a chcela by som vedieť či mám začať z organzy alebo tylu.Ďakujem
@bombicka19 dobry vecer, mate krasne tutu saticky. prosim Vas z coho mate ten vrch??? je hackovaný??? dakujem 🙂
@ivussa24 ano je to hackovane, ale samozrejme strojom a kupila som to :D :D je to predavane na ebayi ako velka /hruba čelenka 🙂
@zuzanasala určite z tylu 🙂
@bombicka19 a nebudete to nahodou este niekedy objednavat ??? prip. ak poznate niekoho kto objednava z ebay ???? dakujem
@ivussa24 určite mam nejake aj doma...aku farbu by ste chceli? zajtra by som sa pozrela ci taku mam...alebo by som vam napisala ake farby mam 🙂
@bombicka19 chcela by som saticky pre dcérku cca na ten sposob ako ste mali ... su prekrasne 🙂 klobuk dole ... no a ten vrch by som chcela z toho sirsieho hackovaneho a suknicku tyl ... 🙂
@ivussa24 ano chapem, ja vam mozem posunut ten vrch ma nejake rozne farby...by som vam napisala ze ake ok?
@bombicka19 ano ze sa pozriete ... dakujem za pomoc 🙂
@lenuliatko zdravím, prekrásne sukničky, vedela by ste mi poradiť, aj koľko metrov ste spotrebovala, lebo chcem spraviť aj ja babulkám, ale neviem koľko cca metrov mám kúpiť? Ďakujem🙂
@ivussa24 ahoj takze mam asi z kazdej farby...cierna biela cervena fialova tyrkysova oranzova bledoruzova ruzova cyklamenova 😀
@bombicka19 a ktore napr. dve farby tak pekne spolu ukazu ??? ( ja som totiz len zaciatocnik) 🙂
@ivussa24 ja som vzdy robila v rovnakych farbach, resp. Ak som mala zlty vrch tak zlta plus oranzova sukna, bapriklad 🙂
@bombicka19 a tej bielej mate kolko ??? na saticky alebo na suknicku ??? ( tak vel. 92-98) 🙂
Ahojte babulky, tiez som sa cela natesena pustila do vyroby tylovej tutu suknicky pre dcerku, bola krasna, no sklamanie doslo chvilku po oblecení. Je to nositelne len raz a asi len na fotku, inak sa zožmuchlá, pozachytava, poprekrúca a vyzera to prišerne :( Ziadne dieta neobsedi na zadku a pri mojej stacilo aby chvilku pobehala po byte, sadla si v tom na gauc aa už z tho bola jedna velka gundža. Neporadite nieco ine ako tyl? alebo nejaku inu techniku vyroby? lebo to strihanie na pasy a navazovanie na hackovany pas alebo gumu je fakt o ničom :(
@ivussa24 ja nemam tyl na predaj...len vrch alebo cele saty v cervenej farbe 🙂
@bombicka19 jaj 🙂 a ten biely to mate ten biely hrubsi vrch ??? ( to akoby hackovane tricko na ktoré sa to potom viaze??? )
@ivussa24 ano
@atunko ďakujem pekne 🙂 Ale to si už fakt nepamätám koľko látky šlo. Ani neviem, ktoré sukničky máte na mysli, lebo dávala som tu fotky asi troch rôznych. Taká marhuľová farba, to bol tyl kupovaný u nás a tvrdší. Tyrkisová suknička a červená našitá na rifľovine to bol tyl objednávaný z ebay a taký mäkší, ale koľko toho bolo, to si už ozaj nepamätám. Popýtajte sa anjelicek26, ona s tým dosť veľa robila, určite bude vedieť 🙂
@lenuliatko ďakujem aj tak, kúpila som teraz tak odhadom a uvidím že ak mi bude málo, tak ľahko dokúpim, ideme na detský bál, tak špekulujem že čo im obliecť.,..
@anjelicek26 pozeram mate krasne vytvory chcela by som skusit vyrobit saty a hladam na ebay tyl a nic sa mi nedari pohladat nemohli by ste mi prosim poslat odkaz? Budem vam moc moc vdacna dakujem 🙂
@gega ja som kupovala tyl a organzu tu : http://www.velvetheavenshop.sk/ 🙂

Baby, objednava tu niekto tyl z aliexpres? Ja odtial zvyknem nakupovat, ale nevyznam sa tam v tom tyle.... tam nie je cena za rolku, ale za yard... a odber trebars 100 yardov, ale na obrazku to je v rolkach... to poslu potom vsetko v jednej farbe? Ci da sa s nimi nejako dohodnut?