icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

gega
4. jan 2014

@bombicka19 poprosim vas mate este ten vrch na predaj a aj foto ako to vyzera? Chceli by sme zacat s vyrobou 🙂 tak sa obzerame 🙂

palomka
4. jan 2014

@gega no podla toho aku chces dlhu tu suknu a aku hustu. Ja som kupovala rolky 15cm siroke a 9m dlhe. Nastrihala som si 50cm pasy a vyslo mi presne 18ks z jednej rolky. Na jednu suknu som davala dve rolky ale keby som dala aspon este polovicku z dalsej tak by bola trosku viac hustejsia. Takze podla toho aku ju fakt chces hustu. Jednu suknu som robila z jednej rolky tylu a z jednej rolky organzy s trblietkami 🙂

bombicka19
4. jan 2014

@gega ano mam aj fialovy...momentalne nie som dima tak mi este napiste ohladom foto 🙂

mima_vanes
4. jan 2014

ahojte baby, pridávam sa k Vám ..chcem spraviť dcére tutu sukničku lebo sa jej to veľmi páči a neviem aký tyl na to použiť môže byť aj tento http://www.stuhy.cz/svatebni-dekorace/svatebni-...
našla som aj na ebay ale to sa bojím objednávať tade ani by som to asi nevedela
sú lepšie 15cm pásiky alebo menšie napr. 7cm?

mima_vanes
4. jan 2014

@demeterka nádrherné sukničky ..klobúčik dolu je vôbec neviem hačkovať 🙂

gega
4. jan 2014

@bombicka19 farba by nam pasovala tak prosim nezabudnite foto 🙂

evikupda
5. jan 2014

@jerry3 dobry vecer mate este tie rolky

brumca
5. jan 2014

Ahojte zienky 🙂 kde na bazariku sa daju najst rolky tylu? davnejsie som kupovala od jednej mamicky rolku toho uzkeho tylu a teraz to vobec neviem na bazariku najst 🙂 dakujem za kazdu radu, potrebovala by som modry tyl.

jerry3
6. jan 2014

@evikupda Dobrý deň. Nie už bohužiaľ nemám.

mimi21mimi
6. jan 2014

@mima_vanes Ahoj, lepšie sú podľa mňa 7 cm pásiky.

mima_vanes
6. jan 2014

@mimi21mimi ja si tiež myslím ale zasa ten tyl neviem aky lebo je mäkký a potom aj tvrdý ale asi ten tvrdý ..

mimi21mimi
6. jan 2014

@mima_vanes ja som robila teraz suknicku z makkeho,sice je na dotyk prijemna,ale hned sa cela skrcila.

zabka4
7. jan 2014

Ahojte kočky, chcem vyskúšať tutu suknicku. aky tyl by ste mi odporucili makky alebo tvrdsi aby to pekne drzalo tvar. a chcela by som vyrobit suknicku resp. satecky az po zem. kolko by som potrebovala toho tylu 5-6 metrov? a na ake siroke pasiky to treba strihat?paci sa mi toto.

gega
7. jan 2014

@bombicka19 mozem vas poprosit o foto ak by ste to chceli predat 🙂

danim
7. jan 2014

zienky este som to nepopozerala cele- ale mam otazku uvodnu 🙂 tutu sukne sa robia na hackovany pas ? ( neviem hackovat 😒 ) ci je aj nejaka ina moznost ? ( strikovany napr ? ) v diskusii ste su postupy ako to vyrobit ? preklikavat 100 stran nie je malo 😀 poradte, kde si to obhliadnem najlepsie, dik 🙂

bombicka19
7. jan 2014

@gega ano 🙂

mima_vanes
10. jan 2014

@mimi21mimi ďakujem za info ..tak budem robiť z tvrdeho tylu

dena30
10. jan 2014

Zienky potrebujem radu,chcem dcerke tutu satocky vel. 104,no chcem objednat tyl,radsej tvrdsi alebo makky? A kolko asi metrov potrebujem?dakujem pekne za rady

dena30
12. jan 2014

@palomka prosiiiim...mozem poprosit o radu, cca kolko tylu mi treba na saty vel.104,mam vybraty tyl 15x9m....chcem dat dve alebo az tri vrstvy..dakujem krasne

dena30
12. jan 2014

@palomka budem ho strihat na 7,5cm pasy....

palomka
12. jan 2014

@dena30 ahoj, no podla toho aku dlhu chces tu suknu z tylu na satach. ja som vyssie pisala, ze som strihala na 50cm pasy a tie som potom dala na polovicku a pretahovala cez dierky a zauzlila. vyslo mi tak 18ks z jednej rolky. Ked ju chces dlhsiu tak nastrihat dlhsie pasy. alebo urobit napr. 3 rady v celenke kde bude tyl a dole bude najdlhsi, potom trosku kratsi a dalsi rad este kratsi a bude mozno vyzerat aj taka hustejsia. a na take saty toho budes potrebovat asi viac. na suknu som davala 2 rolky a lepsie by to vyzeralo keby boli 3 aspon...skusim pridat fotku mojich sukniciek. 🙂

palomka
12. jan 2014

@dena 30 fialova je viazana na celenke, ostatne na gumicke:

palomka
12. jan 2014

viazala som takto, ale sirku som mala tych 15cm, aby neboli take obkusane 🙂 a na tu poslednu este chcem pomedzi tie medzery na gumicke previazat satenovu stuhu

dena30
12. jan 2014

@palomka no chcem ich az po zem,cize nemam to zmerane,no bude mi treba cca 120cm na polovicu...a to je dobry napad,,dat to postupne od najkratsej dlzky az tu najdlhsiu navrch.chcem objednat tyl,aby som nemusela objednavat na dvakrat,objednam radsej viac...dakujem pekne za radu, 🙂

dena30
12. jan 2014

@sempro nadherne saty pre dcerku si urobila,ja chcem tiez take urobit,nevies mi povedat kolko tylu si minula na ne a aku velkost si robila?dakujeeem krasne

anna086
13. jan 2014

ahojte baby chcem mojej 3ročnej Karolínke urobiť tutu sukničku poradite mi prosim aký týl mám kupiť,kolko a hlavne kde a poradiť na akú širku a dlžku ho treba nastrihať dakujem za všetky rady

adusska
14. jan 2014

ahojte,pohravam sa s myslienkou,ze i ja urobim tutu suknicku,len potrebujem vediet,ked si kupim tyl a nastriham, nieje potrebne ho obsit? nepara sa? moc dakujem 🙂 som sice vyucena krajcirka,ale nesijem a prave opat zacinam...tak vela veci mi vyfuklo z hlavy 😀

adusska
14. jan 2014

este ma napadlo,chcela by som urobit taku suknu ktora sa bude skladat z viacerych tutu sukniciek...ale dlhu, neviete mi prosim poradit ako to mam urobit? aby to vyzeralo tak, ze najdlhsie budu na spodu a potom pojdu kratsie a kratsie?

adusska
14. jan 2014

Mohli by ste mi prosim poradit? chcem robit tutu saty na cca 120 cm vysoke dievcatko, kolko tylu mam objednat? budu z dvoch farieb....moc vam dakujem.

nice202
14. jan 2014

prosim vas, u nas neviem nikde zohnat tyl. Odkial objednavate vy? kludne aj zahranicne stranky...dakujem