icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

anamor
16. jan 2014

ahojte, nemate niekto na predaj rolku tylu ciernej farby? poprosim Ip, dakujem 😉

smejkoh
17. jan 2014

Ahojte babulky, rada by som skusila vyrobit tutu saty, len by som sa chcela spytat, nie je ten tyl prilis tvrdy? Neskriabe dietatko a neodstava, ked sa napriklad posadi? Alebo aky iny material sa da pouzit, aby sa nestrapkal a bol makky? Davali ste do vnutra aj nejaku podsivku?

zuzmag
20. jan 2014

Ahojte viete mi poradiť chcela by som dcerke ušiť tutu sukničku ale nie zo strapcov 🙂 ale aby bola v celku ta organza...mate niejaky navod? vdaka

brumca
24. jan 2014

Ahojte zienky 🙂 neviete kde zohnat modry tyl? kedisy sa dali rolky kupit aj tu na MK v bazariku a teraz to neviem najst. Budem rada za kazdu odpoved 😉

arletty
27. jan 2014

@demeterka kraaaasne suknicky 🙂

anaxamon
autor
30. jan 2014

ahojte, mam nejake zbytky tylu v bazariku ak by mal niekto zaujem😉

andrema
30. jan 2014

Ahojte, ste si vsimli, ze na tyle je napisane, ze je to nevhodne pre deti do 10 rokov? Mna to dost zarailo, nakolko sa chystam robit satocky pre 3 rocne dieta? Zapodievali ste sa tym?

macocha
30. jan 2014

@anaxamon a oranžový by sa nenašiel? hoci aj pol rolky? 😅

@andrema mám taký pocit, že to je ako s igelitom - dieťa sa môže zadusiť, ak to zhltne alebo vdýchne. Napriek tomu asi v každej domácnosti s malými deťmi používame aj igelitové či mikroténové vrecká a tašky.

dadula219
30. jan 2014

@miruliacik NEMATE HO NA PREDAJ?

andrema
30. jan 2014

@macocha ja len ze ci nejde o obsah nejakej nebezpecnej latky, co moze vyvolat nejaku alegiu... Dakujem za odpoved

macocha
31. jan 2014

@andrema ruku do ohňa za to nedám, nepátrala som... ale ako som písala, myslím si, že ide o tú potenciálnu hrozbu udusenia

andrema
8. feb 2014

tak a su tu..nase prve tutu...este pred dokoncenim..chcem este domysliet ramienka...a kvetinku dam asi inu, toto je moja do vlasov 🙂

tarina
9. feb 2014

ahojte, zkadial prosim vas objednavate tyl????? je nejaka dobra galanterka v BA,alebo nejaka web stranka?

gretka2
9. feb 2014

Ak chces normalnu metraz, tak "anjel" v BA na Mickiewiczovej 14 tam maju farby od vymyslu sveta. Inac baby objednavaju z ebay.com, vacsinou z Ciny - tam predavaju tyl v rolkach.

tarina
16. feb 2014

@gretka2 dakujem.
a este mi vie niekto poradit ako sa povie tyl po nemecky? chcela by som skusit rakusky ebay,kedze sa mi lepsie komunikuje v nemcine ako v anglictine.vdaka

tatian1112
23. feb 2014

Ahojte baby. Koncom mája nás čaká svadba manželovej sestry. Naša Ninka bude mať vtedy skoro 9 mesiacov. Chcela by som jej aj ja vyrobiť Tutu sukničku. Už som sa tu síce dočítala, že je lepší tyl ako organza a koľko ho budem potrebovať, ale chcem sa utvrdiť či mi bude stačiť jedna rolka. Suknička bude krátka. A taktiež by ste mi mohli napísať, ktorý by bol podľa vás lepší (z týchto dvoch):
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=15281228&tab=4
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=15678014&ta...
Ďakujem 🙂

bordzovka
24. feb 2014

Aj ja pridávam moju prvú sukničku zhotovenú pre moju princezničku 🙂 Pekný dník 🙂

bacharica
24. feb 2014

ahojte maminky šikulky, ja som sa dnes rozhodla že to skúsim tiež a výsledok super. Tyl som kúpila v galaterke v BA-ružinov ako je zubná pohotovosť na drieňovej. a mala som problém si vybrať z tých farieb.

emuliatko
27. feb 2014

Ahojte, tie, ktoré ste už objednali tyl z ebay-u, máte prosím link na nejakého spoľahlivého predajcu, u ktorého sedia farby na fotke a v skutočnosti? ďakujem! 🙂

emuliatko
27. feb 2014

@gangulienka ahoj, môžem sa spýtať, kde si kúpila tyl?

gangulienka
28. feb 2014

@emuliatko cez ebay 🙂

arletty
1. mar 2014

Ahojte, zostali mi 3 rolky tylu na tutu, rozhodovala som sa medzi dvoma kombinaciami farieb a nakoniec som vybrala druhu, dam foto 🙂 takze druha kombinacia tylov mi zostala. Nechcete niektora? Aj so stuhou 1,2cm.

brady1
3. mar 2014

Ahojky chcela by som sa spytat ktorá tutu najlepšie sedi a vyzera na Vašich princeznach a je aj dobra na nosenie?chystam sa kupit a nechcem aby ju mala len priležitostne.

gangy
14. mar 2014

ahojte, chcela by som informovať či nemáte niektorá navyše na predaj čelenky na tutu sukničky..ďakujem...na farbe mi nezáleží, alebo mi poraďte kde môžem kúpiť tu na Slovensku, v ktorých obchodoch?

zz134
15. mar 2014

@brumca tyl na ebayi kupis

zz134
15. mar 2014

@tatian1112 urcite si kup tyl v rolke ...nie metraz...lepsie sa ti budu strihat pasiky...nebudes musiet roztrihavat metraz

zz134
15. mar 2014

@gangy ahoj ja mam ...

danim
15. mar 2014

baby poradte, na nete som videla, ze taku suknu cimsi striekali.. robila som z tylu a ked si dcera sadne, hned sa to polepi, stoji kadejako... neviete cim to asi striekali, aby to bolo take padave ? dakujem

zz134
15. mar 2014

@danim mne sa najlepsie viaze na tieto celenky ....ak by si chcela mam nejake na zvys ....