Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
Ahojte babulky, rada by som skusila vyrobit tutu saty, len by som sa chcela spytat, nie je ten tyl prilis tvrdy? Neskriabe dietatko a neodstava, ked sa napriklad posadi? Alebo aky iny material sa da pouzit, aby sa nestrapkal a bol makky? Davali ste do vnutra aj nejaku podsivku?
Ahojte viete mi poradiť chcela by som dcerke ušiť tutu sukničku ale nie zo strapcov 🙂 ale aby bola v celku ta organza...mate niejaky navod? vdaka
Ahojte zienky 🙂 neviete kde zohnat modry tyl? kedisy sa dali rolky kupit aj tu na MK v bazariku a teraz to neviem najst. Budem rada za kazdu odpoved 😉
ahojte, mam nejake zbytky tylu v bazariku ak by mal niekto zaujem😉
Ahojte, ste si vsimli, ze na tyle je napisane, ze je to nevhodne pre deti do 10 rokov? Mna to dost zarailo, nakolko sa chystam robit satocky pre 3 rocne dieta? Zapodievali ste sa tym?
@miruliacik NEMATE HO NA PREDAJ?
ahojte, zkadial prosim vas objednavate tyl????? je nejaka dobra galanterka v BA,alebo nejaka web stranka?
Ahojte baby. Koncom mája nás čaká svadba manželovej sestry. Naša Ninka bude mať vtedy skoro 9 mesiacov. Chcela by som jej aj ja vyrobiť Tutu sukničku. Už som sa tu síce dočítala, že je lepší tyl ako organza a koľko ho budem potrebovať, ale chcem sa utvrdiť či mi bude stačiť jedna rolka. Suknička bude krátka. A taktiež by ste mi mohli napísať, ktorý by bol podľa vás lepší (z týchto dvoch):
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=15281228&tab=4
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=15678014&ta...
Ďakujem 🙂
ahojte maminky šikulky, ja som sa dnes rozhodla že to skúsim tiež a výsledok super. Tyl som kúpila v galaterke v BA-ružinov ako je zubná pohotovosť na drieňovej. a mala som problém si vybrať z tých farieb.
Ahojte, tie, ktoré ste už objednali tyl z ebay-u, máte prosím link na nejakého spoľahlivého predajcu, u ktorého sedia farby na fotke a v skutočnosti? ďakujem! 🙂
@gangulienka ahoj, môžem sa spýtať, kde si kúpila tyl?
@emuliatko cez ebay 🙂
Ahojky chcela by som sa spytat ktorá tutu najlepšie sedi a vyzera na Vašich princeznach a je aj dobra na nosenie?chystam sa kupit a nechcem aby ju mala len priležitostne.
ahojte, chcela by som informovať či nemáte niektorá navyše na predaj čelenky na tutu sukničky..ďakujem...na farbe mi nezáleží, alebo mi poraďte kde môžem kúpiť tu na Slovensku, v ktorých obchodoch?
@tatian1112 urcite si kup tyl v rolke ...nie metraz...lepsie sa ti budu strihat pasiky...nebudes musiet roztrihavat metraz
@emuliatko
ja som naposledy brala od tychto:
http://www.ebay.com/itm/181152646898?var=480242...
baby poradte, na nete som videla, ze taku suknu cimsi striekali.. robila som z tylu a ked si dcera sadne, hned sa to polepi, stoji kadejako... neviete cim to asi striekali, aby to bolo take padave ? dakujem

ahojte, nemate niekto na predaj rolku tylu ciernej farby? poprosim Ip, dakujem 😉