Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@martina05 tiez somkupovala na www.velvetheavenshop.sk a na jednu suknu som davala 2 rolky a lepsie by bolo ich dat 3 aby bola hustejsia. skus pozriet stranky dozadu, tam som pisala ako som ich robila, kolko metrov mali a aku sirku... 🙂
Ahojte, Prosím ponúknite ak máte niečo na predaj čo už nevyužijete. Ďakujem
neviete mi poradit, nejaku slovensku stranku kde je najlacnejsi tyl alebo organza, najlepsie 15cm x 9m
@zz134 a cena je aka
ahojte maminy, prosím vás, kto si objednávate tyl z usa, ak vám predajca neupravil poštovné ako kombinované platenie poštovného, dá sa objednávka bez problémov zrušiť? chcela som si objednať, zadala som si len 3 rolky, ktoré ma dokopy vyšli cca 8 €, a poštovné za ne mi narátalo 14€! tak som to radšej zrušila, lebo ešte som neobjednávala takto viac vecí, že rastie poštovné, tak neviem, ak by mi neupravil poštovné, tak ma picne...vďaka
@mandarinka1984 aka je velkost?
luci66 velkost je to univerzálna, je tam guma 🙂 kludne pre väčšie dieta, aj pre dospelého 🙂
@luci66 velkost je to univerzálna, je tam guma 🙂 kludne pre väčšie dieta, aj pre dospelého 🙂
@sempro vedela by si urobit take aj pre 3 rocne dievcatko?
Ahoj, nahodou jsem na netu hledala, jak doma vyrabet tutu, na ceskych strankach jsem nic moc nenasla, ale tady u vas je to poradne rozjete 😵 😵 Vyrobila jsem zatim prvni saticky, ted dodelavam druhe a chtela bych udelat i par na zakazku, protoze o to kamaradky maji zajem, ale mam par problemu - mam pocit, ze se ten tyl hodne krci, takze sukynka sice vypada krasne na pohled, ale bojim se, ze pak budou kamaradky zklamane, kdyz to bude hodne neprakticke na pouziti 😖 Dalsi vec- jak to perete? jen v ruce?
Ja vrchni cast hackuju (nemam k dispozici ty celenky) a mam problem odhadnout, jak by to melo byt siroke. Moje dcera ma 2 roky a nevim, jak to prizpusobit na starsi holcicku - je nezbytne je kazdou holcicku zmerit zvlast nebo se to da nejak odhadnout? Dekuju 🙂
@jerry3 dobry den. prosim vas kde ste zohnali tie biele celenky? nikde neviem zohnat. potrebujem surne. dakujem
@zz134 dobry den. nemate nahodou este tu bielu celenku? dakujem
arletty Ďakujem za radu 🙂

nema niekto na predaj bielu hrubu celenku...tú pásovu? dakujem