icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

kvetka84
9. sep 2014

moja prvá tutu suknička z tylu. Prečítala som vás ako sa dalo a ako mi čas dovolil ,ale keby mi niekto este chcel poradit, kde nakupujete tyl, bola by som vdacna. 🙂

kajkovajanka
15. sep 2014

@kvetka84 jeeej 🙂 , krasna supravka to je 🙂 😎 ... a mozem sa opytat, ze ako si postupovala s tylom? kupuje sa nejako na metraz, ze? kolko ti ho bolo treba? a potom len postriham na pasiky a viazem na "opasok"? nijako sa to neobsiva, ze? a nepara sa to? a tyl je asi najlepsi, vsak?

kvetka84
15. sep 2014

@kajkovajanka mam aj organzu aj tyl. Tyl je krajsi. Nepara sa ani jedno. Tyl existuje bud v stuhovej forme, no ja som ho kupovala na metraz. Potrebovala som 2m (sirka 150cm). Je to tak na 3-5r. Postupov na tutu suknicku je na youtube kooopu, je to uplne jednoduche, bud na gumicku viazat, alebo na stuhu a nakoniec sa stuha zaviaze na maslicku alebo na hackovany opasok alebo elasticku hackovanu celenku. Ja som si ho musela nastihat, v navodoch pisu rozne rozmery, od 8cm az po 15cm. Ja som davala tak 9cm. A dakujem krasne, ze sa paci 🙂

rosalin
16. sep 2014

Ahojte, z akeho materialu robite suknicky? 🙂

katkamyska
21. sep 2014

KOčky, ste tu niektoré, ktoré máte so svojou dcérkou rovnaké sukničky? ja sa neviem rozhodnuť akej farby di mám vybrať. Chcem to aj na vianočné fotenie. prosím poradte 🙂

darkdavil666
24. sep 2014

nove

bakinka
15. okt 2014

@wewe22 ahoj, podla akeho navodu si sila tie cervene suknicky? To je organza? Dakujem

wewe22
15. okt 2014

@bakinka ahoj tie sú klasický viazané na gumicku a áno sú z organzi

luckaam
17. okt 2014

Mini TUtu 🙂 ....

lucynka44
23. okt 2014

@luckaam ahooj prosim ta kde zozeniem tu gumicku na ktoru si viazala suknicku?

luckaam
23. okt 2014

@lucynka44
Ahoj mne to robila ručne znama 🙂 ...
Ale su aj v tescu medzi gumickami pri detsky&ch veciach len su tensie ale ak ides robit na doma tak uplne stacia 🙂

zz134
29. okt 2014

babule mam tieto na predaj co mi zostali....

zuzanatulaiova
3. nov 2014

@zz134 ahoj a červena by sa nenašla? kde by som vedela najsť take gumky? lebo v košiciach som hladala a nenašla som,zatial,tyl už mám idem skusiť niečo vytvoriť,dufam že do narodenin stihnem 🙂

solmula
5. nov 2014

@megi1989 ahoj prosim ta mohla by som sa opytat kolko metrov tylu treba na jednu tutu?respektive kolko davate pruzkov tylu na jednu tutu a aku sirku??dakujem moc za odpoved

zudorka
24. nov 2014

Ahojte, chcela by som sa opýtať, že odkiaľ objednávate tyl ? ďakujem za odpoveď vopred

luckaam
25. nov 2014

@zz134

Ahoj mas este nejake 🙂 ?

zz134
25. nov 2014

@luckaam ano pozri do mojho bazaru.

andreaka11
15. dec 2014

ahojte baby. idem aj ja sksit urobit suknnicku pre moju paradnicu. chcem spravit tu, co nemusim sit a chcem sa spytat, ze tie pasiky na aku sirku strihate 20cm, 40cm? mne v obchode povedali 40, ale nie som si ista...

sisa1826
30. dec 2014

Dajte nejaký link na výrobu šatôček ,potrebujem aj s tým vrchom,videla som tuším ten vrch je háčkovaný a k tomu napojená suknička...dakujem

andrema
30. dec 2014

@brady1 ahoj, urcite len prilezitostne, teda aspon u nas...ked chodi a tancuje na svadbe,tak sa jej to pod stuhou trochu sucha, tak jej to musim napravat a vyliezaju jej tie pasy obcas hore...no to su saty..na tanecnu ma malu suknicku a to sa da tam nosit,ale tiez jej to lieta kade tade

sofi1235321
7. jan 2015

@zz134 dobrý deň môžem sa opýtať kde ste kupovali tie hrubé čelenky? ďakujem

anna086
8. jan 2015

prosim o radu chcem vyrobit mojej dcerke tyrkysovu tutu sukničku chcem sa spýtat na strihanie tých pásikov tylu 15cm široke a dlžka tak cca80cm kolko teda budem potrebovat celkovo tylu a kde kupit vhodný tyl za rozumnu cenu taký aby ju to neškriabalo a mala sukna pekny tvar dakujem za každu radu

anamor
18. jan 2015

surne kupim cierny tyl - rolku, nemate na predaj? dakujem

kapokapo
18. jan 2015

@zz134 ahoj, mas este ciernu celenku na predaj?

kapokapo
18. jan 2015

@palomka ahoj, odkial si mala ten krasny tyl?

malatatranka
26. jan 2015

ahojhte baby..chcem sa opytat kde kupujete take tie celeneky na vyrobu tutu?? abo sa da kupit i niekde daky vycsi kus tej gumicky?? bo u nas nejde zohnat..

zz134
26. jan 2015

@kapokapo ahoj este mam ciernu ...a tie co su na foto:

kvetka84
3. feb 2015

@zz134 ahoj, nevies ci su aj hrubsie rozmery? tieto su klasika, ale chcela by som nieco ako saty, tu vrchnu cast ovela dlhsiu a potom suknicku z tylu

monalisatko
3. feb 2015

@zz134 Ahoj, kde si prosím kúpila tieto gumičkové látky?

zz134
3. feb 2015

@kvetka84
ano urcite su tie topy na saty. Robila som take