Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@kvetka84 jeeej 🙂 , krasna supravka to je 🙂 😎 ... a mozem sa opytat, ze ako si postupovala s tylom? kupuje sa nejako na metraz, ze? kolko ti ho bolo treba? a potom len postriham na pasiky a viazem na "opasok"? nijako sa to neobsiva, ze? a nepara sa to? a tyl je asi najlepsi, vsak?
@kajkovajanka mam aj organzu aj tyl. Tyl je krajsi. Nepara sa ani jedno. Tyl existuje bud v stuhovej forme, no ja som ho kupovala na metraz. Potrebovala som 2m (sirka 150cm). Je to tak na 3-5r. Postupov na tutu suknicku je na youtube kooopu, je to uplne jednoduche, bud na gumicku viazat, alebo na stuhu a nakoniec sa stuha zaviaze na maslicku alebo na hackovany opasok alebo elasticku hackovanu celenku. Ja som si ho musela nastihat, v navodoch pisu rozne rozmery, od 8cm az po 15cm. Ja som davala tak 9cm. A dakujem krasne, ze sa paci 🙂
Ahojte, z akeho materialu robite suknicky? 🙂
KOčky, ste tu niektoré, ktoré máte so svojou dcérkou rovnaké sukničky? ja sa neviem rozhodnuť akej farby di mám vybrať. Chcem to aj na vianočné fotenie. prosím poradte 🙂
@zz134 ahoj a červena by sa nenašla? kde by som vedela najsť take gumky? lebo v košiciach som hladala a nenašla som,zatial,tyl už mám idem skusiť niečo vytvoriť,dufam že do narodenin stihnem 🙂
Ahojte, chcela by som sa opýtať, že odkiaľ objednávate tyl ? ďakujem za odpoveď vopred
ahojte baby. idem aj ja sksit urobit suknnicku pre moju paradnicu. chcem spravit tu, co nemusim sit a chcem sa spytat, ze tie pasiky na aku sirku strihate 20cm, 40cm? mne v obchode povedali 40, ale nie som si ista...
Dajte nejaký link na výrobu šatôček ,potrebujem aj s tým vrchom,videla som tuším ten vrch je háčkovaný a k tomu napojená suknička...dakujem
@brady1 ahoj, urcite len prilezitostne, teda aspon u nas...ked chodi a tancuje na svadbe,tak sa jej to pod stuhou trochu sucha, tak jej to musim napravat a vyliezaju jej tie pasy obcas hore...no to su saty..na tanecnu ma malu suknicku a to sa da tam nosit,ale tiez jej to lieta kade tade
@zz134 dobrý deň môžem sa opýtať kde ste kupovali tie hrubé čelenky? ďakujem
prosim o radu chcem vyrobit mojej dcerke tyrkysovu tutu sukničku chcem sa spýtat na strihanie tých pásikov tylu 15cm široke a dlžka tak cca80cm kolko teda budem potrebovat celkovo tylu a kde kupit vhodný tyl za rozumnu cenu taký aby ju to neškriabalo a mala sukna pekny tvar dakujem za každu radu
surne kupim cierny tyl - rolku, nemate na predaj? dakujem
ahojhte baby..chcem sa opytat kde kupujete take tie celeneky na vyrobu tutu?? abo sa da kupit i niekde daky vycsi kus tej gumicky?? bo u nas nejde zohnat..
@zz134 Ahoj, kde si prosím kúpila tieto gumičkové látky?

moja prvá tutu suknička z tylu. Prečítala som vás ako sa dalo a ako mi čas dovolil ,ale keby mi niekto este chcel poradit, kde nakupujete tyl, bola by som vdacna. 🙂