Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@martina05 tiez somkupovala na www.velvetheavenshop.sk a na jednu suknu som davala 2 rolky a lepsie by bolo ich dat 3 aby bola hustejsia. skus pozriet stranky dozadu, tam som pisala ako som ich robila, kolko metrov mali a aku sirku... 🙂
Ahojte, Prosím ponúknite ak máte niečo na predaj čo už nevyužijete. Ďakujem
neviete mi poradit, nejaku slovensku stranku kde je najlacnejsi tyl alebo organza, najlepsie 15cm x 9m
ahojte maminy, prosím vás, kto si objednávate tyl z usa, ak vám predajca neupravil poštovné ako kombinované platenie poštovného, dá sa objednávka bez problémov zrušiť? chcela som si objednať, zadala som si len 3 rolky, ktoré ma dokopy vyšli cca 8 €, a poštovné za ne mi narátalo 14€! tak som to radšej zrušila, lebo ešte som neobjednávala takto viac vecí, že rastie poštovné, tak neviem, ak by mi neupravil poštovné, tak ma picne...vďaka
luci66 velkost je to univerzálna, je tam guma 🙂 kludne pre väčšie dieta, aj pre dospelého 🙂
@luci66 velkost je to univerzálna, je tam guma 🙂 kludne pre väčšie dieta, aj pre dospelého 🙂
Ahoj, nahodou jsem na netu hledala, jak doma vyrabet tutu, na ceskych strankach jsem nic moc nenasla, ale tady u vas je to poradne rozjete 😵 😵 Vyrobila jsem zatim prvni saticky, ted dodelavam druhe a chtela bych udelat i par na zakazku, protoze o to kamaradky maji zajem, ale mam par problemu - mam pocit, ze se ten tyl hodne krci, takze sukynka sice vypada krasne na pohled, ale bojim se, ze pak budou kamaradky zklamane, kdyz to bude hodne neprakticke na pouziti 😖 Dalsi vec- jak to perete? jen v ruce?
Ja vrchni cast hackuju (nemam k dispozici ty celenky) a mam problem odhadnout, jak by to melo byt siroke. Moje dcera ma 2 roky a nevim, jak to prizpusobit na starsi holcicku - je nezbytne je kazdou holcicku zmerit zvlast nebo se to da nejak odhadnout? Dekuju 🙂
@jerry3 dobry den. prosim vas kde ste zohnali tie biele celenky? nikde neviem zohnat. potrebujem surne. dakujem

nema niekto na predaj bielu hrubu celenku...tú pásovu? dakujem