icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

zz134
3. feb 2015
monalisatko
4. feb 2015

@zz134 ďakujem 🙂

veronikakanis
11. feb 2015

@sempro tie su nadherne budem sa asi inspirovat mohli biste mi povedat atak orientacne ze aka bola asi spotreba tylu

kastor14
24. feb 2015

Ahojte damy, prosim Vas, z akeho eschopu kupujete tie hackovane vrchy? Chcela by som vyskusat suknu, ale pre moju postavu a potrebujem tu hackovanu vec, idealne v nejakom kompaktnom baleni z ktoreho sa da postupne odstrihavat dostatocne mnozstvo.
Dakujem 🙂

katkatrebisov
5. mar 2015

@jerry3 dobry den odkila ste kupovali celenky?dakujem

katkatrebisov
5. mar 2015

@zz134 dobry den prajem odkial ste kupovali tie siroke?????

evka4
12. mar 2015

Mamicky, nemate na predaj pasovu celenku na tutu suknu? Dakujem 🙂

mirrinka
17. mar 2015

Ahojte baby,doteraz som vás len čítala,ale dnes som sa do toho konečne pustila 😀 a takto vyzerá moja prvotina ( na prvý pokus,myslím,že fajn) druhá bude lepšia 😀

mirrinka
26. mar 2015

a moja druhá (tentoraz mini, na tanečnú) 🙂 🙂 🙂

eliska2311
29. apr 2015

@mirrinka ahoj .prosím kde si kúpila tu mriežk ovu gumicku ja to neviem nikde zohnat.

mirrinka
30. apr 2015

Tu na MK na bazari- je to celenka
@eliska2311

eliska2311
30. apr 2015

dakujem 😵

luciahromadkova
14. máj 2015

Ahoj dievčatá, prosím kto mi viete poradiť...
potrebujem cca 10-12 sukní pre deti MŠ- chystáme program na záver šk. roka a radi by sme s učiteľkami vyrobili, resp. pomôžu nám šikovné maminy...
Na dieťa 5-6 ročné, koľko tylu potrebujem na 1 sukňu? Je lepšie robiť z metráže alebo z pásov? Kde sa dajú zohnať čelenky, v obchode? A robíte to z tých úzkych alebo širokých čeleniek, potrebujeme aby to pevne držalo. Ďakujem vopred za všetky rady.

katkatrebisov
14. máj 2015

MOJA PRVA TUTU SUKNICKA DOKOPY ICH JE 8 ROBIM ICH DETICKAM NA VYSTUPENIE DO SKOLKY 🙂 .

skaredekacatko
26. máj 2015

Baby kde zoze iem tyl za dobru cenu na takuto suknu? 5,5.m2 by som podla krajcirky potrebovala.

rohlicka
26. máj 2015

Ahojte.. Konecne sa mi podarilo dokoncit. V septembri a oktobri ideme svadbovat tak som im pripravila originaly 😉 na bodynka s golierikmi vysila flitrami a koralkami a nasila tutu suknicku so satenovou kruhovou spodnickou 🙂 coskoro odfotim snad aj na babach 💕

zz134
12. jún 2015

@luciahromadkova
ahoj, ja celeny kupujem cez e bay.
Najlepsie je robit z tylu ktory je v rolke, cize z pasov ( moja susenost)
Ja na 5-6 rocne dievcatko miniem tak cca 15m tylu z rolky ( sirka 15cm )

luciahromadkova
12. jún 2015

@zz134 Ďakujem pekne, skusim 😉

adika_pl
16. jún 2015

Kocky, kde kupujete tyl, prosim vas? Potrebujem viac. Oplatí sa tu http://www.lacnaorganza.sk/tyl/?Som uplna začiatočníčka, cize za každú radu budem vďačná. Dakujem

katkatrebisov
16. jún 2015

@adika_pl ahoj ja som objednavala z ali 100m cca za7e

evita_g
16. jún 2015

Žienky, ja som robila mojej dcérke na škôlkársky karneval kostým kvetinkovej víly. Tyl som mala metrážový, ale dosť na figu sa to strihalo. Ďalšiu tutu budem robiť z tylových roliek, myslím, že to bude oveľa jednoduchšie. Bola to moja prvotina, ale kostým mal úspech 🙂

evita_g
16. jún 2015
zuzinabila
1. júl 2015

@skaredekacatko ahoj a nechces kupit rovnko suknu?:}

skaredekacatko
1. júl 2015

@zuzinabila ahoj suknu uz mam usitu a je super ma az 4 vrstvy taka ako na obrazku. Ty ich predávas a po kolko?

diocka
6. júl 2015

ahojte.chcem sa opytat ci ste niekto robili suknicky aj take ze nie z tych pasikov nastrihane ale chcem taku z normalnu, z 1 kusu latky.
dcreka velmi chce ruzove saty so sirokou suknou az po zem. 😅 kupim jej ruzove tricko a chcem nan nasit suknicku. chcem sa oputat ze ako ju mam usit - ci si mam tyl prehnut na polovicku, urobit tam tunel a potom iba navliect gumku?
dakujem za rady!

margaretka12
6. júl 2015

Inak tie celenky su u cinana za 1€ a tyl maly uzky za 1,50€ a siroky asi 2,50€

adika_pl
7. júl 2015

@margaretka12 myslíš ali, prosim ta?

margaretka12
7. júl 2015

@adika_pl myslim obycajny cinsky obchod 🙂 tych v nasom meste stale pribuda 🙂))

adika_pl
8. júl 2015

@margaretka12 musim aj u nas pozriet