Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@zz134 ďakujem 🙂
@sempro tie su nadherne budem sa asi inspirovat mohli biste mi povedat atak orientacne ze aka bola asi spotreba tylu
Ahojte damy, prosim Vas, z akeho eschopu kupujete tie hackovane vrchy? Chcela by som vyskusat suknu, ale pre moju postavu a potrebujem tu hackovanu vec, idealne v nejakom kompaktnom baleni z ktoreho sa da postupne odstrihavat dostatocne mnozstvo.
Dakujem 🙂
@jerry3 dobry den odkila ste kupovali celenky?dakujem
@zz134 dobry den prajem odkial ste kupovali tie siroke?????
Mamicky, nemate na predaj pasovu celenku na tutu suknu? Dakujem 🙂
@mirrinka ahoj .prosím kde si kúpila tu mriežk ovu gumicku ja to neviem nikde zohnat.
Tu na MK na bazari- je to celenka
@eliska2311
dakujem 😵
Ahoj dievčatá, prosím kto mi viete poradiť...
potrebujem cca 10-12 sukní pre deti MŠ- chystáme program na záver šk. roka a radi by sme s učiteľkami vyrobili, resp. pomôžu nám šikovné maminy...
Na dieťa 5-6 ročné, koľko tylu potrebujem na 1 sukňu? Je lepšie robiť z metráže alebo z pásov? Kde sa dajú zohnať čelenky, v obchode? A robíte to z tých úzkych alebo širokých čeleniek, potrebujeme aby to pevne držalo. Ďakujem vopred za všetky rady.
@luciahromadkova
ahoj, ja celeny kupujem cez e bay.
Najlepsie je robit z tylu ktory je v rolke, cize z pasov ( moja susenost)
Ja na 5-6 rocne dievcatko miniem tak cca 15m tylu z rolky ( sirka 15cm )
@zz134 Ďakujem pekne, skusim 😉
Kocky, kde kupujete tyl, prosim vas? Potrebujem viac. Oplatí sa tu http://www.lacnaorganza.sk/tyl/?Som uplna začiatočníčka, cize za každú radu budem vďačná. Dakujem
@adika_pl ahoj ja som objednavala z ali 100m cca za7e
Žienky, ja som robila mojej dcérke na škôlkársky karneval kostým kvetinkovej víly. Tyl som mala metrážový, ale dosť na figu sa to strihalo. Ďalšiu tutu budem robiť z tylových roliek, myslím, že to bude oveľa jednoduchšie. Bola to moja prvotina, ale kostým mal úspech 🙂
@skaredekacatko ahoj a nechces kupit rovnko suknu?:}
@zuzinabila ahoj suknu uz mam usitu a je super ma az 4 vrstvy taka ako na obrazku. Ty ich predávas a po kolko?
@skaredekacatko ano,mam ich tu
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=19384357&tab=1
ahojte.chcem sa opytat ci ste niekto robili suknicky aj take ze nie z tych pasikov nastrihane ale chcem taku z normalnu, z 1 kusu latky.
dcreka velmi chce ruzove saty so sirokou suknou az po zem. 😅 kupim jej ruzove tricko a chcem nan nasit suknicku. chcem sa oputat ze ako ju mam usit - ci si mam tyl prehnut na polovicku, urobit tam tunel a potom iba navliect gumku?
dakujem za rady!
Inak tie celenky su u cinana za 1€ a tyl maly uzky za 1,50€ a siroky asi 2,50€
@margaretka12 myslíš ali, prosim ta?
@adika_pl myslim obycajny cinsky obchod 🙂 tych v nasom meste stale pribuda 🙂))
@margaretka12 musim aj u nas pozriet

@monalisatko ebay.com