icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

zuzenka
19. jan 2012

Tak naša sukienka s čelenkou

lenkao
19. jan 2012

@anjelicek26 ja som robila kratsiu aby ju mala nad kolena ale rozmyslam ze tu druhu urobim dlhsiu. no pockam ako to bude vyzerat na tvojej malej 🙂

lenocka84
19. jan 2012

baby ktoru sirku pouzivate?
nasla som 13cm a 22,5 (23) ktora je lepsia?

nata_
19. jan 2012

@zuzenka krasnu okanu mate 😉

nella1
19. jan 2012

moja tutu suknicka objednana ale nechapem napisane som mala ze tovar bude odoslany a v mojom priezvisku som mala na 1dnom pismene otaznik nakolko pri registracii som blba tam dala aj s mekcenom, aj na meste mi chyba pismenko prislo mi s jedny otaznikom tiez som tam mala mekcen..myslite ze to bude probleem? lebo pri registracii som tam vyplnila spravne... akurat ze Cina nepozna mekcene....

svetlankat
19. jan 2012

@blumka skoda ze som nevedela ze budes objednavat, pridala by som sa.

lenkao
19. jan 2012

a budu to vase kocky aj nosit von alebo ich budu mat len na fotenie a na hranie?

megi1989
19. jan 2012

@lenocka84 ja robím miesane 🙂 striham to od oka - od 7 do 15 cm 🙂
@lenkao Moja to bude aj nosit podla mna 🙂 Teda urobila som aj sestrinej ( 5 rocnej ) a tá by si to dala uz aj teraz do skolky, ale musi pockat kym bude teplejsie 🙂

lenocka84
19. jan 2012

@megi1989 a na jednu suknu tiez miesas ci rovnake dlzky na jednej?
dakujem

blumka
19. jan 2012

@svetlankat jaj sveti to boltaky nahly popud, ani minenapadlo ze by si aj ty chcela 😉 nabuduce si na teba spomeniem 😉

hilaris
19. jan 2012

ahojte. ja uz pol roka snorim po tomto. Je strasne draha :( a kupit sa da v USA a so mnou akosi nekomunikuju.. nie, nepisala som im slovensky 😠 Skusim teda aspon v rovnakych farbach nieco nakombinovat.

megi1989
19. jan 2012

@lenocka84 jaj , neviem ci som to nesplietla ? myslis sirku ci dlzku ? Sirku davam od oka - striedavo - niekedy tych 7 cm, niekedy az do 15 cm ( kedze zatial som mala tyl z galanterie , ktory som musela cely strihat ) Mne sa to paci miesane , ale dlzku davam len rovnaku na celu suknu. 🙂

metlonka
19. jan 2012

@lenkao no u nas v skolke to Luckine spoluziacky bezne nosia do skolky 😉 Ja ju tiez malej obliekam...ma jednu kupovanu ale nie je taka bohata...preto jej chcem urobit ...uz som aj kupila tyl, mozno vecer sa do toho pustim...
len sa mi zda dost tvrdy...mala som asi kupit ten makksi...neviete nezmakne pranim?

lenocka84
19. jan 2012

@megi1989 tak farby aj ja budem skusat miesat, ale o dlzku mi slo 😉 uvidime co z toho vznikne 😅

metlonka
19. jan 2012

@hilaris aj mne sa pacia....to su tie Pettishirt 😉

megi1989
19. jan 2012

@lenocka84 hihi, tak prepac 🙂 Inak aj dlzku chcem potom vyskusat miesat - videla som suknicku, ktora je vpredu nad kolienka a vzadu pod kolienka az. Ked mala bude spinkat, najdem tu foto a prilozim 🙂

lenocka84
19. jan 2012

@megi1989 ja som rozmyslala ze miesat ze jedna dlhsia, druha kratsia, len si to neviem uplne predstavit ci to bude ok.

na zaciatku tu hodila kocka album dalsej, a mala tam bambulkovy zaves, tak aj na ten si brusim zuby, uz som objavila bambulky za fajn ceny.
3000ks roznych velkosti aj farieb ma vyjdecca 8eur

lenkao
19. jan 2012

no ja by som jej to v pohode dala ale pytam sa lebo som to asi este na nikom nevdela ale mozno si len nepamatam 😅
@metlonka inak to by aj mna zaujimalo ci to nikto pral a zmakol, tiez ho mam tvrdy

anaxamon
autor
19. jan 2012

@lenkao ja som v rukach prala lebo mala to pri foteni ocikala a zjemnel, myslim ze dalsim pranim zmakne viac

metlonka
19. jan 2012

@anaxamon jeeej tak to si ma potesila....lebo moja mala ma 4roky a chcem jej spravit taku dlhsiu...a bolo by to asi smiesne, keby jej to tak stalo...no uvidim..zrejme ju operiem este pred tym ako ju bude nosit 😉

metlonka
19. jan 2012

@megi1989 ty si uz robila pre take vacsie dievcatko...aku dlhu si ju robila? Ja som malej namerala po kolienka 30cm, bude to dost dlhe? bojim sa ze jej to moc vyskoci, ked je taky tvrdy ten tyl 😖

megi1989
19. jan 2012

@metlonka ono to závisí aj od toho, aký máš tyl. Ja som najprv kúpila biely jednoduchý - ten je úplne jemnucký - takze tá suknička moc nestojí, a stačilo mi urobiť 50 cm ( a to som viazala ) takže ostali dlhé necelých 25 cm. A stačí to ( mne sa moc nepáčia dlhé TUTU - po kolená ) . Ale potom som kúpila iný tyl - taký lesklý - a ten krásne stojí - lenže keď som z neho urobila rovnakú dĺžku - tak je to Vaneska zasa krátke - keďže to totálne stojí. Takže z toho hrubšieho - pevnejšieho tylu by som dala asi dlhšie.

hilaris
19. jan 2012

@metlonka pettiskirts :D shirt je tricko 😀

hilaris
19. jan 2012

@lenocka84 aj ja chcem 3000 bambuliek za 8 eur 🙂 posli link ak mozes

metlonka
19. jan 2012
metlonka
19. jan 2012

@megi1989 jeej diky za typ...ja mam praveze ten tvdy tyl..bojim sa ze jej to moc vyskoci, tak asi tiez budem robit o nieco dlhsiu ako som chcela

lenocka84
19. jan 2012

@hilaris www.stoklasa-sk.sk
ale po registracii je taka suma

lenkao
19. jan 2012

@anaxamon no musim to nejak lebo vraj ju to picha 😠
tak a tu je nas modelecka 😀 samozrejme lepsia kvalita v albume 🙂

lenkao
19. jan 2012

@metlonka moja ma tak 32-35cm na porovnanie a tiez mam ten tvrdy leskli tyl

metlonka