Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@anjelicek26 ja som robila kratsiu aby ju mala nad kolena ale rozmyslam ze tu druhu urobim dlhsiu. no pockam ako to bude vyzerat na tvojej malej 🙂
baby ktoru sirku pouzivate?
nasla som 13cm a 22,5 (23) ktora je lepsia?
moja tutu suknicka objednana ale nechapem napisane som mala ze tovar bude odoslany a v mojom priezvisku som mala na 1dnom pismene otaznik nakolko pri registracii som blba tam dala aj s mekcenom, aj na meste mi chyba pismenko prislo mi s jedny otaznikom tiez som tam mala mekcen..myslite ze to bude probleem? lebo pri registracii som tam vyplnila spravne... akurat ze Cina nepozna mekcene....
@blumka skoda ze som nevedela ze budes objednavat, pridala by som sa.
a budu to vase kocky aj nosit von alebo ich budu mat len na fotenie a na hranie?
@svetlankat jaj sveti to boltaky nahly popud, ani minenapadlo ze by si aj ty chcela 😉 nabuduce si na teba spomeniem 😉
@lenocka84 jaj , neviem ci som to nesplietla ? myslis sirku ci dlzku ? Sirku davam od oka - striedavo - niekedy tych 7 cm, niekedy az do 15 cm ( kedze zatial som mala tyl z galanterie , ktory som musela cely strihat ) Mne sa to paci miesane , ale dlzku davam len rovnaku na celu suknu. 🙂
@lenkao no u nas v skolke to Luckine spoluziacky bezne nosia do skolky 😉 Ja ju tiez malej obliekam...ma jednu kupovanu ale nie je taka bohata...preto jej chcem urobit ...uz som aj kupila tyl, mozno vecer sa do toho pustim...
len sa mi zda dost tvrdy...mala som asi kupit ten makksi...neviete nezmakne pranim?
@megi1989 ja som rozmyslala ze miesat ze jedna dlhsia, druha kratsia, len si to neviem uplne predstavit ci to bude ok.
na zaciatku tu hodila kocka album dalsej, a mala tam bambulkovy zaves, tak aj na ten si brusim zuby, uz som objavila bambulky za fajn ceny.
3000ks roznych velkosti aj farieb ma vyjdecca 8eur
@metlonka ono to závisí aj od toho, aký máš tyl. Ja som najprv kúpila biely jednoduchý - ten je úplne jemnucký - takze tá suknička moc nestojí, a stačilo mi urobiť 50 cm ( a to som viazala ) takže ostali dlhé necelých 25 cm. A stačí to ( mne sa moc nepáčia dlhé TUTU - po kolená ) . Ale potom som kúpila iný tyl - taký lesklý - a ten krásne stojí - lenže keď som z neho urobila rovnakú dĺžku - tak je to Vaneska zasa krátke - keďže to totálne stojí. Takže z toho hrubšieho - pevnejšieho tylu by som dala asi dlhšie.
@hilaris www.stoklasa-sk.sk
ale po registracii je taka suma

Tak naša sukienka s čelenkou