Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@lenkao diky🙂 ale to je zatial len taka skusobna...nabuduce uz budem vediet co mam zmenit...napriklad..kupim ten makksi tyl, tento je dost tvrdy a mozno ju bude skriabat...potom dam tensiu gumku, lebo aj tak som ju pri viazani stiahla na polku a zda sa mi ze som ju dost nahustila...lebo som ju chcela taku bohatu, ale dost som tu gumku natiahla...a je taka pevna v pase 😒 rano ju vyskusam...a mozno ju prerobim...no co...nabuduce budem mudrejsia 😀
@metlonka - no tento tyl, co mam ja je krasne mäkkucky, ale zasa ho uvazujem naskrobit, lebo to onedlho splasne. To sa ti s tvrdym zasa nestane. Inak v tej Saskinej sukni je 6m2 tylu 😅 😅 😅
@anjelicek26 tak to je dobre...mame opacny problem 😀 myslis ze to splasne? je pravda ze to bude aj tak nosit na leginy, cize hadam ju to nebude skriabat 😒
6m?? ja som pouzila necele 3m ruzoveho a 1m bieleho..
@metlonka - tak kuk ako je to nahusto, fotene je to zo spodu 😅 Ja si myslim, ze pancusky, leginy, nejake skriabanie riesit nebude. Ten tyl co mam ja je fakt mäkkucky. NAskrobit by som to fakt chcela.
@metlonka no ja som preplachala tu nasu v avivazi a akurat som bola v kupelni a ten tyl smrdi otras, zajtra rano to este skusim este raz ak to bude smrdiet. chcela som aby zmekol lebo cez tie pancuskove leginy ju to picha. Ale vskusame na klasicke. Aku si mala sirku tylu? Ja som mala 160cm a minula som 2m.
@anjelicek26 nadherna je 😉 a je to aj vidiet ze ten tyl je taky padavy...to sa mi viac paci 😉 lebo z tohto naskrobeného tylu je fakt taka baletkovska sukna, kdezto ta tvoja je taka nooobl...ako na nejaky vecierok 🙂
@metlonka - urcite je ta sukna hodna kazdeho cenut, som strasne rada, ze som narazila na album a tuto temu, inak by ma ani nenapadlo take nieco urobit. Teda najviac bude profitovat Sasenka 😅 😅
@anjelicek26 ja som ich dlhsie obzerala v HM...a aj som ich Lucke kupila....ale to nie su prave tutu. A v podstate ma vyslo toto moje dielo rovnako ako v HM...ale je aspon podla mojich predstav 😉 a prave tutu je ovela drahsie 🙂 tiez som bola velmi milo prekvapena ze sa to tak jednoducho da vyrobit doma 😉
@metlonka - my mame niekolko tutu hlavne preto, lebo dcerka to miluje... next ma skvele tutu ale za to posledne som tusim dala 28 libier a to uz bolo aj na mojej hranici unosnosti 😝 Uz sa tesim, ked zacne chodit na tanec, balet, momentalne ju skola ale prilis vycerpava, stiha len jazdenie 😖
moja mala je skolkarka...do skolky na prezlecenie nosi stale suknicky a jej spoluziacky tiez nosia tutu, tak sa bude tesit 😉 aj ked mne stale srdce pisti po tej suknicke Pettiskirts 😒 viem ze by sa jej velmi pacila. Tie suknicky su vynimocne krajsie na starsich dievcatkach...mozno jej nejaku objednam 😉
@metlonka - jj to je tiez velmi pekne 🙂 Ale ta cena je za niektore prehnana... ja som sa zalubila do tychto satociek, ale uvidim este 😀 Ved dve pettiskirts ma objednane....
waaau krasne 🙂 preco za nasich detskych cias nic take nebolo??? to vazne si plnime sny cez nase princeznicky 😀 potom ju prosim ta odfot v tych suknickach...ked vam dorazia 😉
@anjelicek26 @megi1989 @brumca @cikyta dakujem za rady, tak ak budem mat cas vyskusam aj z organzy aj z tylu, aspon to budem moct porovnat🙂
kocky ten tyl sa uzli iba na nejaku peknu stuhu? A ta sa potom len zaviaze na pas? Alebo to uzlite na gumu? 😕 😕
@anjelicek26 tiez chcem nieco taketo vymysliet ale s tym hackovanym pasm ale aspon takych 10cm a do toho to vypliest 🙂 farbu budeme robit cierna, biela, ruzova a ruzovy pas 🙂
@metlonka ked uschol tak nesmrdi ale nezda sa mi ze by extra zmakol, len minimalne. Al zasa ta suknicka pekne drzi tvar.
@lenocka84 prosim ta dala by si mi vediet aky je ten tyl zo stoklasy ked ti pride? rozmyslam ze by som objednala este na nejaku 😅

@metlonka peknucka, potom hod foto herecky 😉