icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

anaxamon
autor
22. jan 2012

@eda28 uz aj mne poslal fakturu, takze snad do konca tyzdna budem mat balik aj ja🙂) chcem skusit spravit jednu tutu na snurku aby bola variabilna velkost aj pre malinke babo aj ked uz bude vacsia

eda28
22. jan 2012

@anaxamon no uvidime, sak dam ti vediet ked mi to dojde, ja chcem robit na hackovany pas, ked ho samozrejme babka spravi pre moje 8 mesacne dieta, ktoremu je sumafuk co ma na sebe. 🙂

langkofel
22. jan 2012

@anjelicek26 dakujem nakoniec som kupila toto..nie je to sice saten, ale na karneval bude stacit 🙂, len dufam ze dostanem 3 metre a nie 3 rolky... 😀

Ostatne prepacte za odbocenie od temy 😉

langkofel
22. jan 2012
anjelicek26
22. jan 2012

@langkofel - tak jedna ma 100*112 ak to chapem dobre xixi Vyzera to pekne

langkofel
22. jan 2012

@anjelicek26 hej aj ja som tak pochopila, ja teda moc po anglicky nehovorim 😝
a uz som tam bola zas a tak som este objednala aj cerveny a cierny tyl 😀 , no nech uz to je tu, nech sa bavkam 😀

bombicka19
22. jan 2012

@nata_ akoze mne to tak tiez nejde, ja tam nikde nevidim moznost vratit sa spat aby som objednala aj inu farbu, bud som slepa alebo ja neviem. este som pisala kamosovi do angl. nech sa mi na to pozre a nech si to da k sebe objednat v febr. ide na SVK tak nech mi to donese...no uvidim co vyriesime :D

anjelicek26
22. jan 2012

@langkofel - jj presne, ja som objednala aj pasy teraz na Saskine dalsie tutu, som zvedava, ako to tam ukaze, to cervene si vybrala sama, teda ten pas, v tom som nevinne (asi z toho dam aj toho motyla prec ale pssst), ja sa vyjasim na tom zlatom, rozmyslala som aj nejake trblietky na to dat, myslite, ze napr. tou lepidlovou pistolou by to slo??

langkofel
22. jan 2012

@anjelicek26
no ved je pekny ten cerveny, mne sa paci 😉
a hej som aj ja lepila minuly rok na princeznovske saty take hviezdicky, ale ja len sekundovym 😀

langkofel
22. jan 2012

@bombicka19 ja som to mala v nemcine a najskor som tiez nechapala ako kupim aj dalsie farby, ale po tej kupe toho prveho mi dole nizsie pisalo nieco v tom zmysle, vybrat alebo pozriet aj ine Artikle, tam som klikla a znovu ma to hodilo na tie rolky...Je to tam, len som to tiez dlho nevidela, ved som tam vcera maturovala ale 3 hodiny 😝

cka
22. jan 2012

@nata_ tak som dnes objednala, uz to fungovalo 🙂) vzala som tri rolky, ruzovu, cervenu a bielu. Tak som zvedava, co stvorim, hlavne nech to dojde co najskor, bo na nic ine nemyslim, iba ze to chcem skusit. 🙂)) Ale aj tak si zbehnem v utorok do toho Anjela na Namestie osloboditelov, tam su az 3 obchody tusim, kuknem, co tam maju. Budem bez decak tak 2 hodky 🙂))

nata_
22. jan 2012

@cka a kolko tam je postovne?..ides jednu robit ci dve?

nata_
22. jan 2012

aha...niekoho mozno inspiruje 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
cka
22. jan 2012

@nata_ vzala som tri rolky rozmeru 15cmx25m, ja mam dve holky, takze urcite dve suknicky, no a este mam aj tri dalsie neterky, takze ak sa rozbehnem, dokupim a spravim aj im nejake na hranie 🙂)) Ak budem teda sikovna, bo ja neznam, bo dakedy mam aj lave ruky obe 🙂)

cka
22. jan 2012

@nata_ postovne je 1,50 ak platis vopred prevodom. Takze uz mi prisla aj faktura, uz osm zaplatila, stalo ma to 16,20. Ta tak 🙂

langkofel
22. jan 2012

ale nam sibe vsetkym s tym tylom, co 😀 😀 😀
@cka
aj ja odvcera co som to objednala len na to myslim a rozmyslam ci mi to dojde a kedy, uz som tu planovala co a ako zeby som to neprepasla, ked budem v robote 😝

megi1989
22. jan 2012

Tak zajtra ráno letím do banky vybaviť si kartu pre zahraničné platby 🙂 A hor sa objednávať 🙂
A ešte dokúpiť v galantérke nejaké stuhy a ozdôbky na tieto ale aj ďalšie TUTU 🙂

Tak Vaneske som urobila farebnejšiu ale takú mini ( mne sa také páčia ) 🙂 To drobčiatko je malilinká Emily. To je veľkosť XXS 🙂 V tyrkysovej je konečne aj moja Kikuška s Vaneskou, a posledná foto predstavuje niečo, čo chcem skúsiť 🙂
Inak vidieť na fotkách rozdiel - prvé dve sukničky ( ladená do oranžovoružova a XXS suknička ) sú z takého tvrdšieho tylu - krásne stoja. A tyrkysová a biela TUTU sú z mäkšieho tylu a tie už tak nestoja - skôr padajú 🙂 Takže tyl čo objednám - uvidíme aký bude 🙂

langkofel
22. jan 2012

@megi1989
ta Vaneskina je krasna, aj mne sa pacia take kratsie, no mala by chcela aj dlhsie, ako dnes videla tu myslim Anjelicek - dcerke...
No nech uz to je tu 😉 , ze zacnem aj ja vyrabat 🙂

megi1989
22. jan 2012

@landkofel No aj mne sa začínajú páčiť aj dlhšie, tak uvidím aká bude ďalšia 😀 Aj keď teraz by som mala urobiť pre moju Kikušku, tak som fakt zvedavá čo vykúzlim 🙂
Už aby som mohla zaplatiť a objednať 🙂 A čakať kým príde tovar 🙂 Nedám si pokoj, kým moja malá nebude mať aspoň 4 🙂 Už mám predstavu ako budú vyzerať, stačí len zrealizovať predstavy 😀

nata_
22. jan 2012

@megi1989 z toho tvrdsieho tylu kratsia suknicka vyzera krajsie...ale vsetky su kraasne! a ta tyrkysova je brutalna farba!! zlate babiky 😉

cka
22. jan 2012

@megi1989 trak ta oranzova je uzasna, a paci sa mi aj ta malicka modra, su kraaasne. Ja mam tiez take babiky doma, 2,5 rocnu a 4 mesacnu, takze teiz im chcem taku spravit. Parada.

stvura
Odpoveď bola odstránená
langkofel
22. jan 2012

@stvura hehe ja som si presne tieto farby objednala, ale ja som vzala taku zlato hnedu a bleducko ruzovu...
No co navrch, dake ruzove tricenko, ruzove leginy a moja mala ma take tie bolerka, tak hnede bolerko 😉 Tot moja predstava 😅

megi1989
22. jan 2012

@nata_ aj mne sa veľmi páči tyrkysová 😉 🙂 🙂
@cka , @stvura ďakujem 🙂
Inak aj by som sa mala naučiť háčkovať, sestra vraví, že to nie je také ťažké ako to ja vidím 😀 A ešte @stvura k tej kombinácii hnedá a ružová - tak presne tieto dve farby spolu zbožňujem - malá má hnedé nohavice - a zo všetkých pulóvrikov čo má sa mi k tomu najviac hodí rožový - proste je to spolu úžasné 🙂

nata_
22. jan 2012

@stvura ja som najskor pokukala, co mame na leto, ake farby a podla toho objednavala tyl 😉 hackovat nevieeem ☹

anjelicek26
22. jan 2012

@stvura - moja ja tie z usa tiez este nemam, ved to je stale skoro, 10-14 dni treba ratat, ved to nejde prvou triedou... tie co mam su vsetky z uk..

neka
22. jan 2012

Ahojte maminky 🙂
JA si tiez vyrabam rozne tutu suknicky 🙂 A tieto sietky som prave dnes dokoncila🙂
http://static0.asmira.com/photo/54/35954/album/...