icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

terina25
23. jan 2012

@lenocka84 a aké dlhé pásy si robila?dávala si to na gumku?ja chcem dať na stuhu.

lenocka84
23. jan 2012

@terina25 fuu tak kolko metrov neviem, pasy boli dlhe 50cm, a siroke 11cm kedze stoklasa male teraz len tie 22,5 tak som ich davala na polovicu. ale z rolky ubudlo dost, aj cez polovicu tylu.
stoklasa sa oplati platit kurierovi, mas to za 2 dni doma.

lenocka84
23. jan 2012

@terina25 lepsie je gumka, viac regulovatelna potom

lenocka84
23. jan 2012

@lenocka84 pasov mam 72 po 50cm

terina25
23. jan 2012

@lenocka84 a ty si robila pre koľko ročné dieťa?

terina25
23. jan 2012

@lenocka84 od stoklasu som kupovala 23m a 22,5 cm šírka.takže to budem strihať na 2 pásy.keď som dobre pochopila.

lenocka84
23. jan 2012

@terina25 univerzal, mne to treba na fotenie 😉 ale pas je v klude cc 38cm

terina25
23. jan 2012

@lenocka84 čo sa týka toho kuriera,tak som nechcela preto,lebo by to vyšlo drahšie ako prevodom na účet. 😒

lenocka84
23. jan 2012

@terina25 ano ja som davala tu sirku este na polovicu, lebo to vyzera take viac nadychane
a kurier bol sice drahsi ale ovela rychlejsi a az domov, takto pojdes na postu pre balik 😉

nella1
23. jan 2012

@anjelicek26 hod link prosim na tie pasy kde si ich kupovala? su krasne 🙂 nech sa pokocham a pokukam nieco mojej malinkej.dakujem 🙂 😉

terina25
23. jan 2012

@lenocka84 akože na poštu?donesú mi to tiež domov.na poštu by som šla vtedy,ak by som nebola doma,ak príde poštárka.ale ja budem doma,lebo sa neviem dočkať 😀

nella1
23. jan 2012

baby pozrite dalsie dekoracie k suknickam hi 😀 http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Girl-Crystal-Peo... a smiesna cena u nas je to o dost drahsie este aj free postage no nekup to hi 😀

lenocka84
23. jan 2012

@terina25 no u nas baliky tak pomenej, lebo to chodi iny postar ako s beznou postou, a ten neviem kedy dorucuje. ale nasa postarka baliky nenosi

terina25
23. jan 2012

ja cez ebay nekupujem.neviem veľmi anglicky.a ako je to tam s platením,keď je cena uvedená v dolároch a my máme euro.možno blbá otázka,ale fakt som odtiaľ v živote nekupovala,keďže neviem anglicky.dá sa aj prevodom cez účet platiť?a s poštovným je to ako?

katie0820
23. jan 2012

Ahoj dievčatá!Aj ja som sa nakazila 😀 ,mám objednaný tyl,len sa vás chcem opýtať,či máte niekto skúsenosť so šitím sukničky,Mám doma šijací stroj a rozmýšlam,že by som tie pásiky prišila(viac vrstiev) a nie uzlíkovala.čo myslíte,dalo by sa?Už sa neviem dočkať.... 😅

terina25
23. jan 2012

@katie0820 ja neviem síce šiť,ale určite sa to dá.možno to bude aj krajšie.veď vyskúšaj.a potom pridaj foto 😉

katie0820
23. jan 2012

@terina25 určite skúsim,ja len či nebude moc splasnutá,ale asi tie pási nejeko našuchorím a tak prišijem.

chruminka
23. jan 2012

Ahojte zaujali ma tieto chutne suknicky 🙂 , akurat zvazujem ze babam tiez skusim spravit, ale tiez netusim kolko mi treba tych pasov na jednu suknicku pre dvojrocne dieta.Kupila by som tu 12cm organzu.Bude stacit na jednu suknicku ked tam nastriham tak 25 pasov? Ci to je malo?

domulienka
23. jan 2012

ahojky,ja som dalsia tutu nakazena 😀 .Vcera som dokoncila moju prvu,viazala som zaroven na gumku a stuhu,ale nejak to nieje dobré.Dnes v praci som rozmyslala ako to urobit a myslim ze uhackujem pas ,nan naviazem tyl ten pas potom prehnem napoly/ako klasicky na nohaviciach/ a don navleciem tensiu gumku,co myslite ?
Moja mala ma zachvilu 4 rocky,je take trdielko,ja som kupila tyl v troch fabach po 150cm/160š.no postrihala som len z kazdeho po 1 metri,pasy dlhe 55cm a siroke 10cm,uplne to staci ,krasne stoji ,ma ju nad kolienka.
no tak idem na to ,hodim potom foto...

lenocka84
23. jan 2012

@chruminka ahoj, urcite nie, ja mam teraz hotovu jednu a dala som 72pasov, takze 25 je urcite malicko 😉

skaredekacatko
23. jan 2012

Tak ja som dnes urobila svoju prvotinu dala som ju 6ročnej neterke a tej sa pacila

lenocka84
23. jan 2012

ja len z recesie aby som sa pochvalila, tak som zneuzila syna ako "modelku" 😀

katie0820
23. jan 2012

čo poviete,doplniť sukničku takouto ružičkou zo stuhy(dá sa aj krajšie ako na videu)

https://www.youtube.com/watch?v=73S_FyL7DaU
anjelicek26
23. jan 2012

@nella1 - hm len toto je babatku na hlavicku celenka, to pochybujem, ze dieta ma taky maly obvod pasu...

nella1
23. jan 2012

hi 😀 😉 vsak tak to bolo aj myslenee ze na hlavku ja uz k suknickam pozeram aj ine doplnky aby sa vsetko doladilo 😉 nenapadlo ma ze asi vsetci nerozumeju english 🙂

nella1
23. jan 2012

@lenocka84 perfektny je 😀

langkofel
23. jan 2012

@lenocka84 krasnu si urobila,
ja som dnes bola zhanat uz gumicku, zacala som hackovat pas ( a este ani neviem ako bude vyzerat farba v skutocnosti 😀 ) a v galanterke som objavila tylove pas y(asi 10-15 cm hrube), take ako hruba stuha....som sa potesila ze nemusim strihat, ale zmrzol mi usmev ked mi pani oznamila cenu - 0,62 az 0,90 e za meter!!!!
😲 no nic cakam na ten tyl z Usa a Anglicka 😝

anjelicek26
23. jan 2012

@nella1 - ja mam objednane taketo kvietky ako klipy, teda len kvet a taka spona na pripnutie, ci uz do vlaskov ci na pas, ale ide to az z honkongu, tak to este par dni potrva...

svetlankat
23. jan 2012

@anaxamon dakujem uz mi pisali ze uz nemaju ruzovy, nevadi, dakujem,

svetlankat
23. jan 2012

Baby kombinovali by ste fialovu a oranzovu? ci radsej osobitne?