Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@anjelicek26 hod link prosim na tie pasy kde si ich kupovala? su krasne 🙂 nech sa pokocham a pokukam nieco mojej malinkej.dakujem 🙂 😉
baby pozrite dalsie dekoracie k suknickam hi 😀 http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Girl-Crystal-Peo... a smiesna cena u nas je to o dost drahsie este aj free postage no nekup to hi 😀
ja cez ebay nekupujem.neviem veľmi anglicky.a ako je to tam s platením,keď je cena uvedená v dolároch a my máme euro.možno blbá otázka,ale fakt som odtiaľ v živote nekupovala,keďže neviem anglicky.dá sa aj prevodom cez účet platiť?a s poštovným je to ako?
Ahoj dievčatá!Aj ja som sa nakazila 😀 ,mám objednaný tyl,len sa vás chcem opýtať,či máte niekto skúsenosť so šitím sukničky,Mám doma šijací stroj a rozmýšlam,že by som tie pásiky prišila(viac vrstiev) a nie uzlíkovala.čo myslíte,dalo by sa?Už sa neviem dočkať.... 😅
Ahojte zaujali ma tieto chutne suknicky 🙂 , akurat zvazujem ze babam tiez skusim spravit, ale tiez netusim kolko mi treba tych pasov na jednu suknicku pre dvojrocne dieta.Kupila by som tu 12cm organzu.Bude stacit na jednu suknicku ked tam nastriham tak 25 pasov? Ci to je malo?
ahojky,ja som dalsia tutu nakazena 😀 .Vcera som dokoncila moju prvu,viazala som zaroven na gumku a stuhu,ale nejak to nieje dobré.Dnes v praci som rozmyslala ako to urobit a myslim ze uhackujem pas ,nan naviazem tyl ten pas potom prehnem napoly/ako klasicky na nohaviciach/ a don navleciem tensiu gumku,co myslite ?
Moja mala ma zachvilu 4 rocky,je take trdielko,ja som kupila tyl v troch fabach po 150cm/160š.no postrihala som len z kazdeho po 1 metri,pasy dlhe 55cm a siroke 10cm,uplne to staci ,krasne stoji ,ma ju nad kolienka.
no tak idem na to ,hodim potom foto...
čo poviete,doplniť sukničku takouto ružičkou zo stuhy(dá sa aj krajšie ako na videu)
https://www.youtube.com/watch?v=73S_FyL7DaU@nella1 - hm len toto je babatku na hlavicku celenka, to pochybujem, ze dieta ma taky maly obvod pasu...
hi 😀 😉 vsak tak to bolo aj myslenee ze na hlavku ja uz k suknickam pozeram aj ine doplnky aby sa vsetko doladilo 😉 nenapadlo ma ze asi vsetci nerozumeju english 🙂
@lenocka84 krasnu si urobila,
ja som dnes bola zhanat uz gumicku, zacala som hackovat pas ( a este ani neviem ako bude vyzerat farba v skutocnosti 😀 ) a v galanterke som objavila tylove pas y(asi 10-15 cm hrube), take ako hruba stuha....som sa potesila ze nemusim strihat, ale zmrzol mi usmev ked mi pani oznamila cenu - 0,62 az 0,90 e za meter!!!!
😲 no nic cakam na ten tyl z Usa a Anglicka 😝
@nella1 - ja mam objednane taketo kvietky ako klipy, teda len kvet a taka spona na pripnutie, ci uz do vlaskov ci na pas, ale ide to az z honkongu, tak to este par dni potrva...
@anaxamon dakujem uz mi pisali ze uz nemaju ruzovy, nevadi, dakujem,
Baby kombinovali by ste fialovu a oranzovu? ci radsej osobitne?

@lenocka84 a aké dlhé pásy si robila?dávala si to na gumku?ja chcem dať na stuhu.