icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

julianka777
16. jan 2012

@anjelicek26 pojdem pokukat 🙂 s tym tylom som este nerobila,tak chcem tiez skusit 🙂 my mame len tie dve suknicky,ale msuim este nejaku spravit nech mam dalsie skusenosti 🙂

anaxamon
autor
16. jan 2012

dievcata pridala som do albumu dcerku v tutu z profi fotenia, teda zatial len prva lastovicka🙂

bay
16. jan 2012

@mery.maja Mozes pre moju vyrobit 😀 Ja som total antitalent 😉

anicka1981
16. jan 2012

a nieco pre chlapcov ????? 😀 krasne, ja strassne rada robim rucne prace ,,, maly uz ma kopu ciapiek 😀

stardust
16. jan 2012

tutu suknicky pre chlapcov...to by vyzeralo trochu divne 😕

anjelicek26
16. jan 2012

@anicka1981 - no chalan podla mna moze nosit stucne, ciapky, ale viac asi aj nic, je fakt, ze tam je to take obmedzene. Saly, vesticky, ponozky, usianky, hocico, len nie sukna 😅 Co toto ako novy projekt?

http://www.crochetme.com/media/p/114454.aspx

anjelicek26
16. jan 2012

@anaxamon - malinka je v tom rozkosna fakt 😵

zuzkanka117
16. jan 2012

No páááni, ste šikulky, že si tutu vyrábate samé doma, ja som ich objednávala ešte pred rokom, teraz máme tri a táto je naša prvá 😵

anicka1981
16. jan 2012

@anjelicek26 no muz by mi dal 😀 , uz teraz prevracia oci, ze co ho tolko fotim a fintim 😀 ta vesticka je krasna, no mozno z toho nieco bude 🙂)

michaela182
16. jan 2012

Ahojte, viete mi poradit kde mam zohnat material na tutu sukničku a kolko asi stojí? diki 🙂

anaxamon
autor
16. jan 2012

@michaela182 bud v obchode v metrazi sa skus spytat a ked nie tak potom cez net, ja som kupovala cez sashe bodka sk a meter stoji cca 3 eura

michaela182
16. jan 2012

@anaxamon to je dost drahe, nie? ved za tu cenu co ma to vyjde kupim taku suknicku aj niekde v obchode

anaxamon
autor
16. jan 2012

@michaela182 myslim ze nekupis....pozri moj album, minula som na tu suknicku 2m tylu plus gumicka, dokopy do bolo nieco cez 7€ samozrejme robotu si neviem zratat ale mala som z toho potesenie 😉
za taku sumu ju asi nekupis...

michaela182
16. jan 2012

@anaxamon iba 2 metre?? tomu sa mi ani verit nechce 🙂

anaxamon
autor
16. jan 2012

@michaela182 jasne a to som ju spravila dost hustu a je dlha 25 cm 😉

michaela182
16. jan 2012

@anaxamon tak potom si velka sikula 🙂)) klobuk dolu...

mery.maja
16. jan 2012

@bay Kamilka....naozaj vtipne 😀 ja by som aj rada ale co ti poviem pri Matuskovi to je ako ryzovat zlato 😀 tiez malo pravdepodobne 😉 a momentalne je aj moj sici stroj nepouzitelny 😖

karinnka
16. jan 2012

Tiez sa pripajam k obdivovatelkam Tutu sukniciek 😀 Uz hodinu snorim po nete kde nejaku peknu kupit za fajn cenu🙂
@anaxamon Krasna suknicka 😵 odkial si mala navod?Lebo na nete je ich viacero,dik

raza
16. jan 2012

ahojte. tak som si mrkla, že čo to tutu vôbec je! je to krásne, rada by som to vyskúšala, len keby ste mi to tak trošku vysvetlili.. napríklad som vôbec nepochopila, prečo sa tá gumička dáva na potravinovú rolku papiera.. 😕 ja som totiž našla len videá, kde to komentovali po anglicky 😅

anaxamon
autor
16. jan 2012

@karinnka
@raza dievcata ja som nerobila podla video navodu ale podla tohto co je dole nafotene je to velmi jednoduche zvladnete to za dve hodky cele...🙂
http://utrikocekmodroocek.blogspot.com/2011/03/...

karinnka
16. jan 2012

@anaxamon AleTvoja vyzera lepsie🙂Asi si dala viac tylu?

anaxamon
autor
16. jan 2012

@karinnka a ak chces ozaj radsej kupovat ako vyrabat odporucam pozriet sa na stranke sashe bodka sk 😉

anaxamon
autor
16. jan 2012

@karinnka jasne ja som ju robila velmi hustu, som tie uzly tisla na seba ako sa len dalo🙂

fialkaa
16. jan 2012

pozrela som si fotoblog a asi sa mi bude o tych suknickach aj snivat. take su krasne. ale co, ked ja mam chalanaaaaaaaaaaaaa. baby, hned by som sa k vam pridala

anaxamon
autor
16. jan 2012

@fialkaa sprav si pre seba ako malu recesiu🙂

anjelicek26
16. jan 2012

@fialkaa - veru na psychiku je to fajn, kludne to za vyrobnu cenu mozes hodit na bazarik, zlahne sa po tom zem ;) Ja sa taaak tesim, ked mi dorazi tyl, krasne to bude 🙂 Dnes si musim zamestnat ruky hackovanim 😝

fialkaa
16. jan 2012

@anaxamon mahahaaaaa. dobry napad 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anaxamon
autor
16. jan 2012

@fialkaa veru @anjelicek26 ma pravdu, hoc jednu pre radost, pre seba ci susedovu dcerku🙂

anjelicek26
16. jan 2012

@anaxamon - susedkinu malu, neterku, kolegyninu dceru, malu kamosku z jasli/skolky/ihriska, dovod sa najde 😅 😅 😅 Ja musim prestat pozerat net po tutu, skrachujem, som objednala prave Sasenke 😵

anaxamon
autor
16. jan 2012

@anjelicek26 dovod sa samozreme vzdy najde a teda hladaj dievca sponzora🙂))