Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
dievcata pridala som do albumu dcerku v tutu z profi fotenia, teda zatial len prva lastovicka🙂
a nieco pre chlapcov ????? 😀 krasne, ja strassne rada robim rucne prace ,,, maly uz ma kopu ciapiek 😀
tutu suknicky pre chlapcov...to by vyzeralo trochu divne 😕
@anicka1981 - no chalan podla mna moze nosit stucne, ciapky, ale viac asi aj nic, je fakt, ze tam je to take obmedzene. Saly, vesticky, ponozky, usianky, hocico, len nie sukna 😅 Co toto ako novy projekt?
@anaxamon - malinka je v tom rozkosna fakt 😵
@anjelicek26 no muz by mi dal 😀 , uz teraz prevracia oci, ze co ho tolko fotim a fintim 😀 ta vesticka je krasna, no mozno z toho nieco bude 🙂)
Ahojte, viete mi poradit kde mam zohnat material na tutu sukničku a kolko asi stojí? diki 🙂
@michaela182 bud v obchode v metrazi sa skus spytat a ked nie tak potom cez net, ja som kupovala cez sashe bodka sk a meter stoji cca 3 eura
@anaxamon to je dost drahe, nie? ved za tu cenu co ma to vyjde kupim taku suknicku aj niekde v obchode
@michaela182 myslim ze nekupis....pozri moj album, minula som na tu suknicku 2m tylu plus gumicka, dokopy do bolo nieco cez 7€ samozrejme robotu si neviem zratat ale mala som z toho potesenie 😉
za taku sumu ju asi nekupis...
@anaxamon iba 2 metre?? tomu sa mi ani verit nechce 🙂
@michaela182 jasne a to som ju spravila dost hustu a je dlha 25 cm 😉
@anaxamon tak potom si velka sikula 🙂)) klobuk dolu...
ahojte. tak som si mrkla, že čo to tutu vôbec je! je to krásne, rada by som to vyskúšala, len keby ste mi to tak trošku vysvetlili.. napríklad som vôbec nepochopila, prečo sa tá gumička dáva na potravinovú rolku papiera.. 😕 ja som totiž našla len videá, kde to komentovali po anglicky 😅
@karinnka
@raza dievcata ja som nerobila podla video navodu ale podla tohto co je dole nafotene je to velmi jednoduche zvladnete to za dve hodky cele...🙂
http://utrikocekmodroocek.blogspot.com/2011/03/...
pozrela som si fotoblog a asi sa mi bude o tych suknickach aj snivat. take su krasne. ale co, ked ja mam chalanaaaaaaaaaaaaa. baby, hned by som sa k vam pridala
@fialkaa - veru na psychiku je to fajn, kludne to za vyrobnu cenu mozes hodit na bazarik, zlahne sa po tom zem ;) Ja sa taaak tesim, ked mi dorazi tyl, krasne to bude 🙂 Dnes si musim zamestnat ruky hackovanim 😝
@fialkaa veru @anjelicek26 ma pravdu, hoc jednu pre radost, pre seba ci susedovu dcerku🙂
@anaxamon - susedkinu malu, neterku, kolegyninu dceru, malu kamosku z jasli/skolky/ihriska, dovod sa najde 😅 😅 😅 Ja musim prestat pozerat net po tutu, skrachujem, som objednala prave Sasenke 😵
@anjelicek26 dovod sa samozreme vzdy najde a teda hladaj dievca sponzora🙂))

@anjelicek26 pojdem pokukat 🙂 s tym tylom som este nerobila,tak chcem tiez skusit 🙂 my mame len tie dve suknicky,ale msuim este nejaku spravit nech mam dalsie skusenosti 🙂