icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

lenuliatko
24. jan 2012

@anjelicek26 prosím ťa, ako sa dá urobiť kombinovaná platba? Aj keď mám možnosť kúpiť tyl aj doma, taký výber farieb nemáme a chcem viac rôznych farieb. Nie je tam možnosť pridať do košíka, takže zrejme všetko osobitne a ako urobiť, aby mi nezarátalo poštovné zakaždým? Platiť budem cez Paypal. To hneď na tej prvej stránke sa zadáva kombinovaná platba, alebo až keď mám všetko nakúpené? Ďakujem.

dosa
24. jan 2012

@nata_ panicka v linku ma super stroj, tiez by som prijala, keby mi to same riasilo 😀 s mojou starou veritaskou akurat tak rucne 😀 😀 😀

@megi1989 neboj, su to len rovne pasy tylu, nepokazis. ja mam najspodnejsi siroky 18 cm (aj s 1 cm odsevkami) a dlhe su 2,5 m. a tie lemy su siroke 8 cm a dlhe tak cca 3 m. pre predstavu, kolko tylu treba... a uplne v pohode by sa to dalo nasit aj na sed z rifiel, ale tam uz by stacilo aj o meter menej...

anjelicek26
24. jan 2012

@lenuliatko - neboj on ti to upravi automaticky... pokup vsetko a plat druhy den, uz to budes mat upravene.

anjelicek26
24. jan 2012

@nata_ - aha 😅 vravim, ze mi materska riadne lezie na mozog uz 😅

lenuliatko
24. jan 2012

@anjelicek26 ok, ďakujem. Ja len, že raz som dražila cez e-bay a od jednej pani dve veci a myslela som, že bude len jedno poštovné, ale vraj to je od váhy, takže som platila dvakrát. Tak snáď toto nie je ten prípad.

anjelicek26
24. jan 2012

@lenuliatko - pri tom tyle pise v texte, ze dava zlavu - z 15,30 dolara mi dal konecne postovne 9,90. Takze zlavu. Podla vahy, jasne, ved posiela viacej.

lenuliatko
24. jan 2012

@anjelicek26 objednala som 3 kusy tylu, tak zatiaľ počkám, či sa zmení poštovné samo, ako si písala, či mám radšej kontaktovať predajcu?

anjelicek26
24. jan 2012

@lenuliatko - mne to spravil automaticky. Ak nezmeni do 24h by som mu pisala.

lenuliatko
24. jan 2012

@anjelicek26 aj ja počkám, malo by sa to urobiť automaticky. Ďakujem za rady 🙂

terina25
24. jan 2012

ahojte baby.našla som na ebay toto

http://www.ebay.com/itm/GLITTER-TULLE-Roll-6-x1...

nemožte mi to nejako preložiť?neviem anglicky 😒 chcem vedieť koľko je poštovné.a ešte ako je to s tým platením cez paypal?

terina25
24. jan 2012

baby,aký kod tam zadávate pri platbe ?som z toho jeleň ☹

anjelicek26
24. jan 2012

@terina25 - no toto sa prevodom platit neda, len kreditkou ci paypalom. Aky kod myslis? Mne vyhadzuje postovne 3,88 dolara, ale neviem, ako je to na Slovensko. Ja som teraz kupovala tu zlatu a striebornu ligotavu aj u nas, tu stoji 5,99 libry jedna - ale 2x taka dlha.

megi1989
24. jan 2012

@terina25 ale to máš len 15 cm * 10metrov cca. To je podľa mňa dosť vysoká cena, nie ?

Inak mne akurát vyexpedovali tovar a za 6 roliek tylu ma vyšlo poštovné asi 12 dolárov . ( na jednu rolku rátajú 3,88 dolarov, ale takto to upravili ) 🙂

juliam
24. jan 2012

aj ja som už namotaná na tutu 🙂 mám doma organzu, ale zle sa mi to strihá. ako ste ju postrihali vy, poraďte. dík

langkofel
24. jan 2012

@anjelicek26 waw uz mas aj ten z USA? tak to som zvedava kedy dorazi mne, uz mi poslali mail, ze v pondelok to odislo...tak uz sa vytesujem 😅 a cakam kedy to pride... a ako ti to prislo z USA,. postou, ci kurierom?

megi1989
24. jan 2012

@dosa znie to fakt jednoducho, ale ja som fakt nezvykla sit 😀 to skor mamina a sestra 🙂 ale mozno vyskusam, lebo vyzeraju faaaaakt super 😀

bombicka19
24. jan 2012

@anjelicek26 ahoj, ja som vsetko dala ze commit... a teraz mam cakat do zajtra? kde uvidim ze to mam objednane? 😀

bombicka19
24. jan 2012

@anjelicek26 aha kliknem na my ebay, tam mi to vyskocilo objednala som 6 tylov ale suma je zratana aj so vsetkymi postovnymi, mal by to upravit a zajtra to zaplatim....no super, konecne som sa vymotala z toho.... 😀

svetlankat
24. jan 2012

@terina25 to sa naozaj neoplati, u nas stoji 1,5 metrova sirka 3 eura

katie0820
24. jan 2012

@mukiii007 mne sa zda že áno,aj ked s tylom som ešte nerobila,len poviem ti,trocha aj ľutujem,tá preprava vyšla toľko ako tyl,no mala som ho rýchlo.A už je aj hotová,len ešte našiť pás a vtiahnuť gumku 😀

mukiii007
24. jan 2012

@katie0820 tak potom daj foto, som zvedavá 🙂

katie0820
24. jan 2012

@mukiii007 určite sa pochválim 😉

bombicka19
24. jan 2012

baby ten paypal ste si zriadovali na stranke paypal.com ?

terina25
24. jan 2012

@bombicka19 tak to isté by zaujímalo aj mňa 😉 a keď chcem platiť prevodom z účtu.je udávané pri niektorom inzeráte aj to?lebo všade som našla len ten paypal a ja ho nemám. a teraz čítam,že sa platí za zriadenie 1,5 e .a ešte treba volať do banky aby dali nejaký kod.no ,tak sa asi na to vykašlem. 😠

terina25
24. jan 2012

viem,že ten tyl je drahý a neoplatí sa.veľmi sa mi páči a tu som nič také nenašla😖 chcela som kúpiť len 1 kus,aby som vyskúšala niečo kúpiť cez ebay,keďže odtiaľ som nič nekupovala.ale vyzerá to tak,že asi ani nekúpim,keďže nemám ten paypal.

bombicka19
24. jan 2012

@terina25 ja som teraz vyskusala zaplatit, zriadila som si to na tej stranke, pisu ze zoberu 1,5O ale pri prvej platbe to vratia! a kod som nezhanala...tak uvidim, skusila som zaplatit ci z toho nieco bude...

terina25
24. jan 2012

@anjelicek26 možno som blbá,ale..kreditkou sa to ako dá zaplatiť?musíš mať ten ,,prístroj,,kde dáš kartu?lebo kreditku mám,ale ten ,stroj,,nie.

lenuliatko
24. jan 2012

@terina25 ja som objednávala jeden kus presne toho tylu, čo si dala link. Poštovné na Slovensko je 3,88 dolára. Dokopy ťa to vyjde 6,55 dolára, čo je 5€. Dokúp si k nemu ešte ten nie až tak trblietavý, tam máš cca 22m, dajú ti dokopy nižšie poštovné a môžeš kombinovať s tým lesklým tylom, aby sa to viac oplatilo. Ja keď som si zriaďovala paypal, neviem, či mi za to niečo stiahli, ale všetko sa to urobilo cez internet, žiaden kontakt s bankou. To kedysi tak bolo, že poplatok, plus banka dávala kód, myslím, že teraz už nie. A zriadiť si paypal je veľmi jednoduché.

lenuliatko
24. jan 2012

@terina25 žiaden stroj nepotrebuješ. Len číslo karty (to dlhé) napíšeš, na koho je napísaná a dátum expirácie karty. Všetky údaje máš priamo na karte. Ale dá sa to len s takou kartou, kde na zadnej strane máš v mieste, kde ju podpisuješ tri čísla. Buď Visa alebo Master Card.