Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@nata_ panicka v linku ma super stroj, tiez by som prijala, keby mi to same riasilo 😀 s mojou starou veritaskou akurat tak rucne 😀 😀 😀
@megi1989 neboj, su to len rovne pasy tylu, nepokazis. ja mam najspodnejsi siroky 18 cm (aj s 1 cm odsevkami) a dlhe su 2,5 m. a tie lemy su siroke 8 cm a dlhe tak cca 3 m. pre predstavu, kolko tylu treba... a uplne v pohode by sa to dalo nasit aj na sed z rifiel, ale tam uz by stacilo aj o meter menej...
@lenuliatko - neboj on ti to upravi automaticky... pokup vsetko a plat druhy den, uz to budes mat upravene.
@nata_ - aha 😅 vravim, ze mi materska riadne lezie na mozog uz 😅
@anjelicek26 ok, ďakujem. Ja len, že raz som dražila cez e-bay a od jednej pani dve veci a myslela som, že bude len jedno poštovné, ale vraj to je od váhy, takže som platila dvakrát. Tak snáď toto nie je ten prípad.
@lenuliatko - pri tom tyle pise v texte, ze dava zlavu - z 15,30 dolara mi dal konecne postovne 9,90. Takze zlavu. Podla vahy, jasne, ved posiela viacej.
@anjelicek26 objednala som 3 kusy tylu, tak zatiaľ počkám, či sa zmení poštovné samo, ako si písala, či mám radšej kontaktovať predajcu?
@lenuliatko - mne to spravil automaticky. Ak nezmeni do 24h by som mu pisala.
@anjelicek26 aj ja počkám, malo by sa to urobiť automaticky. Ďakujem za rady 🙂
ahojte baby.našla som na ebay toto
http://www.ebay.com/itm/GLITTER-TULLE-Roll-6-x1...
nemožte mi to nejako preložiť?neviem anglicky 😒 chcem vedieť koľko je poštovné.a ešte ako je to s tým platením cez paypal?
baby,aký kod tam zadávate pri platbe ?som z toho jeleň ☹
@terina25 - no toto sa prevodom platit neda, len kreditkou ci paypalom. Aky kod myslis? Mne vyhadzuje postovne 3,88 dolara, ale neviem, ako je to na Slovensko. Ja som teraz kupovala tu zlatu a striebornu ligotavu aj u nas, tu stoji 5,99 libry jedna - ale 2x taka dlha.
aj ja som už namotaná na tutu 🙂 mám doma organzu, ale zle sa mi to strihá. ako ste ju postrihali vy, poraďte. dík
@anjelicek26 waw uz mas aj ten z USA? tak to som zvedava kedy dorazi mne, uz mi poslali mail, ze v pondelok to odislo...tak uz sa vytesujem 😅 a cakam kedy to pride... a ako ti to prislo z USA,. postou, ci kurierom?
@anjelicek26 ahoj, ja som vsetko dala ze commit... a teraz mam cakat do zajtra? kde uvidim ze to mam objednane? 😀
@anjelicek26 aha kliknem na my ebay, tam mi to vyskocilo objednala som 6 tylov ale suma je zratana aj so vsetkymi postovnymi, mal by to upravit a zajtra to zaplatim....no super, konecne som sa vymotala z toho.... 😀
@terina25 to sa naozaj neoplati, u nas stoji 1,5 metrova sirka 3 eura
baby ten paypal ste si zriadovali na stranke paypal.com ?
@bombicka19 tak to isté by zaujímalo aj mňa 😉 a keď chcem platiť prevodom z účtu.je udávané pri niektorom inzeráte aj to?lebo všade som našla len ten paypal a ja ho nemám. a teraz čítam,že sa platí za zriadenie 1,5 e .a ešte treba volať do banky aby dali nejaký kod.no ,tak sa asi na to vykašlem. 😠
viem,že ten tyl je drahý a neoplatí sa.veľmi sa mi páči a tu som nič také nenašla😖 chcela som kúpiť len 1 kus,aby som vyskúšala niečo kúpiť cez ebay,keďže odtiaľ som nič nekupovala.ale vyzerá to tak,že asi ani nekúpim,keďže nemám ten paypal.
@terina25 ja som teraz vyskusala zaplatit, zriadila som si to na tej stranke, pisu ze zoberu 1,5O ale pri prvej platbe to vratia! a kod som nezhanala...tak uvidim, skusila som zaplatit ci z toho nieco bude...
@anjelicek26 možno som blbá,ale..kreditkou sa to ako dá zaplatiť?musíš mať ten ,,prístroj,,kde dáš kartu?lebo kreditku mám,ale ten ,stroj,,nie.
@terina25 ja som objednávala jeden kus presne toho tylu, čo si dala link. Poštovné na Slovensko je 3,88 dolára. Dokopy ťa to vyjde 6,55 dolára, čo je 5€. Dokúp si k nemu ešte ten nie až tak trblietavý, tam máš cca 22m, dajú ti dokopy nižšie poštovné a môžeš kombinovať s tým lesklým tylom, aby sa to viac oplatilo. Ja keď som si zriaďovala paypal, neviem, či mi za to niečo stiahli, ale všetko sa to urobilo cez internet, žiaden kontakt s bankou. To kedysi tak bolo, že poplatok, plus banka dávala kód, myslím, že teraz už nie. A zriadiť si paypal je veľmi jednoduché.
@terina25 žiaden stroj nepotrebuješ. Len číslo karty (to dlhé) napíšeš, na koho je napísaná a dátum expirácie karty. Všetky údaje máš priamo na karte. Ale dá sa to len s takou kartou, kde na zadnej strane máš v mieste, kde ju podpisuješ tri čísla. Buď Visa alebo Master Card.

@anjelicek26 prosím ťa, ako sa dá urobiť kombinovaná platba? Aj keď mám možnosť kúpiť tyl aj doma, taký výber farieb nemáme a chcem viac rôznych farieb. Nie je tam možnosť pridať do košíka, takže zrejme všetko osobitne a ako urobiť, aby mi nezarátalo poštovné zakaždým? Platiť budem cez Paypal. To hneď na tej prvej stránke sa zadáva kombinovaná platba, alebo až keď mám všetko nakúpené? Ďakujem.