Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@vierenka77 joj ved som dohromady nepomohla:(...
@anjelicek26 ahoj prosím ta ty máš ten zlatý tyl z ebay? dakujem
ale pomohla,lebo som nevedela či tyl kupovat na ebay či tu na SK! len teda musím sa niák dopracovat po kreditku,skúsim zajtra skočit do banky či mi budú vediet poradit! lebo už by som chcela mat doma a tvorit 🙂
@nata_ aj budem mat fuchsiu to som zvedava, uz ma prsty svrbia 🙂 zatial som sa pustila do dalsej ciapocky na jar, neobsedim len tak 🙂
@vierenka77 zlatá tam nieje. Mal v ponuke old gold ale je vypredana.
Ak by som ti mohla poradit, tak jednak pri objednávani z ebay a takisto aj pri zakladani uctu paypal potrebujes vediet po anglicky, tazko sa tu vysvetluje postup pri zakladani uctu na paypal. Alebo ak mas niekoho znameho, ze by ti s tym pomohol. Chod na www.paypal.com a tam sa treba zaregistrovat a prepojit ucty z kreditiek 😉
Takisto ak nieco konkretne hladas na ebay, tak si to tam supnes do vyhladávaca a ukaze ti obrázky.
Pozri nasla som ti zlaty tyl, maju len takyto typ alebo potom sirsie http://www.ebay.co.uk/itm/One-Roll-Metallic-Gol...
alebo s trblietkami http://www.ebay.com/itm/6-x25y-GLITTER-TULLE-Ro...
pre porovnanie tu más 1 yard = 0,9144 metrov
@ela19 dakujem,to bude asi zložité lebo neviem po anglicky,....hm to je škoda 😒
@vierenka77 - áno , ja som sa bola pýtať v OTP na kreditku podporujúcu platby cez internet, keďže ja som mala úplne obyčajnú. Vypísali sme žiadosť - našťastie som za to niˇneplatila - dokonca mi vraveli, že od nového roku už automaticky vydávajú karty s tými číslami ( keď vyprší karta ) 😉 Lenže to trvá cca 2 týždne , tak si po ňu idem až v pondelok ( zatiaľ som zaplatila cez mamininu 😉 )
@drake asi som nechápavá - namiesto gumky si dala organzovy pasik ten si prišila na rifle a ako si to potom omotala stužkou? ja by som to chcela rovno prišiť
@pralinkaaa hej uzlila som to na ten pasik,prichytila na 3 miestach na suknicke,nato som polouila stuzku a okraje som prisila,cize v strede bol ten pasik schovany 😉
ja som to tiez chcela rovno sit,ale som sa bala,ze potom nebude to tak stat,ale podla mna bude aj ked to rovno budes sit na sukienku 😉
@megi1989 aha dakujem moc za radu, a nevolá sa tá karta GRIP karta?
@drake asi to skúsim rovno pricapiť na to len sa sk ôr bojim ked to ručne zašijem tam, či mi to mala neutrhne 😅
ale ešte som si ani neobjednala tyl, chcem tiež ten z ebay, ale stále sa neviem rozhondúť aké farby 🙂
@pralinkaaa ja to robim z organzy zatial kym sa len ucim a ked bude mala vecsia ,alebo na prvy rocik jej urobim paradnu uz z tylu alebo sifonu
Ahojte,
tak sunicky mam uz obe hotove,fakt to ide lahucko hodinku jedna suknicka 😵
Snazila som sa odfotit jezibabule, ale to bolo tazsie ako vyrobit tieto suknicky stale sa vrteli a tancovali..... 😀
Ja som ich robila z organzy 15cm ale fakt sa to dost para 😒
Oni su este take pojasene tak som zvedava ze kolko im vydrzia.
Tyl ked sa nastriha sa naozaj nepara? Lebo mam v plane urobit im urcite este aj take satocky cloveka to fakt uplne chyti ked je to take jednoduche a krasne 🙂 a hlavne som na prvy krat spokojna 😝
@drake zlatučká je, smajko malý :o)
@chruminka krásne,. Hlavne, že to chcú mať na sebe, mojim to chvíľu trvalo, kým si to nechali 🙂
ahojte dievčence, náhodou som nakukla do tejto témy, že čo sú to vlastne tie TUTU sukničky a som úplne nadšená 😉 už tu hodinu sedím a obzerám, obrázky, postupy, diskusiu...úplne waw 😎 veľmi ma zaujali hlavne šatôčky, tak by som to chcela skúsiť. Vyzerá to jednoducho, tak by som to mohla zvládnuť hádam aj ja 🙂 chcela by som sa spýtať na ten tyl čo ste objednávali cez eBay...ako to funguje, čo k tomu treba (čo sa týka platby) a koľko asi trvá kým to dojde. ďakujem moc za inšpiráciu
@drake no vsak to ze oni v tom tancuju valaju sa a co ja viem co este takze myslim si ze dlhu trvacnost to mat nebude 😖
@lenuliatko sa cudujem ze Alexia na fotke vlavo-co sa najviac vrti si to vobec obliekla,lebo ona je taky chalanisko 😀 ale momentalne nastalo tancovacie obdobie v suknicke takze asi preto 🙂
@drake ja som zatiaľ tiež skúšala z organzy tie šaty - to som mala doma pásiky už zapošité a ty to zašívaš? pára sa tá organza nie?
no tá tvoja suknička vypadá že malej vydrží dlhšie 🙂
@pralinkaaa ja ma tiez obsite pasy uz ,ale striham ich takze sa to aj tak para a uz to neobsivam dalej 😅
no dnes som asi pol hodinu vysavala len gauc a obyvacku co som to vcera sila,vsade nitky som z toho mala 😠
@chruminka - nie tyl sa vobec nepara 😉 Mne dnes dorazil fialovy opasok, tak sa idem vrhnut na moje hadam posledne tutu, aj ked teda to pavie ma laka ani neviete ako 😅
@vierenka77 uz niekto predomnou pisal, ja som bola teraz v banke a pani mi vravela, ze uz sa da aj na niektore bankomatove urobit paypal.(tak sa chod spytat do svojej banky...) Ja mam kreditku a na tu som si urobila paypal cez internet ako mi tu dievcata poradili, ja som si to prepla do nemciny 😉. Bolo to celkom jednoduche 😉

@nata_ dakujem moc 🙂