Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@julianka777 Ja som mala 5 m zdalo sa mi málo, kedže som mala tenku organzu (nie taku hrubu,ako na stromčeku na vianoce) A zase bolo to pre skoro 3 r.dieťa, tak aj preto 😉
@lenkao - aj ja chcem takeho manzela, prosiiiim, keby mojmu poviem tyl, tak nebude vediet ci myslim rastlinu, latku alebo nejake cudzie slovo 😅
@lenkao
@anjelicek26 Moj mm by prevrátil oči a pokýval hlavou,akože také hlúposti.... 😖
@cikyta no ja som robila pre 1,5 rocnu a take tensie som strihala 🙂
@julianka777 Ja som chcela najprv 10cm širku, no potom som to dala ešte na polku, nech to je aspon opticky väčšie-hustejšie. Ale fakt že keby to bolo tvrdšie, bolo by to lepšie 🙂
ahojte, tak mne sa tiez neskutocne pacia tieto tutu suknicky 🙂 leeeeeeenze...mame chlapceka a mm brat ma syna a dalsieho na ceste..moja sestra ma tiez syna a druhe babo na ceste, ale nevedia co to bude..buduci tyzden ma termin, tak uvidime...ale asi zase chlapec 😅
taaaaaaaaaaaakze si budeme musiet pockat na nejaku babu v rodine, alebo my malemu spravime sestricku a potom sa budem moct realizovat aj ja 😀 😀 😀
@cikyta ja som to strihala od oka 😀 nevyzera to sice bohvie ako,ale tak nabuduce si uz dam zalezat 😀
@julianka777 Ved aj ja od oka 😉 O pol 1 v noci som už nevidela ani na nožnice,nieto ešte látku 😖 😀
@bambulka82 dôvod na sestričku 😉
@cikyta tak na to,ze to bolo skoro po slepo,je to nadherne 🙂
@cikyta
@anjelicek26 no ale keby ste to videli ako mi volal ked tam bol 😀 predavacky a pytal mate nieco ako tyl? A moze byt toto ako tmavo modra namornicka? A toto je svetlo ruzova? 😀 😀 😀 som zvedava co prinesie 😉 Uvidime rano 😀
ahojte...tiez sa k vam chcem pridat...doteraz som len sledovala tuto diskusiu....a uz zhanam nejaku galanterku, alebo metrovy textil...no neviem ci nieco v petrzke zozeniem...nevie niekto o nejakom takom obchode?
chcela som sa vas opytat...ako tam davate tu maslu?
konkretne tebe som to videla
@cikyta v albume...nadherna suknicka...ako si tam priplietla tu maslu?
@anjelicek26 kde si objednala tu tutu suknicku co si dala na 3 strane...ja uz par dni pozeram kade tade no ta sa mi najviac pozdava... a na sitie som lava takze iba kupit mozem... 😝
@anjelicek26 vdaka hned objednavam... 🙂
@anjelicek26 ahoj anjelicek, ja som zase pri tom objednavani tylu...mi to pride nejake az mooc lacne, nie? 6x22,86 metra za 1,7 dolara...dufam, ze pride tyl, nie nejaky papier 😀
@anjelicek26 prosím ťa koľko vyšla táto suknička aj s poštovným na €? Ja sa v tom nevyznám. Na SK ich majú po 70€ a príde mi to dooosť prehnané. Dik
@nata_ - nedes ma 😅 hodnotenia ma dobre, aj za ten tyl, chvalia, tak hadam je to ok... inak by mal predsa vsetko negativne 😅
@michaela80 A mohla by som sa pripojiť k objednávke? Podelíme si poštovné. Len sa na tej stránke veľmi nevyznám.
@sssimi - ja neviem 13,5 € vratane postovneho? Myslis tu ruzovu, co ma ta malinka oblecene, nie tie z prvej ci druhej strany, davala som sem aj tieto... tie su lacnejsie 11.5€... som objednavala ruzovu a tu hnedu s ruzovym spodkom
ahojte, tak aj ja má m už prvú za sebou 🙂
@cikyta nenatiahla sa ti tými uzlíkmi gumička na páse? ja som ich robila na tesno a tým som naťahovala gumičku,a teraz je malej v páse široká...
ani ten materiál nie je bohviečo... radšej by som niečo viac padavé, poradíte???? a robí niekto aj šité? je to zložité?
@sssimi jasne mozme..ja este pozeram ze ktoru by som este vzala... ked ja si to velmi neviem predstavit na 2 rocnom babu...ze ako to bude vyzerat..a aku velkost vobec brat 1-2 alebo uz vacsiu ked nasa je krpec maly
@michaela80
@sssimi kočky,aj ja chcem nejakú objednať! myslite na mňa. objednávate sukne, či materiál? ja netuším,ako funguje platenie, nikdy som paypal nepoužívala, netuším,čo to je...
@anjelicek26 ako to funguje????? tie sukienky z posledného linku sú jedna veľkosť?
@anjelicek26 myslela som tie z tej prvej strany. To je neskutočný rozdieľ v cene oproti 70€ 😕
@michaela80 to by bolo super, ja by som chcela tieto a uvažujem o 3och kusoch 😀
http://www.ebay.co.uk/itm/280772334660?ssPageNa...
@rolak - nie nie su jedna velkost, staaci to tam hore rozkliknut... ja som brala velkost 4-5 rokov, Saska ma 5,5 roka, ale velkostou je ako 4-rocna, tak to hadam bude idealne. Ja objednavam z celeho sveta bezne, platim paypalom, len treba pocitat s dodanim aj 3 tyzdne... ale ja si pockam, lepsie, ako za jednu suknu miesto 11€ zaplatit 45 😝

Baby tak aj ja sa pridavam. MM je v He tak mi tam zbehol do obchodu a kupil mi tmavo modry, cierny, ruzovy a biely tyl 🙂 Zajtra ho mam doma a ideme vyrabat suknicky pre nasu herecku 😀 len neviem kolko cm mam nastrihat tie pasy?