icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

nella1
9. feb 2012

@michaela80 na co si ju uvazovala ? ze ju mas taku peknu hustu a nariasenu?

anjelicek26
9. feb 2012

@drake - no kuk foto suknicky, ale ber tu farbu s velkou rezervou, je to krasna tmavo fialova, ale odkedy mi padla zrkadlovka do rieky v lete foti proste modru ako fialovu 😅

drake
9. feb 2012

@anjelicek26 kraaaaaasna velmi 😵 😵 😵

gustinka
9. feb 2012

@lylyna na hole nozky by som to nedala, ale na pancusky v pohode...
neskriabe, len sa tak trosku zatrhava...

michaela80
9. feb 2012

@nella1 mam tam hackovany pas a robila som ju dodvoch stlpikoch a davala som do kazdeho druheho ocka ..minula som celu bielu a celu ruzovu rolku

megi1989
9. feb 2012

@michaela80 Veď aj viem, lenže naozaj tam bol 1 dolár. Počkám do večera, na červený tyl, a napíšem, že tam majú nejakú chybu . . .

anjelicek26
9. feb 2012

No tak babule, vybava na pava je komplet objednana, uz si len na vsetko pockat, chcem spravit hackovane a normalne saty z latky, ale teda ci to usijem bez stroja, no skusim, uvidim, ked tak to len nejako pozakladam 😅 Teraz to chce uz len CAKAT 😵

nella1
9. feb 2012

@michaela80 ajaaj to hackovanie chystam sa to este len ucit neda mi to musim to vediet 😅 to preto je taka dokonala ze si ju davala do tych dvoch stlpikov..dakujem za blizsie fotocky 🙂 😉

michaela80
9. feb 2012

@nella1 ja som tiez nehackovala... pytala som jenu z nasej sukromnej temy

katkatt
9. feb 2012

baby tie suknicky su nadherne!! obcas si zvacsujem tie foto 😀 , ste sikulky 😉 a ja mam dvoch chalanoooooov 😝 ani ziadnu neterku, krsniatko, nic ....

zanuska
9. feb 2012

ahojte chcem sa spytat ci si tu niekto objednava ten tyl na suknicky cez ebey alebo to kupujete niekde na slovensku chcela by som tiez nieco take prosim poradte budem vdacna 🙂 v nitre neviem ci najdem neaky jemny tyl ☹ diky

nella1
9. feb 2012

@zanuska vsetky vacsinou cez ebay oplati sa to viacej je to lacnejsie ako tu na SK 😉 http://www.ebay.co.uk/itm/290463597943?ssPageNa... a podla nazvu mozes najst aj viacerych co predavaju tyl...dala som len priklad 😉

anjelicek26
9. feb 2012

@zanuska - ja som teraz objednavala 4 rolky z ciny, postovne zadara, 10 libier spolu... to je 11,50€...

Inak jaaaj, v tomto shope som dnes nechala majetok, tak dam link, nech v tom nie som sama 😅 Planujem to predovsetkym ako ozdoby na jarne ciapocky, este uvidim, ako inak by sa to dalo vsetko vyuzit, ale strasne moc som toho objednala 😀

http://stores.ebay.co.uk/Craftybitz-T-L?_rdc=1

anjelicek26
9. feb 2012

Jej super, objednala som veci za 20 libier a on mi dal postovne zadara, dobre, nie 🙂 Tesim 🙂

zanuska
9. feb 2012

@anjelicek26 vau to je fakt super no pokukam len ja neviem po anglicky a neviem si idtial ani objednat ☹ ale nieco a niekoho si skusim vybavit 😒

majulienka27
9. feb 2012

chcela by som poradiť ak si robíte ku sukničke háčkovaný pás tak ako potom navliekate ten tyl, do každého očká alebo do každého druhého a ako to ide dá sa to či je to riadna piplačka to tam natrepať a aký široký (vysoký) si ten pás robíte

lucia1205
9. feb 2012

@anjelicek26 ahoj, mohla by som sa ťa opýtať, že ako vieš, že objednávaš s číny? Ja som do toho riadny jeleň ☹

ela19
9. feb 2012

@anjelicek26 ty brďo tak to bude iný páv 🙂 🙂 🙂

nata_
9. feb 2012

@anjelicek26 pozrela som 15 stran, viac nevladzem dnes 😀 kraasne veci! len nechapem, co maju vsetci teraz s tymi jelenmi skakajucimi, ci beziacimi, ci co to robia 😅 😅 pride mi to ako logo pumy s rohami 😀 😀 ...inak kukam, ze nie som sama, co chodi spat po jednej v noci 😀

anjelicek26
9. feb 2012

@lucia1205 - pod ponukou je vzdy napisane "item location" a tam je hong kong alebo shanghai, tak mi je jasne, ze to nejde z uk 🙂

anjelicek26
9. feb 2012

@majulienka27 - ak mas mäkky tyl, tak tam natrepes aj 15cm pruzok, ale jasne pretahovat hacikom, ak mas tvrdy tyl, tak musis nastirhat 7,5cm pasiky, proste to inak nepretiahnes. A pichas kazde druhe ocko. Ak chces vrstvy, tak potom nad seba, nie pichat kazde ocko vedla seba, z toho je gulas.

megi1989
9. feb 2012

Takže naša Vaneska v pávom TUTU - nič moc - keďže pávie perá sme zohnať nestihli - tak sme museli vyrobiť - a ako som písala - pre 6 ročnú slečnu je tá čelenka len tak-tak 😀

lucia1205
9. feb 2012

@anjelicek26 ďakujem, idem to kuknúť 🙂

lunana
9. feb 2012

Dievčatá vedeli by ste mi poradiť ako na tieto šaty?

lenuliatko
9. feb 2012

No, navliekla som tyl na stuhu, ktorú prišijem na rifličky a musím skonštatovať, že vzhľadom na to, že je to ten mäkkší tyl, tak mi šlo oveľa viac látky, než predtým z tvrdého. Takže až taký výhodný ten nákup nebol. Keby bol tvrdý tyl za takú cenu, tak je to super, nehovoriac, že tvrdý aj lepšie stojí. Trošku som sklamaná, zajtra to našijem a uvidím finálny výsledok.

ela19
10. feb 2012

Dokoncila som aj tricko aj suknicku 🙂 Ten obrázok napravo je originál, ktorým som sa inšpirovala.

lunana
10. feb 2012

@ela19 Krásne 🙂 ten obrázok zmrzliny si kde zohnala?

ela19
10. feb 2012

@lunana 🙂 to som vyrobila v skicari na pc, bola to piplacka lebo maluješ vlastne myšou a niekedy mi to ubehlo cez ciaru ale podarilo sa nakoniec 😅

lunana
10. feb 2012

Tak to je super, mne by sa to asi nepodarilo nikdy 😅
@ela19

lunana
10. feb 2012

A ako sa to dostane na to tričko?
@ela19 je na to nejaký špeciálny papier alebo...?