icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

dai
4. apr 2012

@sirinka zial nie - skor rozdavam znamym co potrebuju... a teraz caka brat dievcatko tak tie najkrajsie som zacala odkladat pre nastavajuce krsniatko 🙂 a tiez si myslim co ty - ja sa uz nemozem navliect do princeznovskych siat a ist do prace🙂 malinka ale v pohode😉

sirinka
4. apr 2012
sirinka
5. apr 2012

tak pani odpisala, ze vraj to posielala v dvoch balikoch...tak duuuufam, ze to este pride....

jamaat
5. apr 2012

@sirinka Napadla ma táto možnosť. Asi tiež kombinujú balíčky tak, aby poštovné vyšlo najlacnejšie. A veľký balík sa neoplatí. Včera som ich už konečne objednala aj ja 🙂

sirinka
5. apr 2012

@jamaat no snad...ale na tomto bola napisana komplet cena za vsetok tovar...lebo ma napadlo, ze mozno kvoli clu...no tak ideme dufat, ze to dorazi...

jamaat
5. apr 2012

@sirinka Aha, veď vlastne nad 22 eur už chcú aj daň, či čo. Hmm... ale tak od teba nič nepýtali, však? Ved mne tie 2 sukne tiež vyšli cez 30 eur.

sirinka
5. apr 2012

@jamaat nic, ja mam objednavku za 117 eur...ale za 50 eur neprislo.... 😠

bombicka19
5. apr 2012

ahojte maminky, mne vobec nejde platit cez pay pal, vam ide? mam slsp.... ☹

bukvickaaa
5. apr 2012

a ďalšiu tutu mám na svete :D
kočky, prosím vás, kde kúpim tie háčkované čelenky okrem ebay-u? Ďakujem 🙂

jamaat
5. apr 2012

@bombicka19 Mne včera šlo.
@sirinka Tak hádam ešte dojde, keď posielala v dvoch balíkoch. A keď nie, peniaze ti vrátia, objednáš druhý krát. Akurát že budeš musieť zase mesiac čakať.

teress
7. apr 2012

naša tutu v akcii🙂

katkapapacova
7. apr 2012

baby tie suknicky su krasne ako to robite? 😕

bukvickaaa
9. apr 2012

Fialková 🙂

sirinka
11. apr 2012

taaak sa tesim, vcera dorazil aj druhy balicek a uz mame teda vsetky suknicky komplet... 😀

jamaat
11. apr 2012

@sirinka No super! Už som sa ťa akurát chcela dnes pýtať.

jamaat
12. apr 2012

@sirinka A aká je tá dospelácka?

sirinka
12. apr 2012

@jamaat v pohode, farby presne sedia podla obrazkov a co sa tyka velkosti, je tak do pol stehien a na pas naozaj pre stihlu babu...

jamaat
12. apr 2012

@sirinka Tak hádam mi bude dobrá. Už len dočkať, kým príde. 🙂

daja0760
12. apr 2012

@bukvickaaa ja som ich aj s kvetom kupila cez mimibazar.sk

sirinka
12. apr 2012

@jamaat ale iste, ved si stihlejsia ako ja...

bombicka19
12. apr 2012

dnes som spravila dve sukne, som z toho hotova, uplne rovnake pre dve sestričky, zle sa mi fotia vobec nie je vidno na foto ake su krasne 😀 , pretoze v skutočnosti sú 😀 , potom hodim foto!

dosa
13. apr 2012

citala som tu kusok dalej, vraj tutu nie je na bezne nosenie... tak ma to trocha prekvapilo, lebo moja dcera ma zatial dve pettiskirt a normalne ich nosila aj von, aj do skolky, oblieka si pod to leginy a uplne v pohode. doteraz ju kazdy len pochvalil, ake je to krasne... tento tyzden mi dorazila zasielka tylu, tak sa chystam pustit do pettiskirts, len musim este pockat na sijaci stroj zo servisu. dufam, ze coskoro pridam svoje vytvory. a obdivujem vsetky vase, ste tu same sikulky 😉

sirinka
13. apr 2012

@dosa no ale tvoja dcera zrejme nezije v taliansku 😉 aj my ich budeme nosit na von, len cakam na priaznivejsie pocasie...

dosa
13. apr 2012

@sirinka to nie 🙂 a v taliansku to nejak tazko prezivaju? ci v com je problem? ved aj tam zrejme dievcata nosia sukne...

sirinka
13. apr 2012

@dosa no to co si tu citala, pisala baba, ktora zije v IT a teda, ze tam by to nebolo vhodne...ze pozna domacich a vie, ako by reagovali...

dosa
13. apr 2012

@sirinka zvlastni ludia ti taliani 🙂

som tu dlhsie nebola, tak som zmrkla len par stranok dozadu. pokochala som sa vytvormi...

a ozaj, skusil tu uz niekto sit pettiskirt? alebo vsetky len tutu? niekedy v zaciatkoch som tu davala navod. @terina25 podarilo sa?

bombicka19
13. apr 2012

ahojte, tak tu su spominane sukienky....

sirinka
13. apr 2012

@dosa moja mama chcela, resp. som ju nahovorila, ale nakoniec ma lacnejsie vysli hotove suknicky z ciny ako material z ameriky...lebo inde som nenasla sifon v rolkach...inak by to bolo prilis pracne...

mmamca
13. apr 2012

ahojte, krasne vytvory pridavate 🙂 Nam prisla vcera pettitskirt, dcerka je v nej uchvatna... ako mala princezna. Planujem jej ju dat na oslavu narodenin... a cakam na tyl z usa, uz od 28.marca je podla tracking number v JAMAICA, NY... Objednavala som to pred 3 tyzdnami, tak snad sa nestrati a skoro pride... Za aku dobu prisiel vam?A samozrejme mi to nedalo a objednala som masle aj tyl z ciny 🙂 V lete budeme tutovi 🙂

bombicka19
13. apr 2012

tak dnes som spravila este jednu pre moju dcerenku na zajtrajsiu oslavu jej prveho rocka, idem ju prisit na body,potom dam komplet foto...dufam ze sa mi to nejako podari pripevnit... 😒