Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
tak pani odpisala, ze vraj to posielala v dvoch balikoch...tak duuuufam, ze to este pride....
ahojte maminky, mne vobec nejde platit cez pay pal, vam ide? mam slsp.... ☹
@bombicka19 Mne včera šlo.
@sirinka Tak hádam ešte dojde, keď posielala v dvoch balíkoch. A keď nie, peniaze ti vrátia, objednáš druhý krát. Akurát že budeš musieť zase mesiac čakať.
baby tie suknicky su krasne ako to robite? 😕
taaak sa tesim, vcera dorazil aj druhy balicek a uz mame teda vsetky suknicky komplet... 😀
@bukvickaaa ja som ich aj s kvetom kupila cez mimibazar.sk
dnes som spravila dve sukne, som z toho hotova, uplne rovnake pre dve sestričky, zle sa mi fotia vobec nie je vidno na foto ake su krasne 😀 , pretoze v skutočnosti sú 😀 , potom hodim foto!
citala som tu kusok dalej, vraj tutu nie je na bezne nosenie... tak ma to trocha prekvapilo, lebo moja dcera ma zatial dve pettiskirt a normalne ich nosila aj von, aj do skolky, oblieka si pod to leginy a uplne v pohode. doteraz ju kazdy len pochvalil, ake je to krasne... tento tyzden mi dorazila zasielka tylu, tak sa chystam pustit do pettiskirts, len musim este pockat na sijaci stroj zo servisu. dufam, ze coskoro pridam svoje vytvory. a obdivujem vsetky vase, ste tu same sikulky 😉
ahojte, krasne vytvory pridavate 🙂 Nam prisla vcera pettitskirt, dcerka je v nej uchvatna... ako mala princezna. Planujem jej ju dat na oslavu narodenin... a cakam na tyl z usa, uz od 28.marca je podla tracking number v JAMAICA, NY... Objednavala som to pred 3 tyzdnami, tak snad sa nestrati a skoro pride... Za aku dobu prisiel vam?A samozrejme mi to nedalo a objednala som masle aj tyl z ciny 🙂 V lete budeme tutovi 🙂

@sirinka zial nie - skor rozdavam znamym co potrebuju... a teraz caka brat dievcatko tak tie najkrajsie som zacala odkladat pre nastavajuce krsniatko 🙂 a tiez si myslim co ty - ja sa uz nemozem navliect do princeznovskych siat a ist do prace🙂 malinka ale v pohode😉