Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@besna urob to na celenku. ja robim len na celenky, lebo sa mi to paci, ale mam organzu a ta pada nestoji ako na obrazku. neviem ako tyl, ci je lepsi. na taketo celenky sa to robi. su aj hrubsie a bez kvietkov, pripadne sa kvietky daju dat dole, ale mozu sa aj nechat. http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11442387&tab=9
@besna - ja robim len na hackovany pasik, inak neurobis vrstvy. a davaj to cik-cak, tak ziskas este viac objem. Co sa tyka viazania na celenky, tak je to no - robila som to raz a uz nebudem, prilis riedke, prilis som sa bala, ze tu celenku pri pretahovani pasikov roztrhnem a nedalo sa tak nahustit, ako sa da na pasik.
@majamat vdaka za tip ale myslim podobne ako anjelicek ze to nebude prilis huste. Mame tie celenky takze poznam ich kvalitu.
@anjelicek26
@miri.b
kocky vdaka za tip, skoda len ze neviem hackovat takze v mojom pripade to pada 🙂
No skusim este nieco vyspekulovat... Zatial mam v plane urobit malej 2 sety z jednofabnymi suknickami a k tomu jej budem malovat bodynka.
Este raz vdaka kocky ze ste sa ozvali...
@anjelicek26 nadherne
baby co ste objednavali tyl z ameriky, kolko vas stalo clo?
@ronie111 mne to prišlo bez cla - našťastie
@bombicka19 odkial si kupila ten tube top na saty?
@jerryjanka to vazne a cez koho si objednavala, ak smiem vediet, nie nahodou cez http://www.ebay.co.uk/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x2...
@ronie111 myslim že ano, asi tak 8 roliek
@jerryjanka ok, dakujem
@ronie111 ahoj cez e bay!
@bombicka19 prosim ta preposles mi link na toho predajcu? dakujem, a platila si aj nejake clo? ja vas to tu pytam preto, ze som si objednavala nejake latky z Honkongu a platila som nehorazne peniaze za dovoz, 😖
@anjelicek26 to je nadherne🙂 nemozem sa na to vynadivat 🙂
@ronie111 ahoj poslem link a nic som neplatila ved to stoji par supov, postovne je zadarmo...idem to najst a pripajam link http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...
zenusky kto vie objednavat ebey chcela by som ten tyl prosiim aj ho unas neviem zohnat a straasne sa mi pacia tie tutu sukienky a kde ich obliekate detom an doma ci aj do meste mne kamosky hovorili ze to je uz moc chcela som malej na svadbu ale ked mne sa to taaak paci 😨
@bombicka19 pise ze si mozes vybrat farby ... kde si to zadala, teda napisala aku farbu chces?
@nella1 ahoj, no to som si ani nevsimla ale ak si chces vybrat farby tak pri platbe je napisane ze poslat mail, alebo mozes aj osobitne napisat mail predajcovi ze ake farby chces! on ti isto odpovie... 🙂
ahojte tututacky.
krasne vytvory tu hadzete ;) rozkosne su deturence v takych krasnych suknickach a satickach 😵
@katrinka8 chcem sa spytat na tu petti suknicku. aj ja by som chcela objednat mojej malej. Aku velkost si objednavala svojej slecne? aku ma ta suknicka dlzku a sirku? za aky cas ti dosla? prepac za sprsku otazok 😅
aj ostatne zienky, co mate skusenost s tymi kupnymi petti suknickami, aku velkost by ste poradili pre 2rocnu?
a este jedna prosba. moc sa na ebay-i nevyznam, tak ak mate niektora nejaky link na petti aj s topom sem s nim 🙂 😉
...vopred dakujem 😉 ...
@grekyna23 - ja som kupovala sukicku na 3-4 roky, napriek tomu, ze mala bude mat este len 2 roky. Ma ju tak po kolienka. Prvykrat mi nedosla, cakala som 5 tyzdnov 😠 Doba dodania bola 21 - 30 pracovnych dni, tak som cakala. Kedze sa to obcas stane, ze tovar sa strati na poste, tak som objednala este raz a tusim potom prisla za ten mesiac...
Velkost mam tuto:
Size 90, (for about 90cm tall girls) - moja mala vtedy cca 84 cm
Suitable Ages: approx. 3-4 years old
Length: approx. 24.5cm/ 9.5"
Waist: approx. 44-58 cm/ 17.3"-23"
Ja mam tuto: http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Kids-Girls-Dance...
Ale skus si tam dat vyhladat: Baby Kids Girls Dancewear Cute Chiffon Tutu Full Pettiskirt Princess Skirt 1-8Y a najde Ti ich viac. Vrch mi poradila @anjelicek26 nie original - ten je vraj strasne umely a neprijemny na telo pre dieta (pisala to tu jedna baba, ona objednala, ale napamatam, kto), ale tento: RAD Short Sleeved Ballet Leotard All *Colours & Sizes* - daj si vyhladat. Len ja som objednala velkost 2-3 roky, a je jej velky, takze som mala asi objednat 1-2 roky... Som sa dala pomylit tou suknickou.

Nasa druha suknicka, tentoraz uz viac vydarena a aj dobre odhadnuta velkost🙂