icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

lebo5
2. jún 2012

babule nechce sa mi čítať všetkých 85 strán, chcela by som radu, chcem urobiť mojej malej tutu šaty na svadbu ale.... chcem od vás radu z čoho ich vyrobiť, lebo videla som suknu urobenú doma a slečna sa v nej posadila a ked vstala tak tá sukna zostala vytvarovaná podla toho jej sedu a zadok jej zostal holý, a po hodine ta sukna nebola sukna ale jeden chumáč volačoho ani neviem čoho. ja by som chcela take niečo že si to aj udrží ten požadovaný tvar, dakujeeeem

segricka
3. jún 2012

baby poraďte. spravila by som žabkám tutu na háčkovaný pásik, ale neviem, či sa tie kupované dosť roztiahnu, malá má 5 rokov, tak aby ju to netlačilo. háčkujete ich niekto doma? z akej priadze?

sonidlo2
5. jún 2012

@teress aj ja som robila jednu z organzy, ak som dobre pochopila tak sa ti konce párajú, neskúšala si ich opáliť nad sviečkou? mne to pomohlo

sonidlo2
5. jún 2012

Ahojte maniačky. Asi ma to tiež chytilo. Skúšala som najskôr organzu ale s tylom sa to nedá porovnať. Pripájam aj nejaké foto aby som sa pochválila. Ešte chcem vyskúšať kombináciu viacerých farieb.

denia25
8. jún 2012

ahojte baby....neviete mi niekto poradit ci sa da objednat toto na slovensko a ako http://www.ebay.co.uk/itm/Newborn-Baby-Hot-Ligh...

bombicka19
11. jún 2012

@denia25 ahoj, ano poslu ti to aj na slovensko, staci to zaplatit 😀 cez paypal, to si sprav na stranke paypal.com je to jednoduche a potom uz len zaplatis a oni ti to poslu domov!

dosa
12. jún 2012

dievcata, nakupila som tylu, a asi ho tolko ani nevyuzijeme... ak by mal niekto zaujem, vystali mi nenacate rolky od stoklasa - cierna, cervena a zlta 😉

sonidlo2
21. jún 2012

A zase niečo nového. Tentoraz pre moju neterku. ..... Našla som v obchode super čiapočku, zvrchu som ju rozpárala a nie sú z nej krásne šatôčky? Kvietok je vyrobený z organzy a do vláskov mám ešte jeden. Neskôr pošlem fotku aj na modelke.

orygynal
25. jún 2012

ahojte,
aj ja pridávam našu tutu 🙂 .... len odfotiť našu modelku je veeeeeeeeeľmi náročné 😀 😝

sonidlo2
3. júl 2012

baby, kto mi viete poradit,
objednala som kombinovanou objednavkou od BOWNUTA 5ks tylu, cena za dopravu pri 1kuse bola uvedena 3,88US, prisla mi mailom faktura s dopravou 10,33US, čo je podľa mňa veľa,
zatial som neplatila, písala som mu už s objednávkou, ze objednavam prvy raz a dufam, ze dodrzi stanovenu cenu 3,88US,
myslite, ze to este upraví? čo mám robiť?

tigri
7. júl 2012

nemáte niektorá záujem? úplne nová, nám je malá, dĺžka cca 26cm, šírka v páse 19,5cm, cena 13 eur

anjelicek26
7. júl 2012

@sonidlo2 - v popise je, ze platis za kazdy kus postovne, treba citat.

sonidlo2
7. júl 2012

@anjelicek26 ďakujem, už viem ako to počíta, s množstvom síce doprava stúpa ale za každý ďalší kus sa pripočítava menšia čiastka. ale som sa zapotila kým som na to došla

amaryliska
23. júl 2012

Ahojte baby, všetky sukničky sú krásne. Aj ja som jednu vyrobila pre svoju dcérku, ale neviem kde ju môže nosiť? 😒 Obliekate sukničky svojim bambuľkám aj na bežné vychádzky. Ďakujem za prípadne odpovede.

ginepra
24. júl 2012

@sonidlo2 nááádhera! odkiaľ máš tyl?

sonidlo2
24. júl 2012

@ginepra ďakujem, tyl som kupovala v kamennom obchode, ešte som nevedela o tejto téme a ebay, takže cena nič moc

ginepra
25. júl 2012

@sonidlo2 ale stoja za to, si sikulka 🙂

iplusr
4. aug 2012

ahojte. objednavala som odtialto
http://www.ebay.co.uk/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x2...
navy, hunter a mint a prisli mi trosku ine farby - vid foto. Nemate prosim niektora z vas nafotene tie farby v reale? Potrebovala by som objednat este nejake a bojim sa, co zase pride. Dakujem.

zuzanamolnarova
8. aug 2012

@bombicka19 ahoj, som tu nová 🙂 očarili ma Vaše výtvori. Chcem sa spýtať na tie oranžové šatičky. Koľko tylu si potrebovala? v akej veľkosti (myslím 15 cm*9m či 23m)? a ten vrch sa kde dá kúpiť? Tak možno by som sa mala opýtať konkrétne 🙂 Moja malá má 10 mesaicov 10,5 kg a 80 cm. Podľa teba koľk by som potrebovala tylu na jej šatôčky?. ďakujem 🙂

bombicka19
8. aug 2012

@zuzanamolnarova ahojky, tie saty som uz strasne davno robila, ale myslim ze som strihala 50 cm pasiky, ktore potom vlastne davas napolku a siroke- to som davala rolku tylu tiez napol! vrch sa kupuje cez ebay, su to vlastne take siroke celenky! a myslim ze jedna rolka ti staci na take normalne nie moc huste satecky ale ak chces pekne huste tak dve rolky tylu!

zuzanamolnarova
8. aug 2012

@bombicka19 ahoj 🙂 diky za odpoveď. Myslíš že by mi stačila jedna rolka napr takéhoto tylu? http://www.mojasvadba.sk/shopy/organza-struha/r... alebo radšej mám kúpiť takýto? http://www.mojasvadba.sk/shopy/svadba-obrus-kob... šírka 150 cm a koľko metrov DIIIIKY 🙂

nadulici
10. aug 2012

ahojte baby, poradite mi aky material je vhodnejsi na usitie pettiskirt?...tyl alebo organza?...aky je v tom rozdiel?...dakujeeem...

dosa
10. aug 2012

@nadulici na pettiskirt tyl neodporucam - jednu som usila, ale je to velmi priesvitne, robila som dvojfarebnu, ale ani to nie je vidno, ze su to dve farby ☹ a z organzy by som to nerobila asi tiez...

nadulici
10. aug 2012

@dosa a z coho teda ju usit?
😨

dosa
10. aug 2012

@nadulici netusim, ale tu co mame doma, to som kupovala original, to je taka latka, silno mi to pripomina dederon 🙂 ale u nas v obchode ho uz nepredavaju, ak ho raz zozeniem, chcem to z toho vyskusat 🙂

nadulici
14. aug 2012

a co šifón?...aspon tak som sa docitala, ze z toho siju tie original....len ten sa asi para, nie?

dosa
14. aug 2012

@nadulici rozhodne by som to nerobila z niecoho, co sa para, lebo by si to musela vsetko poobnitkovat a uz by to nebolo take pekne

nadulici
14. aug 2012

tak z coho dokelu je ten original?.. 😠

znamia
15. aug 2012

@orygynal aha koho tu covek nenajde 🙂 mia pozdravuje kamosku a mozno sa este stretneme v pp, aj ked uz asi nie na plavani...

orygynal
15. aug 2012

@znamia aj my pozdravujeme 🙂. idete vyrábať tutu sukničku? 🙂