Účet pre 15 ročné deti
Pekný večer prajem.Poprosila by som Vás o radu,tipy.Hľadám banku,ktorá poskytuje najvýhodnejší,najlepšie bezpoplatkový účet pre naše 15ročné ratolesti 🙂 Viete mi poradiť?Dˇakujem za reakcie a info 🙂
popozeraj Finančná hitparáda.sk Tam nájdeš okrem iného aj osobné účty vo všetkých bankách ma SK a aké sú poplatky a rozdiely medzi nimi....
My sme teraz zalozili 15rocnej vo vub, lebo tam mame aj my ucet. Mne sa zda, ze do 26 rokov ked studujes mam zadarmo ucet vo vsetkych bankach.
Ak prinesies potvrdenie o navsteve skoly mas ucet zdarma kym neskoncis vs alebo 26r ja som mala slsp a teraz tam mam taky pre mladych za 2 e do 30 tusim
mne sa zdá, že v tatrabanke je účet pre študentov zadarmo, stačí ti potvrdenie o návšteve školy a platí to až do 26 ak budem chodiť aj na vysokú školu 🙂 oni tam inak mávajú niekedy aj také akcie takto pre študentov, kadejaké sútaže kde môžu vyhrať napríklad aj nejaké peniažky na prilepšenie.
SLSP ucet zadarmo bez potvrdeni do 19tky, potom raz rocne potvrdenie o studiu. Kym studuje je ucet zadarmo
Inak, zarazilo má, že v mBank si dieťa môže založiť účet aj samo. Stačí OP a žiadne potvrdenia netreba, aj cez internet sa dá.
mne sa zda, ze teraz uz skoro v kazdej banke maju taketo ucty pre mladych, respektive studentov len vsade maju tie vyhody pre nich ine. o tom, ze v mbank si moze dieta zalozit ucet samo som pocula, lebo mi tam robi kamaratka ale sa mi to nejako nezdalo, ak to je teda pravda tak mi to nepride ako velmi dobry napad

My mame v mBank a v primabanke. Ona bez poplatku a s kartou a internet-bankingom. V primabanke dávajú ešte aj percento späť pri platbe kartou s he možnosť sporenia, čo však nevyužívame. Chodia mi aj SMS keď dieťa platí kartou, čo oceňujem, lebo slečna by minula všetko bez kontroly.