Účet v Raiffeisen Bank

lillystranska
12. apr 2018

Baby surne potrebujem radu otvorila som si učet v raifasen a chcem si otvoriť internet banking ale jak hladam tak hladám nikde nevidim prihlasovacie udaje podla ktorých by to malo byť v zmluve. Neviete mi poradiť? už som zufala

conspi
12. apr 2018

Aha 🙂

rusalinka
13. apr 2018

Určite bude najlepšie zavolať alebo napísať priamo tam 🙂

lillystranska
autor
13. apr 2018

Ja viem kde na nete sa prihlásiť ale id a heslo mám mať v zmluve a nevidím to tam neviem či ja zle vidím ale podľa mňa to tam nemam

rusalinka
13. apr 2018

A to číslo klienta?

lillystranska
autor
13. apr 2018

@rusalinka nemam

shades3
13. apr 2018

@lillystranska ahoj, ja mam tiez ale rakuske - musela som si o inet banking poziadat pri otvoreni uctu a dali mi obalku, kde su prihlasovacue udaje. Cize nemala som to na zmluve, ale separe na inom papieri. Radsej si zavolaj na hotline, ci ti to vobec spravili..

anka32
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
prispievatel
6. sep 2020

Áno tak. Slovenská má to isté. IB sa musí zvlášť požiadať a v pobočke mi to hneď nastavili. To oni musia v systéme. Neni to automaticky k účtu ak nevyžiadate.

prispievatel
8. jún 2021

A inák v slovenskej Raiffeisen je ako login číslo klienta (to by malo byť na tej papierovej kartičke k účtu kde máte číslo účtu) potom vám to pošle overovací SMS kód čo zadáte a potom sa nastavije heslo. Ak si dáte rýchle prihlásenie tak si zadáte štvorciferné číslo hocijaké a budete sa proglasovať cezeň. Ale iba na danom zariadení. Ak napríklad chcete cez tablet či druhý smartfón tak musíte tento celý proces znova.

P.S. Téma je možno vyriešená ale rada pre ostatných čo to hľadali a našli tému.