icon

Úchylné a vtipné texty slovenských pesničiek

sosana123
8. nov 2024

Ahojte, zamysleli ste sa niekedy nad tým, aké tú niektoré texty slovenských pesničiek úchylné a o sexe? Ktoré sú podľa vás najnechutnejšie alebo najvtipnejšie?

simca06022011
8. nov 2024

@lonely66 mozno tomu inak rozumieme ako starsi ludia, lebo ja tiez poznam damy 70tnici a aka krasna pesnicka.. sa asi citia ako nast rocne ked ot pocuvaju 🙂))

simca06022011
8. nov 2024

@jankalukasova mne napriklad vobec nevadia zahranicne pesnicky, nevadi mi ani rep, nevadia mi ani vulgarzimy, lebo sa to na nic nehra :D Proste ku je ku a pi je pi.. a vybavene... ale taketo uchylaciny ako nic vam nepomoze zelena haluzka a este priblbly ton k tomu, tak to mam dost...
A to fakt nie som anjelik ziadny puritansky :D kludne dvojzmysly pouzivame a narehoceme sa na tom...

lele64
8. nov 2024

Chcem sa z teba NAPIŤ, ŠATY ODHOĎ PREEČ 😂 ale tu pesničku milujem

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ma77
8. nov 2024

Sex je náš dela dobre mne i tobe 😁na tú ste zabudli a hej aj ťa od elán zanedbany sex

angeli121212
8. nov 2024

No ja vám ženy neviem ale mne sa práve tieto pesničky sexistické s dvojzmyslami páčia...

zobaka
8. nov 2024

@aileen_mt presne ta pesnicka mi napadla ako prva, ked som bola dieta mi text nic nehovoril a potom som sa az zarazila 🙈

zobaka
8. nov 2024

a najhorsie je, ked hraju nieco uchylne a je clovek v taxiku a taxikar to nepreladi a este prida zvuk😭

zobaka
8. nov 2024

a neviem ci tu niekto spomenul, ale asi nie, uplny hrot je Majk Spirit s Ronnie - Bam bam 🤣🙈 moje prsty su hlboko, jazdis na mne divoko..nas sex je vysoko, bozk na tvoju čiči

estellas
8. nov 2024

Aj v ľudovkách sú také dvojzmysli, je veľa takých pesničiek ľudových.

rozculena
8. nov 2024

to čo sa tu zišlo......nestačím sa čudovať....veď vy nájdete niečo úchylné aj tam,kde nič nie je🙄
keby neboli takéto pesničk,tak nebude 90 % pesničiek.A tých 10% bude Miro Jaroš a Spievankovo😂
Ja som veľmi citlivá na sexistické reči,ale v pesničkách to absolútne neriešim.....božeeeee

zuzulka558
8. nov 2024

Dnes mi staršia zapla Zuzulienka 🤣 no text bol parádny ale zobrala som zo humorom, anglické sú horšie

laurita285
8. nov 2024

@rozculena 10% pre detské pesničky? líže mamka, líže tatko ? :D :D

beronsche
8. nov 2024

@zobaka no tak toto už je veru nechutne..
Ale tak Majk spirit - jeho tvorba, to je ďalší "klenot"..
Jedna väčšia traposina, ako druhá....

rozculena
8. nov 2024

@laurita285 to je detská pesnička?

zobaka
8. nov 2024

@beronsche ked som to prvy krat pocula som len pocuvala, ze wtf 😂 vlastne ju ani nikde nehrali, to je tak popolnočna pesnicka

juliacenc
8. nov 2024

@sosana123 teraz chodi reklama a myslim ze cekovsky spieva moje telo moja tvar az ma striasa 🤢

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
8. nov 2024

@lonely66 absolutne s tebou suhlasim co sa tyka tej Lucie a Ceresni, vnimam to rovnako.

bobaas
8. nov 2024

@sosana123 no poďme sa pohoršovať. Ľudové piesne sú o sexe (Anička, dušička, kde si bola), veľa rozprávok je o sexe(červená čiapočka, šípková Ruženka), veľa ľudových zvykov je o sexe (teraz si vybavte tvar mája, ktorý chlapci "stavali" pred dom dievčaťa, ktoré sa im páčilo, na ňom ten "venček")...dnešná tvorba je oproti tomu veľmi nevinná 😉

bbshop
8. nov 2024

Nepohorsujem sa nad nimi, ale dosť perverzné sú od Bena Cristovaa - Postel alebo ešte jednu ma ale nespomeniem si na názov. Každopádne najviac znechutená som z Dary Rolins ona mi príde že už nema absolútne žiadnu dôstojnosť a jej pesnička "Miesta" mi obracia zaludok😅 nie preto že je perverzna, ale preto že Dara už nevie ako zaujat

laurita285
8. nov 2024

@rozculena áno od Jaroša :D

bcrow1307
8. nov 2024

Asi najhoršie čo som počula je "youtuber" Bastafix, a toto indivídum, chodí po Slovensku a vystupuje na mestských a dedinských podujatiach. A rodičia si tam veselo vyspevujú s deťmi, nebola som, ale videla som video z takéhoto "vystúpenia".

rozculena
8. nov 2024

@laurita285 a čo lížu?

nekonecna_katastrofa
8. nov 2024

@laurita285 a ako inak vyjadríš, že niekto konzumuje zmrzlinu? Zmrzlina sa líže. To, že ľudia lížu aj niečo iné, nie je Jarošova chyba.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
estellas
9. nov 2024

@rozculena Veď tam spieva že všetci lížu zmrzlinu.

h2
9. nov 2024

Ja si tak spred 25 rokov pamätám, ako moji východniarski spolužiaci "v nálade" spievali na ľudovú nôtu (doteraz si presne pamätám text):
Keď som šol z Popradu
cesta bola mokrááá,
pozrel som dohora,
Anča šťala z oknaaa.
Zobral som paličku,
je*ol jej cez p*čkuuu,
"Nebudeš ty mne šťať
na moju cestičkuuu!"

lujza123
9. nov 2024

😂😂😂 veľa piesni ma uchylny podtón, ľudia majú radi sex tak prečo si o tom nezaspievat
Pamätám si ten moment zhnusenia nad textami piesni ked som začala rozumieť hovorovej angličtine. Nejaké slovenské čerešne sú slabý odvar, naopak je to este svojim sposobom poeticky text