icon

Úchylné a vtipné texty slovenských pesničiek

sosana123
8. nov 2024

Ahojte, zamysleli ste sa niekedy nad tým, aké tú niektoré texty slovenských pesničiek úchylné a o sexe? Ktoré sú podľa vás najnechutnejšie alebo najvtipnejšie?

Strana
z4
rozculena
9. nov 2024

@estellas ja nepoznám Jarošove pesničky

rozculena
9. nov 2024

@lujza123 čerešne.......kto toto považuje za úchylné,nechápem 🙄

estellas
9. nov 2024

@rozculena pošlem ti, sa možno zasmeješ. 😅
Tá pesnička je o zmrzline, pre dospelých to znie dvojzmyselne.

https://www.youtube.com/watch?v=uY8zkgYOkWE
h2
9. nov 2024

@estellas OMG, toto som nemala vidieť, teraz nedostanem z hlavy to "líže tatko, líže mamka". 😆

yvanielka
9. nov 2024

@bobaas Červená čiapočka je o sexe? Akože ju nechcel zožrať ale bol skutočný predátor?

laurita285
9. nov 2024

@estellas inak podľa mňa to lízanie nie je ani také pohoršujúce ako ten tučný chlapec tam a celé to " okolo" neho. Obdivujem, že tam bolo xy ľudí a nikomu to neprišlo odveci a nevhodne.

alienkami
9. nov 2024

Mne tieto dvojzmyselné pesničky v podstate nevadia - oceňujem tú fantáziu a kreativitu akou autor nepriamo povie, čo chce. Ale keď Mašinku a Žužu začali púšťať ako detské pesničky - išlo ma rozdrapiť. Doteraz ma nadvihuje, keď ich počujem.

dagas
9. nov 2024

Palcuj riť:D to je uplná grcka alebo ešte bola taká kde sa spieva ako niekomu mama skapala lebo sa zo synom je*bala tak to je tiez masaker. A to ani nechcem počuť čo počúva dnešná mládež 😵‍💫

lenkasarka
9. nov 2024

@h2 😂😂😂

bobaas
9. nov 2024

@yvanielka tých výkladov je viacero, nám hovorili o stretnutí mužského elementu so ženským a symbolike straty "nevinnosti"

jazdkynaaa
28. okt 2025
@0silvia0

@galganka no veď každý máme nejaký svoj vkus😍, ja mám radšej rockovejšie, punkovejšie, tieto melodické popíky mne nerežú🙂

@0silvia0 rockovejšie, punkovejšie? joooj ženy pustite si Mötley Crüe, nech sa máme v tejto diskusii o čom rozprávať😄

0silvia0
28. okt 2025
@jazdkynaaa

@0silvia0 rockovejšie, punkovejšie? joooj ženy pustite si Mötley Crüe, nech sa máme v tejto diskusii o čom rozprávať😄

@jazdkynaaa na tuto debatu som mala naladu pred rokom, kedy bola diskusia aktualna. Nalada bavit sa o textoch pesniciek po roku vyprchala😇

Strana
z4