Úchylné a vtipné texty slovenských pesničiek
Ahojte, zamysleli ste sa niekedy nad tým, aké tú niektoré texty slovenských pesničiek úchylné a o sexe? Ktoré sú podľa vás najnechutnejšie alebo najvtipnejšie?
@rozculena pošlem ti, sa možno zasmeješ. 😅
Tá pesnička je o zmrzline, pre dospelých to znie dvojzmyselne.
@estellas inak podľa mňa to lízanie nie je ani také pohoršujúce ako ten tučný chlapec tam a celé to " okolo" neho. Obdivujem, že tam bolo xy ľudí a nikomu to neprišlo odveci a nevhodne.
Mne tieto dvojzmyselné pesničky v podstate nevadia - oceňujem tú fantáziu a kreativitu akou autor nepriamo povie, čo chce. Ale keď Mašinku a Žužu začali púšťať ako detské pesničky - išlo ma rozdrapiť. Doteraz ma nadvihuje, keď ich počujem.
Palcuj riť:D to je uplná grcka alebo ešte bola taká kde sa spieva ako niekomu mama skapala lebo sa zo synom je*bala tak to je tiez masaker. A to ani nechcem počuť čo počúva dnešná mládež 😵💫
@h2 😂😂😂
@0silvia0 rockovejšie, punkovejšie? joooj ženy pustite si Mötley Crüe, nech sa máme v tejto diskusii o čom rozprávať😄
@jazdkynaaa na tuto debatu som mala naladu pred rokom, kedy bola diskusia aktualna. Nalada bavit sa o textoch pesniciek po roku vyprchala😇

@estellas ja nepoznám Jarošove pesničky