Učíte sa jazyky cez duolingo?
Chodite niekto na stranku duolingo.com?
Ja sa tam ucim dva jazyky, neviem ci to ma zmysel a ci budu z toho po case neake vysledky....
ahojte, uz sa vam stalo na duolingo, ze nahlym smavnutim displej prestal byt aktivny a uz ma nikam nepusti, co s tym? dakujem za pomoc
@marca12 ja by som ti poradila aby si sa najskor zaradila na vseobecny kurz kurz. A1-B1 so slovenskym ucitelom. Je dobre vybrat medzinarodnu knihu ktora je popularna aj v inych jazykovkach aby si mohla prestupovat - koli casom, zmeny ucitela. Aby si vedela co ste brali a co nie. B2 je dobre ist uz aj na konverzacie s native speaker. Po B2 je dobre ist na 2- 4 tyzdne do zahranicia na jazykovy pobyt. Urcite sa vyhybaj stylu - my si davame len papiere, pripadne mame knihu bez audia, alebo nejaku knihu z roku 2. Tieto appky su strata casu.
@kittykat22 co pozeram skoly kazda ma inu metodu vyucovania. Som uz z toho jelen.
@marca12 co tym myslis? Ako kazda tu alebo jazykova skola?
@25daniela môžeš si zvoliť niekoľko kurzov súčastne, žiadny z nich sa nezruší...čo som videla, jeden užívateľ mal naraz rozbehnuté 4 kurzy
@buffinko ja som zo zvedavosti skusila hudbu a spravila tam zopar lekcii, prekvapilo ma, ze xp sa zlucili s tymi z kurzu anglictiny a hups nevedela som sa vratit naspat na anglictinu inac, ako zmazanim hudby.
@buffinko ja som zo zvedavosti skusila hudbu a spravila tam zopar lekcii, prekvapilo ma, ze xp sa zlucili s tymi z kurzu anglictiny a hups nevedela som sa vratit naspat na anglictinu inac, ako zmazanim hudby.
@gagus moj prispevok bol pridany pred 11timi rokmi . aj tato aplikacia ako vsetko ostatne presla nejakym vyvojom za taky dlhy cas 🙂

Ahoj učil som sa nejakú dobu cez duolingo. Ale momentálne sa učím cez tento online kurz : www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglictina-pre... Pozdáva sa mi to lepšie spracované ako duolingo . A hlavne je to celkom rozsiahle a dá sa aj rok cez to učiť ;)