Učitelia - rozšírujúce štúdium slovenčiny v Žiline
Ma niekto v plane rozsirit si aprobaciu o slovensky jazyk na pobocke v ZA?Alebo chodi uz niekto?
@annahomi 👍tak sa dufam vidime v septembri
@evuliacik24 😉
@henika001 Ahoj Henika, napokon som si podala prihlášku do Trnavy, som Košičanka, takže by som cestovala v noci rychlikom v piatok, v sobotu som na mieste. Kolegyňa na škole mi vravela, že jej kamoška končila SJL v Trnave - a vyjadrila sa v tom zmysle, že nerobili zbytočný cirkus a viac -menej to bolo zvládnuteľné 🙂 a čo pozerám, tak aj počet prednášok je menší v Trnave, čo je tiež výhoda.
@henika001 super, tak to sa teším. Pre každý prípad som poslala na študijné email, aby mi potvrdili, či majú akreditáciu - aby sme šli na istotu. A mám nejaké materiály od kamošky, ona teraz končí v Komárne, tak predpokladám, že niečo z materiálov bude použiteľné. Teším sa, mám tú skúsenosť, že v skupinkách sa škola lepšie zvláda. Na DPŠ sme si tiež pomáhali a sme v kontakte aj po rokoch 🙂
@evuliacik24 Pekný večer, mohla by som sa, prosím, informovať, ako sa študuje SJL v ZA? Kľudne aj cez správu, mám pár otázok a pár dní na podanie prihlášky. Ďakujem.

@ivanahornakova 550 za semester