icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

slovakboy
30. nov 2025
@katooshik

@slovakboy baví ma seriózna veda,konšpirácie samozrejme nie. Ale vždy je v Tom aj trochu zvedavosti,že čo ak...
Trochu sa tu cítim ako moje 8 ročne dieťa, ktoré je veľmi racionálne zmyslajuce, inteligentné a veľmi dôvtipne a napriek všetkým indíciám že darčeky nenosí Mikuláš/Ježiško,tak stále podľahne tejto ilúzií.😁

@katooshik super ja som na tom podobne. Neviem či som to už tu písal minule som zachytil informáciu, že viacnásobným skúmanim tmavých bodiek na oblohe 10-12 dňovou expozíciou napočítali tisíce galaxii v takej bodke. Interpoláciou na celú oblohu a 360 stupňov priestorových sa zistilo, že vo vesmíre je 2x10na23-tiu hviezd vo viditeľnom vesmíre. Vzal som kalkulačku pridelil som toto číslo počtom sekúnd za rok, čo je 31.536.000 a to som ešte predelil počtom rokov od vzniku vesmíru, čo je 13,8 miliardy rokov. Vyšlo mi ohromné číslo 460 tisíc. Takže ak by sme každú sekundu od vzniku vesmíru počítali 460.000 hviezd, zak by sme ich počítali do teraz. Vieme, že všade platia rovnaké prírodné zákony. Je teda vysoká pravdepodobnosť, že mimozemšťania niekde existujú. Zísť sa ale v tomto obrovskom priestore ale aj čase je veľmi málo pravdepodobné. Rýchlosť svetla sa nedá prekonať ani mimozemšťanom. A na cestovanie len v rámci galaxie je to veľmi pomalá rýchlosť. Nie pre toho cestovateľa, ten je všade v sekunde. Ale pre tých čo ho niekde čakajú. Prejdu tisíce rokov.

katooshik
30. nov 2025
@slovakboy

@katooshik super ja som na tom podobne. Neviem či som to už tu písal minule som zachytil informáciu, že viacnásobným skúmanim tmavých bodiek na oblohe 10-12 dňovou expozíciou napočítali tisíce galaxii v takej bodke. Interpoláciou na celú oblohu a 360 stupňov priestorových sa zistilo, že vo vesmíre je 2x10na23-tiu hviezd vo viditeľnom vesmíre. Vzal som kalkulačku pridelil som toto číslo počtom sekúnd za rok, čo je 31.536.000 a to som ešte predelil počtom rokov od vzniku vesmíru, čo je 13,8 miliardy rokov. Vyšlo mi ohromné číslo 460 tisíc. Takže ak by sme každú sekundu od vzniku vesmíru počítali 460.000 hviezd, zak by sme ich počítali do teraz. Vieme, že všade platia rovnaké prírodné zákony. Je teda vysoká pravdepodobnosť, že mimozemšťania niekde existujú. Zísť sa ale v tomto obrovskom priestore ale aj čase je veľmi málo pravdepodobné. Rýchlosť svetla sa nedá prekonať ani mimozemšťanom. A na cestovanie len v rámci galaxie je to veľmi pomalá rýchlosť. Nie pre toho cestovateľa, ten je všade v sekunde. Ale pre tých čo ho niekde čakajú. Prejdu tisíce rokov.

@slovakboy ano, presne a potom príde vytrubnica a na tieto argumenty ti povie,že všetko je úplne inak ako sa učí a veda stojí na úplne iných princípoch a vlastne všetko funguje úplne inak

katooshik
30. nov 2025
@vytrubnica

@katooshik
Dobrý deň,
S podobnými zarytými skeptikmi sa vysporiadame neustále 🙂 samozrejme sa nesnažim nikoho presvedčiť. Dal som sem svoje informácie a závery, pretože ma viacerí uživatelia o to žiadali a boli zvedaví. Je na každom z Vás či uverí či nie.

Čo sa týka tych fotiek, sú to len rekreačné foto, nič tajomné na nich nieje.
Netušim ako ste prišli k takým záverom ako Guantanamo, Cern a podobne a že fotky sú stiahnuté.
Po preskumani cez google lens mi nenašlo žiadne presné zhody, vždy to vyhodilo len modrý koník, lebo inde sa tieto fotky nevyskytujú + podobné foto pláží

Fotky urýchlovača: cez google lens prirodzene vyskoči všeličo možné, lebo podobných urýclovačov je viacero po svete.
V CERNe som kedysi bol, tento druh lineárneho uchylovača tam práveže nemajú.

VIac sa to podobá na SLAC v Kalifornii, lebo na budovaní sa podielali rovnaké firmy a kontraktori. Takže rovnaké súčiastky, podobné priestory.

Ved si môže fotky cez google lens analyzovať každý, nabádam Vás spraviť si k tomu vlastné závery, nie dať na jednu osobu 🙂

A nie, konšpiračné stránky nenavštevujem. Ak sa niekde vyskytujú podobné informácie tak je to kvoli tomu, že sa veci postupne odtajňujú tak to ludia budú medzi sebou širiť.
Už je vonku naozaj veľa informácií o UAP, ktoré sa bohužial miešajú s konšpiráciami.

Samozrejme nechcem širiť paniku ani nič také, zánik ľudstva sa podla nás neblíži. Len život bude úplne iny ako doteraz.

Ak podľa Vás tieto informácie na Modrý koník nepatria, kludne sa môžem zdržať ďalšich prispevkov tu na fore. Rozhodne nie ste jediná, komu táto téma na fore prekáža 🙂

Prajem pekný deň,
S pozdravom

@vytrubnica len kľudne piš ďalej,sama som zvedavá na pokračovaníe. Ano, bohužiaľ som skeptik a musíš sa s tým vyrovnať. Jednoduchšie by to bolo s nejakými dôkazmi.
A ozaj, čo s tými entitami ktoré sa objavili na rôznych miestach USA a bolo to maskované ako len výbuch plynu? Vieš dosť času a energie som do toho dala, kým som si to všetko po vlastnej osi pozistovala, tak nech teda vieme aké to má rozuzlenie.

vytrubnica
autor
30. nov 2025

Vedomie > Hmota
Všetko je so všetkým prepojené, častice sú navzájom kvantovo previazané. Toto využivajú E.T. na cestovanie vesmírom. V momente dokážu skočiť kamkoľvek v slnečnej sústave. Relativistickými rychlosťami by nedocestovali nikam. To je tiež logický dôvod, prečo napriklad 3i ATLAS nemože byt kozmická loď. Aj keď je to najrychlejšie sa pohybujuci predmet v slnečnej sústave, stále je veľmi pomalý na to, aby sa dal prakticky využiť na cestovanie kamkoľvek vo vesmíre.
Čudujem sa, prečo vedci ako Avi Loeb toto neberú do úvahy keď s takou možnosťou argumentujú.

No a Anunnaki k cestovaiu vyuzivajú hviezdy. V ich dimenzii letia červou dieroui, v tej našej objavia priamo zo slnka. Znie to neuveritelne sialene, ja viem 😖

sisaka
30. nov 2025

@slovakboy pozri si prosím Ťa dokument The Age of Disclosure a dozvieš sa, že sa v tomto mýliš. Mimozemšťania nás navštevujú majú technológie, ktoré sú nám neznáme (aspoň bežným ľuďom). To že nejaké fyzikálne zákony platia aj inde vo vesmíre neznamená, že vieme všetko a poznáme všetky zákony.
Dokument nie je o žiadnych dohadoch, ale faktoch a vystupujú v ňom len hodnoverné osoby.
@katooshik to isté - pozri si ten dokument, je dostupný na Amazon Prime.

vytrubnica
autor
30. nov 2025
@katooshik

@vytrubnica len kľudne piš ďalej,sama som zvedavá na pokračovaníe. Ano, bohužiaľ som skeptik a musíš sa s tým vyrovnať. Jednoduchšie by to bolo s nejakými dôkazmi.
A ozaj, čo s tými entitami ktoré sa objavili na rôznych miestach USA a bolo to maskované ako len výbuch plynu? Vieš dosť času a energie som do toho dala, kým som si to všetko po vlastnej osi pozistovala, tak nech teda vieme aké to má rozuzlenie.

@katooshik Prepáčte, neviem k tomu nič bližšie. Závery boli 2. prípad bol uzavretý ako False alarm (falošny poplach), 1. bol "Subject retrieved", dvaja vojaci KIA (pád vrtulniku).

@sisaka Ten dokument takmer nevyšiel, od marca nemohli zohnať distributora kvoli tomu, že sa báli. Takmer všetci co na nom spolupracovali dostávali vyhrážky a distributori dávali ruky preč. Videl som ho na South by Southwest festivale a odvtedy sa po filme zlahla zem 🙂 🙂

katooshik
30. nov 2025

@vytrubnica tak som si overila vlastnoručne ( nie cez AI ako doteraz) ednu z tvojich fotiek. A je stiahnutá z Google maps, a pridal ju tam Kaiser Dixon v 6/2024 a je na chlp rovnaká ako tvoja z 3/2025. Takže pokiaľ nie si filipínsky sprievodca Kaiser Dixon,tak fotka nieje tvoja ale stiahnutá z Google maps.

katooshik
30. nov 2025
@katooshik

@vytrubnica tak som si overila vlastnoručne ( nie cez AI ako doteraz) ednu z tvojich fotiek. A je stiahnutá z Google maps, a pridal ju tam Kaiser Dixon v 6/2024 a je na chlp rovnaká ako tvoja z 3/2025. Takže pokiaľ nie si filipínsky sprievodca Kaiser Dixon,tak fotka nieje tvoja ale stiahnutá z Google maps.

katooshik
30. nov 2025
@vytrubnica

@katooshik Prepáčte, neviem k tomu nič bližšie. Závery boli 2. prípad bol uzavretý ako False alarm (falošny poplach), 1. bol "Subject retrieved", dvaja vojaci KIA (pád vrtulniku).

@sisaka Ten dokument takmer nevyšiel, od marca nemohli zohnať distributora kvoli tomu, že sa báli. Takmer všetci co na nom spolupracovali dostávali vyhrážky a distributori dávali ruky preč. Videl som ho na South by Southwest festivale a odvtedy sa po filme zlahla zem 🙂 🙂

@vytrubnica ďakujem. Prosím bez vykania. Ty si všetci tykame.

katooshik
30. nov 2025
@sisaka

@slovakboy pozri si prosím Ťa dokument The Age of Disclosure a dozvieš sa, že sa v tomto mýliš. Mimozemšťania nás navštevujú majú technológie, ktoré sú nám neznáme (aspoň bežným ľuďom). To že nejaké fyzikálne zákony platia aj inde vo vesmíre neznamená, že vieme všetko a poznáme všetky zákony.
Dokument nie je o žiadnych dohadoch, ale faktoch a vystupujú v ňom len hodnoverné osoby.
@katooshik to isté - pozri si ten dokument, je dostupný na Amazon Prime.

@sisaka práveže dokument nieje o faktoch. Nieje tam jediný fakt,jediný dôkaz,jedine foto či video,čokoľvek rukolapne. Sú to. "Len" svedectvá. A svedectvá nie sú fakty. Bohužiaľ.

anonym_ec5d3f
30. nov 2025
@slovakboy

@slovakboy ale podla mna pointa je,ze toto nasimi vedomostami o tom,ako funguje fyzika a cestovanie v case nevysvetlime,nepochopime..
Proste nie sme na tej urovni, ani keby sme co robili..chapes,co myslim? Proste nemame tie vedomosti, technologie.... my sme pre nich primitivna rasa,ktoru stvorili,aby im to robila sluzbu.. predovsetkym tazbu zlata a niektori su tu asi preto, aby dosiahli vyssiu uroven.

anonym_ec5d3f
30. nov 2025
@katooshik

@sisaka práveže dokument nieje o faktoch. Nieje tam jediný fakt,jediný dôkaz,jedine foto či video,čokoľvek rukolapne. Sú to. "Len" svedectvá. A svedectvá nie sú fakty. Bohužiaľ.

@katooshik ak svedectva nie su fakty, preco sa svedkovia akceptuju na sudoch ako dokazy???

katooshik
30. nov 2025
@anonym_ec5d3f

@katooshik ak svedectva nie su fakty, preco sa svedkovia akceptuju na sudoch ako dokazy???

@anonym_ec5d3f prosím ťa, svedectvá na súde nie sú automaticky považované za ,fakty‘, ale za dôkaz, ktorý sa hodnotí spolu s ďalšími dôkazmi.
Na súde platí, že svedectvo je prijateľné ako dôkaz, ale samo o sebe nestačí na odsúdenie/vynesenie rozsudku, ak ide o vážnu vec (napr. trestný čin). Musí byť:
pod prísahou (svedok nesie trestnú zodpovednosť za krivé svedectvo),
podrobené krížovému výsluchu,
korelované s inými dôkazmi (dokumenty, fyzické dôkazy, ďalšie svedectvá…).
Nie sú to ,teda "neoveriteľné príbehy‘, akými sú často anonymné whistleblowerské výpovede v dokumentoch typu Age of Disclosure. Tam väčšinou chýba:
prísaha a hrozba trestu za klamstvo,
krížový výsluch,
akékoľvek materiálne alebo dokumentárne dôkazy na podporu,
často aj plná identita svedka.
Takže rozdiel je obrovský:
Súdne svedectvo pod prísahou od identifikovateľnej osoby, ktorá je ochotná čeliť krížovému výsluchu a trestu za klamstvo je legitímny dôkaz (stále však nie automaticky ,fakt‘).
Anonymné alebo poloanonymné ,svedectvo‘ v dokumente bez možnosti overenia môže byť zaujímavá indicia, ale zatiaľ nie dôkaz.

katrin21
30. nov 2025

Mne sa paci tato odpoved v komentaroch jedneho videa o tom,co sa bude diat..
Pan co robi channeling.
Vraj to bude trvat az do 2050, postupne ludia budu mat moznost rast duchovne, vibracie a bez strachu a vtedy uvidia ET. A kazdy ma pravo volby a vyberu.
Mne sa paci myslienka,ze ten Adam a Eva boli fakt takto stvoreni tymi mimozemstanmi tym padom sme vsetci vlastne rodina. Nie sme im az tam cudzi.

seli4
30. nov 2025
@anonym_ec5d3f

@slovakboy ale podla mna pointa je,ze toto nasimi vedomostami o tom,ako funguje fyzika a cestovanie v case nevysvetlime,nepochopime..
Proste nie sme na tej urovni, ani keby sme co robili..chapes,co myslim? Proste nemame tie vedomosti, technologie.... my sme pre nich primitivna rasa,ktoru stvorili,aby im to robila sluzbu.. predovsetkym tazbu zlata a niektori su tu asi preto, aby dosiahli vyssiu uroven.

@slovakboy
@anonym_ec5d3f aj napriek tomu že všade platia rovnake fyzikálne zákony, vo vesmíre sa (ak sa chces "niekde" dostať) sa musí cestovať inak ako tu na zemi a využívajú sa pri tom napríklad spomínané cervie diery, tie samozrejme naša moderná veda ešte nepotvrdila lebo nemáme k dispozícii takú technológiu ktorá by to potvrdila samozrejme.. avšak stále sa všetko vyvíja a myslím si že práve vedci by mali byť otvorení aj iným možnostiam ako tie čo sú doteraz známe a potvrdené, a nemyslím tým konšpirácie ktoré sú už cez čiaru ale ako spomínala vytrubnica, téma uap je dosť rozšírená a žiaľ aj zmiešaná s rôznymi konšpiráciami, treba triediť informácie a nebrať ani neodsúdiť hneď všetko

katrin21
30. nov 2025
@seli4

@slovakboy
@anonym_ec5d3f aj napriek tomu že všade platia rovnake fyzikálne zákony, vo vesmíre sa (ak sa chces "niekde" dostať) sa musí cestovať inak ako tu na zemi a využívajú sa pri tom napríklad spomínané cervie diery, tie samozrejme naša moderná veda ešte nepotvrdila lebo nemáme k dispozícii takú technológiu ktorá by to potvrdila samozrejme.. avšak stále sa všetko vyvíja a myslím si že práve vedci by mali byť otvorení aj iným možnostiam ako tie čo sú doteraz známe a potvrdené, a nemyslím tým konšpirácie ktoré sú už cez čiaru ale ako spomínala vytrubnica, téma uap je dosť rozšírená a žiaľ aj zmiešaná s rôznymi konšpiráciami, treba triediť informácie a nebrať ani neodsúdiť hneď všetko

@seli4 presne tak. Ja si myslim,ze nam neuskodi o tom citat, vediet a kriticky si z toho vybrat,co nam rezonuje ako ok a co ako hlupost. Kazdy ma svoje vnimanie a inak otvorenu mysel a co bude pravda a co su vymysly nam ukaze cas sam.

katooshik
30. nov 2025
@seli4

@slovakboy

@seli4 s tým čo píšete,sa dá suhlasit. Vedci sú však otvorení možnostiam stále, otvorenejších a zvedavejsich ľudí ako vedcov nepoznám. To, čo ich poháňa vpred je najmä zvedavosť. To ale neznamena že vedci sú na úrovni konšpirátorov,im nestačí nejaký chanelling nejakých psycho cloviecikov ktorí si o sebe myslia že sú napojení na ...tu si ľubovoľne doplnte (Bohov,duchov,anjelov,mimozemšťanov,jašterov).

katrin21
30. nov 2025
@katooshik

@seli4 s tým čo píšete,sa dá suhlasit. Vedci sú však otvorení možnostiam stále, otvorenejších a zvedavejsich ľudí ako vedcov nepoznám. To, čo ich poháňa vpred je najmä zvedavosť. To ale neznamena že vedci sú na úrovni konšpirátorov,im nestačí nejaký chanelling nejakých psycho cloviecikov ktorí si o sebe myslia že sú napojení na ...tu si ľubovoľne doplnte (Bohov,duchov,anjelov,mimozemšťanov,jašterov).

@katooshik ano, to je pravda,ze im to nestaci, len proste az cas ukaze,ze ci ti psycho..cloviecikovia naozaj nemali pravdu, akurat to nevedia dokazat. Alebo fakt sirili bludy ,co si vymyslali, ako mnohi ini . To sa uvidi, ved v oodstate uz za 2 roky.

sisaka
30. nov 2025

@vytrubnica chcelo to odvahu s tým vyjsť von to je isté.

@katooshik ako povieš, keď ti nestačí, tak nestačí. Skôr mám pocit, že si dokument nevidela a ani len netušíš, kto v ňom vystupoval a s akými informáciami a skutočnosťami tí ľudia pracovali a o čom v tom dokumente hovorili.
Hlavne, že si spokojná s faktami v medicíne a
farmaceutickom priemysle. Tam už nepodozrievaš s falšovania štúdii a zamlčiavania faktov.

sisaka
30. nov 2025
@katooshik

@katooshik ty ani netušíš, ako to funguje vo vedeckom svete, hlavne posledné dekády, kde akékoľvek spochybňovanie súčasných poznatkov je potláčané a je snaha všetkých zvedavých vedcov, ktorých ženie túžba poznávať nové a neuspokojiť sa so zaužívaným, ktorí majú odvahu vyjsť s kožou na trh sú diskreditovaní a znevažovaní, možno viac ako kedykoľvek v minulosti.

sisaka
30. nov 2025
@katooshik

@anonym_ec5d3f prosím ťa, svedectvá na súde nie sú automaticky považované za ,fakty‘, ale za dôkaz, ktorý sa hodnotí spolu s ďalšími dôkazmi.
Na súde platí, že svedectvo je prijateľné ako dôkaz, ale samo o sebe nestačí na odsúdenie/vynesenie rozsudku, ak ide o vážnu vec (napr. trestný čin). Musí byť:
pod prísahou (svedok nesie trestnú zodpovednosť za krivé svedectvo),
podrobené krížovému výsluchu,
korelované s inými dôkazmi (dokumenty, fyzické dôkazy, ďalšie svedectvá…).
Nie sú to ,teda "neoveriteľné príbehy‘, akými sú často anonymné whistleblowerské výpovede v dokumentoch typu Age of Disclosure. Tam väčšinou chýba:
prísaha a hrozba trestu za klamstvo,
krížový výsluch,
akékoľvek materiálne alebo dokumentárne dôkazy na podporu,
často aj plná identita svedka.
Takže rozdiel je obrovský:
Súdne svedectvo pod prísahou od identifikovateľnej osoby, ktorá je ochotná čeliť krížovému výsluchu a trestu za klamstvo je legitímny dôkaz (stále však nie automaticky ,fakt‘).
Anonymné alebo poloanonymné ,svedectvo‘ v dokumente bez možnosti overenia môže byť zaujímavá indicia, ale zatiaľ nie dôkaz.

@katooshik teraz som si prečítala, čo si tu písala. Takže je jasné, že si film nevidela a netušíš o čom píšeš. 🤦‍♀️

moonlight1210
30. nov 2025

Mne to tu cele znie na urovni, ze treba flasou s vodou dobre potriast, aby sa v H2O kyslik na viazal ako H3O a pijeme tak energeticky vyssie nabitu vodu.
Pripadne ktosi este odporucal miesat aj kovovou lyzickou. Aby excitovali elektrony.

Ja sa stavim, ze v 2029 autor zmizne, alebo zahlasi prekazky, alebo proste hodi len novy termin.

Alebo ho identifikuju ako tomasa s novou zaujmovou oblastou. Po tom, ako ho nefunkcne vynalezy, nabozenstvo a svetove sprisahania prestali dusevne naplnat.

katooshik
1. dec 2025
@sisaka

@vytrubnica chcelo to odvahu s tým vyjsť von to je isté.

@katooshik ako povieš, keď ti nestačí, tak nestačí. Skôr mám pocit, že si dokument nevidela a ani len netušíš, kto v ňom vystupoval a s akými informáciami a skutočnosťami tí ľudia pracovali a o čom v tom dokumente hovorili.
Hlavne, že si spokojná s faktami v medicíne a
farmaceutickom priemysle. Tam už nepodozrievaš s falšovania štúdii a zamlčiavania faktov.

@sisaka videla. A k ostatnému no comment. Áno,ja som spokojná a veľmi 🙂

katooshik
1. dec 2025
@sisaka

@katooshik ty ani netušíš, ako to funguje vo vedeckom svete, hlavne posledné dekády, kde akékoľvek spochybňovanie súčasných poznatkov je potláčané a je snaha všetkých zvedavých vedcov, ktorých ženie túžba poznávať nové a neuspokojiť sa so zaužívaným, ktorí majú odvahu vyjsť s kožou na trh sú diskreditovaní a znevažovaní, možno viac ako kedykoľvek v minulosti.

@sisaka áno? Tak buď konkrétna a povedz o tom. Čakám,neuveríš čo,ale DÔKAZY. Taká maličkosť,ktoru ale v celom tomto vlakne postrádam.

katooshik
1. dec 2025
@katrin21

@katooshik ano, to je pravda,ze im to nestaci, len proste az cas ukaze,ze ci ti psycho..cloviecikovia naozaj nemali pravdu, akurat to nevedia dokazat. Alebo fakt sirili bludy ,co si vymyslali, ako mnohi ini . To sa uvidi, ved v oodstate uz za 2 roky.

@katrin21 neboj,za dva roky sa presunie termín na ďalšie dva roky. Koncov sveta a iných udalostí tu už bolo neúrekom. Aj takých ktorí im uverili a popredavali majetky,auta a domy.

katooshik
1. dec 2025
@moonlight1210

Mne to tu cele znie na urovni, ze treba flasou s vodou dobre potriast, aby sa v H2O kyslik na viazal ako H3O a pijeme tak energeticky vyssie nabitu vodu.
Pripadne ktosi este odporucal miesat aj kovovou lyzickou. Aby excitovali elektrony.

Ja sa stavim, ze v 2029 autor zmizne, alebo zahlasi prekazky, alebo proste hodi len novy termin.

Alebo ho identifikuju ako tomasa s novou zaujmovou oblastou. Po tom, ako ho nefunkcne vynalezy, nabozenstvo a svetove sprisahania prestali dusevne naplnat.

@moonlight1210 môj tajný tip je, že vytrubnica je nejaký spisovateľ,ktorý si na nás testuje svoje scifi prupovidky. A to by bol ten lepší prípad. Ostatné možnosti radšej nespomínam. 😉

katooshik
1. dec 2025
@sisaka

@katooshik teraz som si prečítala, čo si tu písala. Takže je jasné, že si film nevidela a netušíš o čom píšeš. 🤦‍♀️

@sisaka mne je zase jasné,že ty si sa žiadnej študie nikdy nezúčastnila ( ako vedec) a netušiš o čom píšeš.

sisaka
1. dec 2025
@katooshik

@sisaka áno? Tak buď konkrétna a povedz o tom. Čakám,neuveríš čo,ale DÔKAZY. Taká maličkosť,ktoru ale v celom tomto vlakne postrádam.

@katooshik ja ti mám niečo hľadať? Však keby si sa o to zaujímala, tak by si si našla hocijaké podcasts, kde sa nie jeden vedec vyjadril, ako to v súčasnosti chodi vo vedeckej obci. Nemám náhodou teraz stráviť hodiny hľadaním, čo som napočuvala za posledných 5 rokov a urobiť ti nejaký zoznam? Aj tak by som ťa nepresvedčila. To je zbytočná námaha, ty si presvedčená o svojej pravde a nepripúšťaš, žeby sa mohlo niečo také diať.
A film si nevidela, lebo tam boli výpovede aj pod prísahou a sama dávaš ten dokument ako príklad, že tam neboli výpovede pod prísahou a identita ľudí tam nie je známa. Taktiež čím viac píšeš, tým je mi jasnejšie, že by si za ten dokument nezaplatila ani cent (zadarmo sa nedá pozrieť), keďže si už dopredu presvedčená, že v ňom nič nie je, čo by ťa presvedčilo. Skratka chyba ti otvorená myseľ.

slovakboy
1. dec 2025
@anonym_ec5d3f

@anonym_ec5d3f nesúhlasím. O fyzike cestovania v čase vieme všetko. Cestovat do minulosti sa v tomto vesmíre nedá. Ani technológie tu nepomôžu lebo žiadna technológia nemôže obísť fyzikálny zákon. A ten hovorí, že do minulosti sa nedá ísť. Len do budúcnosti, čas sa dá spomaľovať ale pre extrémne prípady na hranici horizontu udalosti sa dá zastaviť, už letiaci foton nemá čas. Ale do minulosti nejde ísť. Cestovať v čase sa dá len do budúcnosti a cestovať nadsvetelnou rýchlosťou sa nedá. Proste to nejde a nikdy nepojde. Mimozemšťania sa tu teoreticky môžu dostať ak cestujú vysokými rýchlosťami a nejdú sa vrátiť späť do svojho času. Ak ide objekt rýchlosťou blízkou rýchlosti svetla na príklad 0,7c tak sa môže dostať k inej hviezde za veľmi krátky čas. Ale na jeho domovskej planéte prejdú storočia až tisícročia, podľa toho ako ďaleko je jeho hviezda.

katooshik
1. dec 2025
@sisaka

@katooshik ja ti mám niečo hľadať? Však keby si sa o to zaujímala, tak by si si našla hocijaké podcasts, kde sa nie jeden vedec vyjadril, ako to v súčasnosti chodi vo vedeckej obci. Nemám náhodou teraz stráviť hodiny hľadaním, čo som napočuvala za posledných 5 rokov a urobiť ti nejaký zoznam? Aj tak by som ťa nepresvedčila. To je zbytočná námaha, ty si presvedčená o svojej pravde a nepripúšťaš, žeby sa mohlo niečo také diať.
A film si nevidela, lebo tam boli výpovede aj pod prísahou a sama dávaš ten dokument ako príklad, že tam neboli výpovede pod prísahou a identita ľudí tam nie je známa. Taktiež čím viac píšeš, tým je mi jasnejšie, že by si za ten dokument nezaplatila ani cent (zadarmo sa nedá pozrieť), keďže si už dopredu presvedčená, že v ňom nič nie je, čo by ťa presvedčilo. Skratka chyba ti otvorená myseľ.

@sisaka samozrejme,že ty máš hľadať DOKAZY keď niečo tvrdíš. Ja to netvrdím a ja v tejto oblasti pracujem,takže nebudem hľadať dokazy aby som si nieco dokazovala. Takže ano ,keď nechceš strácat čas, nestracaj. Keď niekto tvrdí že čierne je biele, tak ano,láskavo nech to dokaže, lebo inak je lhár.. A kým to hodnoverne nedokáže,tak čierne ostane čiernym a biele bielym. Film som videla,obetovala som tych 15 eur,,proste ma neazuajal,vieš to pochopiť? Prave pozerám hodnotenie na ČSFD 69%,nič moc teda,to už Ježko Sonic 3 má viac 😂 Zmier sa s tým,prosím,že nie každý je rovnako náchylný veriť konšpiraciam, niekto viac a niekto menej,niekto vôbec. Niekto dôveruje vede,pre niekoho sú to elitarske inštitucie. Rečou vášho kmeňa,čo som sa tú naučila: nenechaj sa mnou odradiť, neznižuj sa na nízke vibrácie, just look Up, neboj,ono to príde a čoskoro sa shiftneš aj ty do 5 D,možno aj 10 D. Si na dobrej ceste. Good luck👋😁