UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
Termíny kedy prídu už boli viac x. Nikdy nič. Tak isto koniec sveta. Písal,ze napise náš význam bytia a nič. Píše, ze sa ich nemusíme báť, ze nechcú ublížiť, ale inak mame pruser a nie sme na to "nieco zle" pripravení...
@seli4 tak podla mna sme inkarnovane duse vsetci, akurat nie vsetky dosiahli uroven osvietenia ze chapu a vidia a citia tieto veci...
@katrin21 áno tiež si myslím, že každý sme inkarnovane duše určite .. ale s inou úrovňou alebo sme si proste len vybrali inú skúsenosť prežiť, a to je jedno či má pôvod duša zeme alebo inej planéty, a aj tak je to možno len príbeh pre myseľ ako čo je 🤷 pre samotnú dušu a vedomie takéto príbehy nie sú podstatné každý sa vrátime k zdroju alebo odkiaľ duša pochádza 👀💫
@katrin21 áno tiež si myslím, že každý sme inkarnovane duše určite .. ale s inou úrovňou alebo sme si proste len vybrali inú skúsenosť prežiť, a to je jedno či má pôvod duša zeme alebo inej planéty, a aj tak je to možno len príbeh pre myseľ ako čo je 🤷 pre samotnú dušu a vedomie takéto príbehy nie sú podstatné každý sa vrátime k zdroju alebo odkiaľ duša pochádza 👀💫
@seli4
Konečne ste sa dostali k duši
Som si myslel že už len telom myslíte 👏
@buminka555 😊😄🤗 tieto témy ma zaujímajú ale uvedomujem si že sú to príbehy ktoré sa páčia predovšetkým mysle ale hlavne že bavia 💫😄
@seli4 No a naspäť k svojmu zdroju...a sme zase pri Bohu 😇👍 😇
@seli4 vsak ano, s inou urovnou, podla mnohych inkarnacii..
Odporucam knihu Ucnovske zivoty duse..
Genialna. Napisal ju psychiater,co liecio ludi hypnpzou az jedna pacientka s nocnymi morami mu prevratila prax na ruby...hovorila o minulych zivotoch, vsetko sedelo, zistil to po case a ako prisne vedecky zalozeny clovek, tvorca mnohycg vedeckych studii bol v prdeli..zmenilo mu to zivot a vela pravdy o nas a nasom poslani tam vysvetluje. A dlho vahal s vydanim, ze sa zosmiesni ako psychiater, ale teda vydal ju a je skvela
@seli4
Konečne ste sa dostali k duši
Som si myslel že už len telom myslíte 👏
@buminka555 ja urcite nie, ja dusiam verim
@buminka555 ja urcite nie, ja dusiam verim
@katrin21
Je rozdiel veriť a VERIŤ
@buminka555 😊😄🤗 tieto témy ma zaujímajú ale uvedomujem si že sú to príbehy ktoré sa páčia predovšetkým mysle ale hlavne že bavia 💫😄
@seli4
Príbehy sú niekedy skutočné 🤫
@seli4 Sú ludia, ktorí majú v sebe časť DNA Plédiánov (Plédiáni sú druhá umelo vytvorená rasa podobná nám).
Len u malého zlomku z ich sa prejavia špeciálne schopnosti ako prirodzená telepatia, rozšírené vedomie a neurodivergencia, schopnosť kvantovo komunikovať s E.T. na diaľku aj bez technológií, cítenie frekvencií v hudbe a ich "farba" (tito ludia sú často hudobne nadaní). Ludia s tymito schopnosťami sú Starseeds 🙂
ps: V príspevku pred pár dnami som spominal dátum ⌚15. január ako možné primerie medzi UA - RF. Verte alebo nie, toto stále platí. Armáda USA komunikuje priamo s mimozemštanmi v Kuiperovom páse a tí trvaju na tom, aby sme si u nás na zemi "spravili poriadok".
Či sa podarila dohoda medzi D.Trumpom a V. V. Putinom, o ktorej som pisal minule fakt netušim.
Putin súhlasil len pod podmienkou odstránenia Zelenského.
Na celú vec je uvalené prisne informačne embargo a kanály sú natolko utajené, že k bližšim informáciám bez priamych insiderov je nemožne sa dostať.
Zdá sa, že konflikt práve naopak eskaluje a dúfam, že nespravia nejakú blbosť ako je odstránenie V. Zelenskeho 🙏 lebo take primerie by určite nebolo dlhodobé.
Vraj sa chystajú ten konflikt ukončiť veľmi razantne.
@vytrubnica no ako? 15.1.za nami a zatial nic....

@katrin21 Ludia si ten termín poprekrúcali podla seba. Pojem starseed sa odtajnil ešte v 90. rokoch a prisvojila si ho tzv. New age komunita, čim pojem starseed úplne stratil povodny vyznam.
Vďaka terajśiemu disclosure pojem začal byť velmi populárny aj u influencerov, i keď originálny význam nechápu.
Schopnosti ako intuicia, telepatia a remote viewing zvládne KAŽDY, máme to zakodované v našej DNA aj ako vrodenú funkciu v mozgu. Netreba na to byť hybrid 🙂
Je to ako učiť sa hrat na hudobný nástroj. Odporucam kuknuť nejaké návody online ako remote viewing praktizovať.
Zvládnem to aj ja, čo nemám žiadne zvláštne schopnosti. I keď sú vysledky často nejasné až metaforické, trénovaním sa úspešnosť aj presnosť zvýšila.
Som si istý, že by ste to zvládli to aj Vy, možno zistite, že máte pre to prirodzené predpoklady.
@vytrubnica ano, presne takto starseed aj nas chapem ja