UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
@seli4 som ani nečakal že pride erupcia tak skoro, neprešiel ani deň čo som to napisal 🙂
navyše táto erupcia bola vynimočne silná, mali sme veľké štastie, že magnetické pole bolo práve v tom čase v negativnych hodnotách, inak by nastal 🌞Carrington 2.0.🌞 Zaujimavé, že tuto "drobnosť" sa nikde nedozviete ako blizko sme boli blackoutu.
Teraz sa ešte vyhnuť tym ďalsim exploziam, ktoré pridu😁. Áno, pridu dalšie ešte silnejšie CME, je len otázne či zasiahnu zem alebo nás minú.
Pravdepodobne mnohí z Vás pocituju v noci nespavosť a cez deň únavu. Robí to práve zmena na slnku, na čo ludia niesú evolučne zvyknutí. Ja to tiež citim, fičim na kofeine celý deň ☕
Ľudia "z vnútra" upokojujú, že terajšia zvyšená aktivita je iba dočasná a zatiaľ nesuvisí priamo s prichodom E.T. a cieleným CME z môjho dávnejšieho prispevku. Je ale dôsledkom zmien, ktoré už nastali ako priprava na ich prichod.
@vytrubnica Slnečná aktivita je momentálne vyššia, lebo sme blízko maxima slnečného cyklu, čo je prirodzené a očakávané. Erupcie a CME sa v tomto období vyskytujú častejšie a väčšinou vedú „len“ k polárnym žiaram a miernym geomagnetickým búrkam.
Scenár typu Carringtonovej udalosti je extrémne zriedkavý a v tomto prípade podľa oficiálnych zdrojov (NOAA, ESA) nehrozil. Ak by bolo reálne riziko globálneho blackoutu, boli by vydané jasné a verejné varovania.
Orientácia magnetického poľa (Bz) má vplyv na to, ako Zem CME „spracuje“, ale tieto údaje sú verejne dostupné a nejde o žiadnu utajovanú informáciu. Väčšina CME nás ani netrafí alebo má len slabý efekt.
Čo sa týka únavy či nespavosti, zatiaľ neexistujú spoľahlivé dôkazy, že by to bolo priamo spôsobené slnečnými erupciami. Skôr ide o kombináciu stresu, režimu a psychiky. A zvýšená slnečná aktivita nesúvisí s príchodom E.T., je to normálny astrofyzikálny jav, ktorý sa opakuje v cykloch.
@vytrubnica od kedy má magnetické pole pozitívne a negatívne hodnoty? Magnetické pole má siločiary a je vždy spojené s elektrickým poľom. Volá sa to elektromagnetizmus. Magnetické pole vytvára elektrické pole a naopak. Len statické elektrické pole nevytvára magnetické a permanentný magnet statický nevytvára elektrické pole. Hoci magnetizmus permanentného magnetu vytvárajú prúdiace ekektróny v obaloch atómov (dipóly) a orientované do jedného smeru a zväzbené v doménach, navonok je magnet elektricky neutrálny, pretože tieto elektriny neopúšťajú atóm a teda protóny. Magnetické pole môže byt buď silnejšie alebo slabšie ale nie pozitívne a negatívne. Magnetické pole má uzavreté slučky siločiar a nemá začiatok ani koniec. Severný a južný pól sú len také naše pomenovania a hovoria o smere siločiar. V skutočnosti žiaden severný a južný pól neexistuje. Je len smer siločiar. V jednom magnete ide zhora dole v druhom zdola hore. Závisí od smeru orientácie toku elektrónov v atómoch daného magnetu. Keď sa takéto magnety spoja hmotnými koncami tak sa odpudzujú a naopak. Nie kvôli pólom ale kvôli smerom siločiar.
@slovakboy Bz, červená linka v pozitívnych hodnotách, dlhdobo orientovaná viac k +. Má tendenciu sa vrátiť spať k neutrálnym hodnotám. Spôsobené vplyvom gama žiarenia z Eta Carinae, čo nieje oficiálna informácia.
Ak by to bolo orientované opačne, nastal by velky problem. Ale pekný výklad, davam like za komentár. 🙂
Zdroj dát https://www.swpc.noaa.gov/
@slovakboy Bz, červená linka v pozitívnych hodnotách, dlhdobo orientovaná viac k +. Má tendenciu sa vrátiť spať k neutrálnym hodnotám. Spôsobené vplyvom gama žiarenia z Eta Carinae, čo nieje oficiálna informácia.
Ak by to bolo orientované opačne, nastal by velky problem. Ale pekný výklad, davam like za komentár. 🙂
@vytrubnica Tie výkyvy Bz (a celkovo Bt) v pozitívnych hodnotách a potom otočenie dole k negatívu sú úplne štandardný prejav prichádzajúceho CME alebo vysokorýchlostného slnečného vetra. Práve teraz (január 2026) beží naozaj silná geomagnetická aktivita zo Slnka – G2 až G3 búrky, aurory vidno aj u nás na severe Slovenska.
Eta Carinae je síce brutálne zaujímavý objekt (najťažšie známe hviezdy vo vesmíre, kolízie vetrov, gama lúče atď.), ale na vzdialenosť ~7500 svetelných rokov od nás jej gama žiarenie na Zem nedosahuje v takej intenzite, aby to ovplyvnilo magnetosféru alebo otočilo Bz komponentu. Tie senzory (ACE/DSCOVR) merajú plazmu a nabité častice zo Slnka, nie gama fotóny z hviezd v diaľke.
Keby Eta Carinae raz urobila hypernovu s GRB namiereným presne na nás, to by bolo vážne – ale os rotácie nie je na nás namierená a aj keby, na takej vzdialenosti by to maximálne trochu oslabilo ozón, nie aby to spôsobilo aktuálne výkyvy v grafoch.
Všetko, čo vidíme teraz na swpc.noaa.gov, je 100 % zo Slnka (koronálne diery + CME z posledných dní). Žiadna oficiálna ani neoficiálna štúdia to nespája s Eta Carinae.
Každopádne pekné všimnutie si tých grafov, to oceňujem! 😊
Len aby sme sa nenakazili zbytočným strachom – toto je čisto slnečná aktivita, nič extra z hlbokého vesmíru.
@vytrubnica Sorry, ty si písal o magnetickom toku zo Slnka?
@vytrubnica
Povedal by som ti pravdu ako to s tým je
Ale nie si pripravený na čistú pravdu
@buminka555 skús možno niekto iný je 🙂)
@vytrubnica a prídu len za Trumpom, ci sa ukážu aj nám?
@sickynickyobsadene túto otázku si tiež kladiem 😆😅😃👀 ale už keď tak snáď nevynechajú celé ľudstvo z toho 😃😅🤔🥹🥲

*oprava mag. pole bolo v pozitivnych(+) hodnotách, keby bolo v negativnych(-) pripadne viac neutral, dnes by boli elektrické siete skolabované a elektronika na šrot 🙈
Oficiálne to bola 1.9 X-flare, v skutočnosti bola ovela silnejšia, vyše 9.x. Tiež k zemi dorazila extrémne rychlo.
@vytrubnica od kedy má magnetické pole pozitívne a negatívne hodnoty? Magnetické pole má siločiary a je vždy spojené s elektrickým poľom. Volá sa to elektromagnetizmus. Magnetické pole vytvára elektrické pole a naopak. Len statické elektrické pole nevytvára magnetické a permanentný magnet statický nevytvára elektrické pole. Hoci magnetizmus permanentného magnetu vytvárajú prúdiace ekektróny v obaloch atómov (dipóly) a orientované do jedného smeru a zväzbené v doménach, navonok je magnet elektricky neutrálny, pretože tieto elektriny neopúšťajú atóm a teda protóny. Magnetické pole môže byt buď silnejšie alebo slabšie ale nie pozitívne a negatívne. Magnetické pole má uzavreté slučky siločiar a nemá začiatok ani koniec. Severný a južný pól sú len také naše pomenovania a hovoria o smere siločiar. V skutočnosti žiaden severný a južný pól neexistuje. Je len smer siločiar. V jednom magnete ide zhora dole v druhom zdola hore. Závisí od smeru orientácie toku elektrónov v atómoch daného magnetu. Keď sa takéto magnety spoja hmotnými koncami tak sa odpudzujú a naopak. Nie kvôli pólom ale kvôli smerom siločiar.