icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

Strana
z25
seli4
27. jan 2026
@jo234v

@seli4 to iba ja mám pocit, že tu lietajú nejaké motýliky? Alebo to cíti aj niekto iný? 😂💞

@jo234v 😂 haha to som nečakala takýto koment tu 😃 možno máš ty z niečoho 🦋 v bruchu 😄 ja na takéto veci nie som 😂
A inak keď sme u týchto 🦋 tak vieš že práve to keď cítiš pri niečom to je jedno či je to osoba alebo nejaká iná situácia pri ktorej cítiš motýliky tak to znamená že sa ti otvára emočne telo bolesti 😄 že to je predzvesťou spustenia nejakého silného zrkadlenia...len toľko taká vsuvka 😂

jo234v
27. jan 2026
@seli4

@jo234v 😂 haha to som nečakala takýto koment tu 😃 možno máš ty z niečoho 🦋 v bruchu 😄 ja na takéto veci nie som 😂
A inak keď sme u týchto 🦋 tak vieš že práve to keď cítiš pri niečom to je jedno či je to osoba alebo nejaká iná situácia pri ktorej cítiš motýliky tak to znamená že sa ti otvára emočne telo bolesti 😄 že to je predzvesťou spustenia nejakého silného zrkadlenia...len toľko taká vsuvka 😂

@seli4 ja nieee 😂 ja už mám vek a ani to necítim vôbec v bruchu - zle som to pomenovala - ale tak pekne spolu komunikujete s @buminka že sa mi to zazdalo ako dvorenie 😇😁☺️

anonym_ba0973
27. jan 2026
@vytrubnica

@seli4 Toto posolstvo v sebe nesie aj informačná banka v 3i Atlas. je v nej nahrané kompletné vedomie mimozemskej rasy. Ich civilizácia existovala práve na filozofii lásky a spojenia (ich láska vyzerala inak, tie tvory boli tak mimozemké a nonhuman, ako len mohli byt) 🙂
Sú tam tiež obrovské technické znalosti, ktoré sú ďaleko pred nami.

Atlas pôvodne nemal letiet cez našu slnečnu sustavu, kométa bola zachytená federáciou a z Kuiperovho pásu nasmerovaná smerom ku nám. Kvoli tomu, že si mysleli, že posolstvá urkryté vnutri nás zmenia popostrčia vpred.
Bohužiaľ je kométa zatiaľ ignorovaná, až na jedného 🍊🙂 i keď sa snaží všemožne na seba upozorniť.

Ešte jeden pro tip na koniec: na 3i atlas sa môže napojiť hocikto a čerpať informácie. Minule som spominal techniku zvanú 🔥Remote Viewing.🔥
Predispozície má každý a Atlas vysiela frekvencie, ktoré tuto schopnosť naplno rozvíja a posiluje.
Preto je teraz ten správny čas začať sa RM venovať len si treba nájsť návody online ako to praktizovať. Existuje niekoľko rôznych technik a pre každého je ideálna niektorá iná.
Po zvládnutí Remote Viewing si pravdu overí každý sám a viac sa nenechá oklamať globalistami 🙂

Tiež naďalej odporucam sledovať imeteo, snáď jediné SK spravodajstvo kde sa viete dozvedieť čo sa deje. Presne ako som predpovedal dávnejšie, zem a počasie sa zbláznilo a na nejaké predpovede počasia sa viac nebude dať spolahnut.

@vytrubnica hmmm... uvažujem...ale nijak mi to nejde... keď je všetko Láska, nič iné nie je podstatné, hm.. z lásky nevyzijeme, nenajeme sa, nezaplatime seky...zaoberať sa len láskou,by sme boli všetci bezdomovci. Píšeš,ze by všetko padlo ako teraz fungujeme. Ved to je nezmysel, tak by sa žiť nedalo- iba z lásky. Láska je potrebná, chcená, ale je to iba časť ,ktorú k životu chceme/potrebujeme.

buminka555
27. jan 2026
@jo234v

@seli4 ja nieee 😂 ja už mám vek a ani to necítim vôbec v bruchu - zle som to pomenovala - ale tak pekne spolu komunikujete s @buminka že sa mi to zazdalo ako dvorenie 😇😁☺️

@jo234v
Dvorenie no to by ale dopadlo🙆🫣🤫😂
Myslel som to tak , že všetko to čo konáme , alebo cítime , by sme mali konať s láskou , a tým sa priblížiť k tej dokonalej Láske , a zároveň sa stat tou láskou
Aj keď sa môže stať že človek dokáže precítiť - spojiť sa na základe písaného "slova" tiež , že zacíti nielen 🦋 ale aj omnoho viac 🤗

buminka555
27. jan 2026
@buminka555

@jo234v
Dvorenie no to by ale dopadlo🙆🫣🤫😂
Myslel som to tak , že všetko to čo konáme , alebo cítime , by sme mali konať s láskou , a tým sa priblížiť k tej dokonalej Láske , a zároveň sa stat tou láskou
Aj keď sa môže stať že človek dokáže precítiť - spojiť sa na základe písaného "slova" tiež , že zacíti nielen 🦋 ale aj omnoho viac 🤗

@buminka555
Ale rád by som prešiel k mojim bratom Mimozemskej rasy, čo myslíte ( ale teraz vážne ) prídu , neprídu ?
Atlas troch očí - je loď , alebo kométa ?

seli4
27. jan 2026
@jo234v

@jo234v 😄😄😄
ako som písala vyššie, slovo láska má veľa podôb, môžeš ju cítiť rôzne ale je všade a všetko je láska (samozrejme každý to berie podľa svojho uhlu pohľadu) takže za mňa to není dôvod na niečo také ako si si myslela haha ale chápem že v tebe to mohlo taký dojem vzbudiť 😅😄

seli4
27. jan 2026
@buminka555

@buminka555
Ale rád by som prešiel k mojim bratom Mimozemskej rasy, čo myslíte ( ale teraz vážne ) prídu , neprídu ?
Atlas troch očí - je loď , alebo kométa ?

@buminka555 ako pekne nazvané že bratia a sestry 💫😁🥰 za mňa tu už sú (nieje to len viera, ja to proste viem) ale verejne sa mi nezdá že by to malo byť tak skoro podané v médiách, aj keď Trump .. uvidíme..

seli4
27. jan 2026
@anonym_ba0973

@vytrubnica hmmm... uvažujem...ale nijak mi to nejde... keď je všetko Láska, nič iné nie je podstatné, hm.. z lásky nevyzijeme, nenajeme sa, nezaplatime seky...zaoberať sa len láskou,by sme boli všetci bezdomovci. Píšeš,ze by všetko padlo ako teraz fungujeme. Ved to je nezmysel, tak by sa žiť nedalo- iba z lásky. Láska je potrebná, chcená, ale je to iba časť ,ktorú k životu chceme/potrebujeme.

@anonym_ba0973 toto je klasický pohľad...ale my tu nehovoríme o láske ktorou sa treba 24 hodín denne zaoberať, keď je raz všetko láska tak to netreba riešiť ... My tu proste len máme debatu lebo nás to asi jednak aj baví (hovorím za seba 😄) tieto témy nás zaujímajú. A práveže tie najbežnejšie činnosti ako je chodenie do práce robenie rôznej činnosti ako je varenie upratovanie, šport, staranie sa o rodinu atď je láska tiež...vôbec nemusíme ju nejako špeciálne riešiť stačí len žiť, a ten život sa deje sám...a ten život my nazývame láska...tak snáď som ti to vysvetlila aspoň trochu 🙂)

buminka555
27. jan 2026
@seli4

@buminka555 ako pekne nazvané že bratia a sestry 💫😁🥰 za mňa tu už sú (nieje to len viera, ja to proste viem) ale verejne sa mi nezdá že by to malo byť tak skoro podané v médiách, aj keď Trump .. uvidíme..

@seli4
Čo Trump
Nepovie nič nové iba to čo viem od detstva
Rodia sa ako ľudia a duše majú iného pôvodu než ľudského

buminka555
27. jan 2026
@buminka555

@seli4
Čo Trump
Nepovie nič nové iba to čo viem od detstva
Rodia sa ako ľudia a duše majú iného pôvodu než ľudského

Aj keď atlas troch očí , načrtne že ...
Ale ani atlas nieje podstatný

buminka555
27. jan 2026
@buminka555

Aj keď atlas troch očí , načrtne že ...
Ale ani atlas nieje podstatný

Načrtne že pred človekom tu bol niekto iný
Veď Tvorca vesmíru vedel čo a ako
Všetky písma svedčia o tom
Ale zas sa dostávame do bodu , keď ľudstvo neprijme žiadne svedectvo
Pokiaľ neuvidia

seli4
27. jan 2026

Ak by niekoho zaujímala téma dvojplameňov a vzťahov tu je Andrejkin preklad dobrého videa od Aurory

https://www.youtube.com/watch?v=bJpRCEG7jV0

A ešte pekne nove AI video oTrumpovi

https://www.youtube.com/watch?v=9j6zjSIfK6U
katrin21
Včera o 16:05
@anonym_ba0973

@buminka555 ty hovoríš z tej knihy učnovske životy.. po prečítaní, ze "aby sme sa priblížili k bohu" ta kniha u mňa padla.

@anonym_ba0973 co ta na tom odradilo,ze niekto nazval tu energiu boh?
Ja nechodim do kostola ale ta kniha je skvela az do konca. A to,ze ju pisal clovek, exaktne sa venoval vyskumom,vede a otriaslo nim to,co zistil a napisal to, je len dokaz toho, ze to je dolezitejsie a silnejsie a hlbsie ako to,ci si ateista alebo krest.fanatik.
Spomimaju tu 7 urovni, ja to poznam ako 7 zavojov poznania a ano, az prezivanim na Zemi v hmote clovek moze " ale aj za 1596x nemusi" pochopit ,co ma pochopit a tak postupne odhaluje zavoje..niekto skor, niekto neskor

Ja tak chapem aj pojem " stara dusa,", uz xy krat inkarnovana, vela pochopene, vela dveri poznania otvorenych ale stale este tu, mozno ako ucitel inych, mozno ako pomoc inej dusi, dusiam.

Na Netflixe je film, korejsky, Potopa. Vela ludi recenzuje ze aka somarina.
Za mna, na mojej urovni poznania , je to skryte posolstvo prave o tomto..
Kto pozrie do konca, pochopi. Matka musi milionkrat nieco prezit kym pochopi a spomenie si na svoje posolstvo... a to teda si myslim,ze extra vela zavojov som.doposial neodhalila ale to clovek nevie😀, uz len tym,ze ma tato tema ale zaujima uz asi 18 rokov, tak je znamkou toho, ze urcite zavoje uz asi odhalene mam.... mam silnu intuiciu, vela snov sa mi.plni, vela vycitim...ale stale je to malo, nie som ziadne medium ,ani nic, len chcem.povedat, ze to,ze nas pritahuju tieto temy uz je nieco.

A ako tu bolo napisane, je jedno ,ci to, co nas svorilo a dava nam informacie je boh, alah, svetlo, energia, entita, ci vesmir a mimozemstania...nazvime to, ako chceme

katrin21
Včera o 16:13
@seli4

Ak by niekoho zaujímala téma dvojplameňov a vzťahov tu je Andrejkin preklad dobrého videa od Aurory

A ešte pekne nove AI video oTrumpovi

@seli4 dvojplamen su akoze spriaznene duse?

buminka555
Včera o 16:21
@katrin21

@anonym_ba0973 co ta na tom odradilo,ze niekto nazval tu energiu boh?
Ja nechodim do kostola ale ta kniha je skvela az do konca. A to,ze ju pisal clovek, exaktne sa venoval vyskumom,vede a otriaslo nim to,co zistil a napisal to, je len dokaz toho, ze to je dolezitejsie a silnejsie a hlbsie ako to,ci si ateista alebo krest.fanatik.
Spomimaju tu 7 urovni, ja to poznam ako 7 zavojov poznania a ano, az prezivanim na Zemi v hmote clovek moze " ale aj za 1596x nemusi" pochopit ,co ma pochopit a tak postupne odhaluje zavoje..niekto skor, niekto neskor

Ja tak chapem aj pojem " stara dusa,", uz xy krat inkarnovana, vela pochopene, vela dveri poznania otvorenych ale stale este tu, mozno ako ucitel inych, mozno ako pomoc inej dusi, dusiam.

Na Netflixe je film, korejsky, Potopa. Vela ludi recenzuje ze aka somarina.
Za mna, na mojej urovni poznania , je to skryte posolstvo prave o tomto..
Kto pozrie do konca, pochopi. Matka musi milionkrat nieco prezit kym pochopi a spomenie si na svoje posolstvo... a to teda si myslim,ze extra vela zavojov som.doposial neodhalila ale to clovek nevie😀, uz len tym,ze ma tato tema ale zaujima uz asi 18 rokov, tak je znamkou toho, ze urcite zavoje uz asi odhalene mam.... mam silnu intuiciu, vela snov sa mi.plni, vela vycitim...ale stale je to malo, nie som ziadne medium ,ani nic, len chcem.povedat, ze to,ze nas pritahuju tieto temy uz je nieco.

A ako tu bolo napisane, je jedno ,ci to, co nas svorilo a dava nam informacie je boh, alah, svetlo, energia, entita, ci vesmir a mimozemstania...nazvime to, ako chceme

@katrin21
Ale veď nech si to každý nazve ako chce
Veď aj ten Boh má veľa mien
Adonai, jhvh, elohim , Ježiš , svetlo,
Podobne ako vesmír, vsehomir, tvorca energia , svetlo , atď

katrin21
Včera o 21:01
@buminka555

@katrin21
Ale veď nech si to každý nazve ako chce
Veď aj ten Boh má veľa mien
Adonai, jhvh, elohim , Ježiš , svetlo,
Podobne ako vesmír, vsehomir, tvorca energia , svetlo , atď

@buminka555 vsak to iste hovorim😜

seli4
Dnes o 13:16
@katrin21

@seli4 dvojplamen su akoze spriaznene duse?

@katrin21 no asi niečo také..neviem to sú také pojmy 😅 keď mne to skôr pripadá ako dvojplameň je niekto, (môže byť hocikto) kto v tebe rozdúcha alebo znásobí tvoj vlastný oheň, ktorý každý v sebe máme, ale to môže byť aj dlhodobo môže to byť krátkodobo, neviazala by som to k nejakým spriazneným dušiam, ktoré podľa mňa ani neexistujú...verím a mám to tak že duša miluje jednu dušu, je to ako keby "partner" aj v jemnohmotnej úrovni, ale není ničím pripútaný, v úplnej slobode hocikedy moze odísť alebo v neustálom rozhodnutí ostať ...vzťahy tu na zemi sú o skúškach a ako si písala o lekciách kde sa otvárajú rôzne dvere poznania, lebo práve vo vzťahoch sa najviac učíme...a v každej jednej inkarnacie zažívame rozne vzťahy...a to sú tie dvojplamene..niektoré rýchlo zhasnú niektoré trvajú celý život...neviem čo si myslis o tom ty 😄...ale verím že na jemnohmotnej úrovni sú "partneri" duše ale to je asi niečo iné ako dvojplameň

katrin21
Dnes o 15:29
@seli4

@katrin21 no asi niečo také..neviem to sú také pojmy 😅 keď mne to skôr pripadá ako dvojplameň je niekto, (môže byť hocikto) kto v tebe rozdúcha alebo znásobí tvoj vlastný oheň, ktorý každý v sebe máme, ale to môže byť aj dlhodobo môže to byť krátkodobo, neviazala by som to k nejakým spriazneným dušiam, ktoré podľa mňa ani neexistujú...verím a mám to tak že duša miluje jednu dušu, je to ako keby "partner" aj v jemnohmotnej úrovni, ale není ničím pripútaný, v úplnej slobode hocikedy moze odísť alebo v neustálom rozhodnutí ostať ...vzťahy tu na zemi sú o skúškach a ako si písala o lekciách kde sa otvárajú rôzne dvere poznania, lebo práve vo vzťahoch sa najviac učíme...a v každej jednej inkarnacie zažívame rozne vzťahy...a to sú tie dvojplamene..niektoré rýchlo zhasnú niektoré trvajú celý život...neviem čo si myslis o tom ty 😄...ale verím že na jemnohmotnej úrovni sú "partneri" duše ale to je asi niečo iné ako dvojplameň

@seli4 nemyslim,ze si spriaznene duse priputame skor ze uz spolu nieco zazili a je tam mozno dohoda dusi... z nehmotneho sveta...
Ano ,aj ja to tak chapem,ze nemusi to byt partner ale aj moze.
Niekedy to podla mna moze byt skor niekto,co nam robi aj zle, aby sme sa prebrali,nieco posunuli a opustili a zvladli ulohu nejaku.... mozno aj nechat nieco ist a plynut bez nenavisti, v laske... taki ucitelia duse.nieco v nas prebudia... ktovie

Strana
z25