icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

buminka555
30. jan 2026
@seli4

@buminka555 tiež si myslím že to bolo aj oveľa dávnejšie, ako príchod annunakov oni sú ževraj geniálny génoví inžinieri takže najskor to bola laboratórna úprava génov 😄 možno spomínané jablko "poznania" skôr jablko zabudnutia ale v biblii sa spomína had a to je reptilian...ale ten raj predtým, to bol reálny svet zeme a je aj na iných planétach

@seli4
Vieš , každý si to môže vyložiť podľa toho ako to chápe, podľa toho v akej " úrovni" vedomia sa nachádza , podľa toho čomu uverí , čo mu viac pasuje do skladačky a podobne , môžeš to kombinovať ale aj nie ,však každý vie najlepšie čo mu pasuje .
Nie som proti žiadnej interpretácii , či toho ako si to človek vyloží.
"Ale " či je tomu naozaj tak ako sme spoznali , je už na hlboké zamyslenie ,ktoré nie každý zvládne
Ja hovorím že to najlepšie tu nenechám a tým pádom ani nič nestratím , lebo tajomstvo života , duchovenstva smrti , je len takou hrou aby nebola nuda , lebo každý raz okúsi niekto počas života , niekto až po smrti 🤫

buminka555
30. jan 2026
@seli4

@buminka555 tiež si myslím že to bolo aj oveľa dávnejšie, ako príchod annunakov oni sú ževraj geniálny génoví inžinieri takže najskor to bola laboratórna úprava génov 😄 možno spomínané jablko "poznania" skôr jablko zabudnutia ale v biblii sa spomína had a to je reptilian...ale ten raj predtým, to bol reálny svet zeme a je aj na iných planétach

@seli4
Ale ak môžem tak sa spýtam aj teba
Čo vlastne hľadáš ?
Alebo čo chceš vlastne vedieť ?
Ak chceš môžeš mi napísať aj do správy ak nechceš tu

katrin21
30. jan 2026

No akoze keby to bolo,ako pise vytrubnica,ze vsetko padne a len zlato ,tak nam panBoh pomahaj, nech je nim uz ktokolvek...a teda dost depresivna predstava, neviem co bude ale za mna je hrozba AI a su rozne videa, kde samotna AI hovori take veci, ako nas ovladnu, ako menia Matrix a znizuju vibracie, aby nas ovplyvnovali na urivni nasich energii a elektromagnetickych vln..ze nas mozog, organy, srdce, vsetko ma vlnenie, vsak to je fakt a take EEG , ci EMG mozgu je toho dokazom.. takze moze na tom nieco byt.
Ale co s tym narobime...pripravit sa na to neda, teda nie nejako konkretne a viaceri hovoria tiez ,ze na tie zmeny, co by nastali treba pripravu nie materialnu ale mentalnu..hmm

buminka555
30. jan 2026
@katrin21

No akoze keby to bolo,ako pise vytrubnica,ze vsetko padne a len zlato ,tak nam panBoh pomahaj, nech je nim uz ktokolvek...a teda dost depresivna predstava, neviem co bude ale za mna je hrozba AI a su rozne videa, kde samotna AI hovori take veci, ako nas ovladnu, ako menia Matrix a znizuju vibracie, aby nas ovplyvnovali na urivni nasich energii a elektromagnetickych vln..ze nas mozog, organy, srdce, vsetko ma vlnenie, vsak to je fakt a take EEG , ci EMG mozgu je toho dokazom.. takze moze na tom nieco byt.
Ale co s tym narobime...pripravit sa na to neda, teda nie nejako konkretne a viaceri hovoria tiez ,ze na tie zmeny, co by nastali treba pripravu nie materialnu ale mentalnu..hmm

@katrin21
Ale veď " Nebojte sa dobre bude"😂

jo234v
30. jan 2026
@buminka555

@seli4
Ale ak môžem tak sa spýtam aj teba
Čo vlastne hľadáš ?
Alebo čo chceš vlastne vedieť ?
Ak chceš môžeš mi napísať aj do správy ak nechceš tu

@buminka555 len pekne píšte tu, ja vás obidvoch čítam ☺️😇 na odľahčenie 😁🙏💞 @seli4

buminka555
30. jan 2026
@jo234v

@buminka555 len pekne píšte tu, ja vás obidvoch čítam ☺️😇 na odľahčenie 😁🙏💞 @seli4

@jo234v
Však sa vyjadri aj ty
Rád si tiež prečítam čo napíšeš

jo234v
30. jan 2026
@buminka555

@jo234v
Však sa vyjadri aj ty
Rád si tiež prečítam čo napíšeš

@buminka555 nemám žiadne názory o dušiach a energiách, a vôbec nie o UFO, som veriaca. Presne som mala 'svoje' poznanie ako píšes 18:47 pred pár rokmi, kde mi všetko zapadlo ako skladačka, mám to hlboko v sebe zakorenené asi po predkoch a doskladala som si 'svoju' skladačku, ktorá má pre tento môj momentálny život v tomto tele význam. A k čitaniu tejto diskusie je za tým čistá zvedavosť, je to niekedy zaujímavé 🧐, niekedy bludárske 😖a niekedy aj milé ❣️

seli4
31. jan 2026
@buminka555

@seli4
Vieš , každý si to môže vyložiť podľa toho ako to chápe, podľa toho v akej " úrovni" vedomia sa nachádza , podľa toho čomu uverí , čo mu viac pasuje do skladačky a podobne , môžeš to kombinovať ale aj nie ,však každý vie najlepšie čo mu pasuje .
Nie som proti žiadnej interpretácii , či toho ako si to človek vyloží.
"Ale " či je tomu naozaj tak ako sme spoznali , je už na hlboké zamyslenie ,ktoré nie každý zvládne
Ja hovorím že to najlepšie tu nenechám a tým pádom ani nič nestratím , lebo tajomstvo života , duchovenstva smrti , je len takou hrou aby nebola nuda , lebo každý raz okúsi niekto počas života , niekto až po smrti 🤫

@buminka555 tak áno zato existuje toľko "vesmírov" každý má ten svoj alebo žije v tej svojej "bublinke" 😀 ale keď začnú ľudia bežne cestovať do vesmíru tak myslím že to bude nútiť každého myslieť inak veriť v nekonečno a že je život vo vesmíre tiež ☺️
Zatiaľ sa to javí ako všetko oddelené - svety, myšlienky, ľudia, názory, viera, atď....ale téma dualita a jednota je zase téma iná a na dlhšie 😀

seli4
31. jan 2026
@katrin21

@katrin21 všetko má svoje pre a proti a ty si teraz vyňala len to najhoršie v rámci AI, áno speje to k tomu že nebude sa dať rozlíšiť skutočnosť a AI, či je to skutočný obraz alebo hologram....ale to je len jedna úroveň možnosti ako to môže byť no spolu s AI rastie a vyvíja sa aj vedomie kolektívne ľudí zeme, srdce, intuícia, energie, ktoré zase opačne napomáhajú navyšovaniu frekvencii vibrácií a cez tieto úrovne vedomia môžeš sto percentné vedieť rozlíšiť čo je skutočne a čo je umelé 🙂

seli4
31. jan 2026
@jo234v

@jo234v haha ostávame tu😄😁 aj ja sem rada chodím a pokiaľ nás stadeto nevymažu 🤣 (lebo keď sem niekto príde, bežné zmýšľajúci človek, tak si pomyslí čo to sú za blázni 🤣)
skratka kým to tu funguje, tak sme tu 👽🤍✨🙏😁

buminka555
31. jan 2026
@jo234v

@buminka555 nemám žiadne názory o dušiach a energiách, a vôbec nie o UFO, som veriaca. Presne som mala 'svoje' poznanie ako píšes 18:47 pred pár rokmi, kde mi všetko zapadlo ako skladačka, mám to hlboko v sebe zakorenené asi po predkoch a doskladala som si 'svoju' skladačku, ktorá má pre tento môj momentálny život v tomto tele význam. A k čitaniu tejto diskusie je za tým čistá zvedavosť, je to niekedy zaujímavé 🧐, niekedy bludárske 😖a niekedy aj milé ❣️

@jo234v
Možno je táto téma pre každého
Bludára, veriaceho , aj ateistu
Lebo každý niečomu verí

buminka555
31. jan 2026
@seli4

@buminka555 tak áno zato existuje toľko "vesmírov" každý má ten svoj alebo žije v tej svojej "bublinke" 😀 ale keď začnú ľudia bežne cestovať do vesmíru tak myslím že to bude nútiť každého myslieť inak veriť v nekonečno a že je život vo vesmíre tiež ☺️
Zatiaľ sa to javí ako všetko oddelené - svety, myšlienky, ľudia, názory, viera, atď....ale téma dualita a jednota je zase téma iná a na dlhšie 😀

@seli4
Dualita je obsiahnutá v človeku rovnako ako vo vesmíre
Ale píšeš dobre, je to na dlho a ktovie kam by to človeka doviedlo
V každej diskusii nastávajú body zlomu ktoré si vyberie každý sám a iného názor môže uškodiť viac než pomôcť

seli4
31. jan 2026
@buminka555

@seli4
Dualita je obsiahnutá v človeku rovnako ako vo vesmíre
Ale píšeš dobre, je to na dlho a ktovie kam by to človeka doviedlo
V každej diskusii nastávajú body zlomu ktoré si vyberie každý sám a iného názor môže uškodiť viac než pomôcť

@buminka555 áno presne aj vo vesmíre nie len na zemi, už len príklad toho že pri vzniku hviezdy sú dva chemické prvky nie jeden 🙂) hélium a vodík, dualita je všade jednota je zároveň dualita

buminka555
1. feb 2026
@seli4

@buminka555 áno presne aj vo vesmíre nie len na zemi, už len príklad toho že pri vzniku hviezdy sú dva chemické prvky nie jeden 🙂) hélium a vodík, dualita je všade jednota je zároveň dualita

@seli4
Preto aj človek dostal telo+ dušu aby z toho mohol vzniknúť DUCH
Ale je len jedna cesta ako to dosiahnuť
A to je na vela písania, pretože nie každý človek prijme

jo234v
1. feb 2026
@buminka555

@seli4
Preto aj človek dostal telo+ dušu aby z toho mohol vzniknúť DUCH
Ale je len jedna cesta ako to dosiahnuť
A to je na vela písania, pretože nie každý človek prijme

@buminka555 z pohľadu veriacej to vnímam, že jednota je Boh, bez Boha je vnútro aj telo človeka nespokojné, hľadá a nenachádza, všade okolo je iba prázdno...aká je tvoja cesta, veď napíš, robíš deťom obed dnes? 🙃 keď nie tak rozpíš to 🙌😇

buminka555
1. feb 2026
@jo234v

@buminka555 z pohľadu veriacej to vnímam, že jednota je Boh, bez Boha je vnútro aj telo človeka nespokojné, hľadá a nenachádza, všade okolo je iba prázdno...aká je tvoja cesta, veď napíš, robíš deťom obed dnes? 🙃 keď nie tak rozpíš to 🙌😇

@jo234v

Ja som robil deťom-21 ročnému synovi 😂😂😂 lokše , mäso
Čo sa týka Stvoriteľa , teda Boha je tak ako píšeš, ON dáva každému toľko , koľko si zaslúži , či už poznania , darov' skúšok kôli obrátieniu.
Moja cesta je taká akú som si vybral
Od detstva, som prešiel skoro všetkými náboženstvami , ale najkrajšia cesta Kresťanstvo mi ostala - lebo milovať budeš aj nepriateľa

buminka555
1. feb 2026
@buminka555

@jo234v

Čo sa týka Stvoriteľa , teda Boha je tak ako píšeš, ON dáva každému toľko , koľko si zaslúži , či už poznania , darov' skúšok kôli obrátieniu.
Od detstva, som prešiel skoro všetkými náboženstvami , ale najkrajšia cesta Kresťanstvo mi ostala - lebo milovať budeš aj nepriateľa

@buminka555
Je to síce najťažšia cesta, ale najkrajšia spomedzi všetkých ciest náboženstiev

seli4
1. feb 2026
@jo234v

@jo234v prišlo mi ešte k tomuto že, a čo keď aj to nespokojné vnútro je tiež Boh ktorý zažíva všetko cez človeka? ... Myseľ má tendenciu rozdeľovať dobre a zle ale keď v skutočnosti je boh jednota tak aj zdanlivá neprítomnosť boha a nespokojnosť je vlastne prejav boha 😄💫😃🙏 keď je raz všetko Boh tak všetko, bez posudku mysle že tam chýba, a inde zase je, a inde zase len spolovice 😃 všetko čo zažívame aj tie príjemné aj nepríjemné situácie zažíva Boh cez nás

seli4
1. feb 2026
@buminka555

@jo234v

@buminka555 😃😃😃 to máte pekný nedeľný rodinný čas
A prečo najťažšia cesta? Ťažkou si ju robí človek sám

buminka555
1. feb 2026
@seli4

@seli4
Najťažšia v zmysle , odhodiť všetko poznanie a prijať do srdca len Stvoriteľa , a keď píšem Stvoriteľa, tak len Jeho a nič iné
Pretože čo je iné sa mu nepáči - Žiarlivec jeden

buminka555
1. feb 2026
@seli4

@seli4
Ale tak niekedy keď sme v práci , prekvapí syn pečeným kuraťom a kašou , tiež vie urobiť rodinný deň

buminka555
1. feb 2026
@seli4

@seli4
Ešte dodám , aby si si nemyslela" niečo" že ťa chcem nejako presviedčať , nechcem ťa evanielozovať, to nieje moja práca
Ja len používam jednoduchý slovník , bez filozofovania, a zbytočných slov

jo234v
2. feb 2026
@seli4

@jo234v prišlo mi ešte k tomuto že, a čo keď aj to nespokojné vnútro je tiež Boh ktorý zažíva všetko cez človeka? ... Myseľ má tendenciu rozdeľovať dobre a zle ale keď v skutočnosti je boh jednota tak aj zdanlivá neprítomnosť boha a nespokojnosť je vlastne prejav boha 😄💫😃🙏 keď je raz všetko Boh tak všetko, bez posudku mysle že tam chýba, a inde zase je, a inde zase len spolovice 😃 všetko čo zažívame aj tie príjemné aj nepríjemné situácie zažíva Boh cez nás

@seli4 áno, je to asi tak môžeme nespokojnosťou súžiť, túžiť po Bohu - volá sa to utrpenie ale je to aj rast (duše) v dlhodobejšom kontexte 😇. Ale človek má svedomie, to by mal byť jeho kompas,, ak sa chce priblížiť k Bohu a byť ním naplnený...svedomie pomáha rozlišovať zlé a dobré,ak sa bavíme o skutkoch a myšlienkach nejakej osoby - nie myseľ, nie rozum. Príjemné a nepríjemné, to sú skôr pocity, to by som nepriprovnávala k dobru a zlu...aj príbehy svätcov hovoria, že boli dni kedy necítili Boha, jeho prítomnosť 🤔 tiež neevanlizujem 😇🙂čisto subjektívne vlastné nazeranie, niekto to môže vnímať svojím srdcom úplne inak❤️‍🔥

jo234v
2. feb 2026
@buminka555

@seli4
Ale tak niekedy keď sme v práci , prekvapí syn pečeným kuraťom a kašou , tiež vie urobiť rodinný deň

@buminka555 my sme mali lososa a zem. kašu, deti ešte nevaria 😁

vytrubnica
autor
2. feb 2026

Vládne agentúry dostali pred pár hodinami potajme pokyny, čo robiť v pripade blackoutu spôsobeným slnečnou aktivitou, aj v možnom extrémnom prípade "vypnutia" magnetického poľa zeme - čo je udalosť, kedy by sa magnetické pole zeme oslabilo natoľko, že by viac povrch zeme nechránilo pred UV a kozmickým žiarením.
Slnko aj magnetické pole je ešte viac nestabilné ako koncom roku 2025. Len utajovať a utajovať. Nikam sme sa v tomto nepohli od 40-80 rokov 🙂
Myslim si, že to furt utajuju preto, lebo na takéto krajné situácie sa proste pripraviť nedá a museli by si priznať , že sú veci nad ktorými nemajú kontrolu🙂

vytrubnica
autor
2. feb 2026

*a ešte k tomu je tu dalši vládny shutdown, takže je otázne do akej miery vládne inštitucie fungujú 😶

seli4
2. feb 2026
@vytrubnica

Vládne agentúry dostali pred pár hodinami potajme pokyny, čo robiť v pripade blackoutu spôsobeným slnečnou aktivitou, aj v možnom extrémnom prípade "vypnutia" magnetického poľa zeme - čo je udalosť, kedy by sa magnetické pole zeme oslabilo natoľko, že by viac povrch zeme nechránilo pred UV a kozmickým žiarením.
Slnko aj magnetické pole je ešte viac nestabilné ako koncom roku 2025. Len utajovať a utajovať. Nikam sme sa v tomto nepohli od 40-80 rokov 🙂
Myslim si, že to furt utajuju preto, lebo na takéto krajné situácie sa proste pripraviť nedá a museli by si priznať , že sú veci nad ktorými nemajú kontrolu🙂

@vytrubnica no nedá sa na to pripraviť, ešte to chvíľu potrvá kým nastane bod zlomu..Trump prizval Slovensko medzi mierové krajiny, neviem ako sa k tomu naša "vláda" postavila zatiaľ... Grónsko je už pod Amerikou je tam portál a Trump sa odstavil od NATO že?

soldi
2. feb 2026
@seli4

@vytrubnica no nedá sa na to pripraviť, ešte to chvíľu potrvá kým nastane bod zlomu..Trump prizval Slovensko medzi mierové krajiny, neviem ako sa k tomu naša "vláda" postavila zatiaľ... Grónsko je už pod Amerikou je tam portál a Trump sa odstavil od NATO že?

@seli4 slovensko odmietlo pozvanie, ako vacsina normalnych krajin. u nas vsak z dovodu financii, kedze clensky poplatok je 1 miliarda

Gronsko nie je pod ziadnou amerikou, je sucastou danskeho kralovstva, trumpova snaha si ho kupit bola neuspesna.

nie, Trump sa neodstavil od NATO, USA je stale sucastou a aktivnym clenom.

moonlight1210
2. feb 2026
@vytrubnica

@vytrubnica link, kde je su tie pokyny. Alebo aspon info, ze nieco take dostali.

moonlight1210
2. feb 2026
@vytrubnica

@vytrubnica "Slnko aj magnetické pole je ešte viac nestabilné ako koncom roku 2025. Len utajovať a utajovať. "

O "nestabilnosti" slnka sa otvorene diskutuje. Kde sa to prosim ta taji?

Som prekvapena, ze to prinasas ako vysoko utajenu novinku, ktoru si vyniesol na svetlo sveta, a pritom je to znama vec.